На пожар Лудогорец взе националния страж на Канада
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: На пожар Лудогорец взе националния страж на Канада
Може би е по-добре Владо Стоянов да отиде в чужд отбор както и ще стане ако този тука се представи добре (предполагам). В българското първенство той повече няма да се развие като вратар.
- 1Neutralen
- Контакти:
matador1 написа:Може би е по-добре Владо Стоянов да отиде в чужд отбор както и ще стане ако този тука се представи добре (предполагам). В българското първенство той повече няма да се развие като вратар.
Така е. Предполагам че ако Владо направи добри мачове в ШЛ, през зимата ще дойдат оферти. Новият ратар изгледжда доста класен. Дано се справи!
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Ludogorets__forever написа:Лудогорец нямат грешка в трансферите. Когото са взели - е пасвал.
Абе тоя Бургзор успя ли да направи нещо друго, освен да ме зарадва с 1 автогол (Левски - Лудогорец, 1:0)?
Ернандес ли как беше там.. кажи ми нещо забележително за него. Освен че е дал точен пас де...
Платини 2 или 3 гола вкара за Лудогорец?
Сигурно ще се сетя и за други ако разровя кой е играл в този отбор.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
-
- Контакти:
Хм, примери много, наистина. Никой не е застрахован за направата на успешен трансфер, определено е така. Ние не правим изключение и твърдения от този род будят усмивка (при някои дори смях) дори и в мен.
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Viv.Brooke написа:Хм, примери много, наистина. Никой не е застрахован за направата на успешен трансфер, определено е така. Ние не правим изключение и твърдения от този род будят усмивка (при някои дори смях) дори и в мен.
Ами ако Лудогорец реши да купува солидни играчи с приходите от ЕКТ трябва да падне яко гледане на всеки набелязан, наистина яко. Едно е да метнеш 100-200 000 евро и още толкоз за заплатите на даден играч, друго е само за да дойде да отиде милиончето и да се окаже, че си яко прецакан.
И според мен в А група нещата опират и до това какво се случва с даден играч СЛЕД като дойде.
Обстановката, манталитета в отборите, подготовката и натоварването, използването им от треньорите (често неправилно) често са реалните причини даден трансфер да се окаже несполучлив. Не че играча по принцип не става..
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
С какво един вратар макар и национален на великата футболна сила Канада , който между другото цели 8 месеца е нямал отбор , ще се престави по-добре от един млад български вратар , който точно заради този факт ще даде всичко от себе си.
Виждам доста фенове на Лудогорец , които подкрепят трансфера сега при евентуална грешка на канадеца ще почнат да плюят и да казват , че е бил напълно излишен.
Дано греша и канадеца да направи силен , мач и да помогне на Лудогорец да вземат нещо от този мач , просто си казвам мнението.
Виждам доста фенове на Лудогорец , които подкрепят трансфера сега при евентуална грешка на канадеца ще почнат да плюят и да казват , че е бил напълно излишен.
Дано греша и канадеца да направи силен , мач и да помогне на Лудогорец да вземат нещо от този мач , просто си казвам мнението.
-
- Контакти:
Няма лесни решения, когато титулярът Владо Стоянов е наказан, а резервата Чворович се контузва в последния момент.
-
Ludogorets__forever написа:Лудогорец нямат грешка в трансферите. Когото са взели - е пасвал.
Вече си представям как новият вратар на българския отбор се превръща в герой на срещата.
Той ще бъде непознат за европейците, ще направи няколко ненаейни спасявания. Е, ирае с еврогранд - може би ще получи 1 гол, ако съдбата реши да пощаи другия отбор.
Междувременно българският орел полита на високо и отбелязва 1 гол в славната крепост, както направи отбор, когото Лудогорец е победил 7 пъти.
И - ето ти 1:1
Ехххх...
Без малко да позная точния резултат

Последна промяна от Ludogorets__forever на 17 сеп 2014 12:42, променено общо 1 път.
Като пласиране беше добре, ама играта му с крака беше ужасна. Не знам от напрежението ли или постоянно си е така, но вчера не се сещам едно точно подаване напред, а накрая осирането му ме изнерви на макс.
Осъм, Кърпачев, Литекс, кои сте всъщност вие ??? .... знаем само, че сте припознавачи, оооо, припознавачи, шаляляла ...