Черно море - ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Черно море - ЦСКА

Мнениеот ShooterMan » 14 сеп 2014 19:04

Red joker написа:
Vladislav написа:Поплачи си, няма лошо. Не е зле и на граматиката да обърнеш малко внимание.

Може ли и на математиката :lol: !?

Може и на историята...как банда пияндурници нямащи начално образование слезли от гората, шумкари и крадци облекли генералски униформи след 1944 решили да основат клубче за прослава на Социализма и Комунизма...а под сурдинка (за гавра с България) :idea:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 14 сеп 2014 19:08

ShooterMan написа:
onegavon написа:Защо да са комплексари хората от Балчик ,Дългопол и Провадия? Защото не подкрепят мутренския ви отбор играещ ръгби на картофена нива ли? Хората от малките градове подкрепят съвсем нормално един сериозен клуб от общонационален мащаб продължаващ традициите на Българската армия.Самият факт,че сте малцинство на собствения си стадион говори достатъчно.

Първо - на стадиона беше 3-4:1 в наша полза както винаги. Второ - какви традиции на Българската армия бе смешник? Кога Българската армия е имала ГНУСНА ПЕТОЛЪЧКА за символ? Вие продължавате традициите на КОМУНИСТИТЕ, но комунизма падна, ясно? Слеяни и комплексари са и СМЕШНИЦИ, много важно, след мача - на пазар хахахахахаха и У МОЛА хахахахаххаах ебаси "агитката", "фенове"......с ръгби и на картофена нива жалкото ви отборчи е постигнало т.нар. си успехи! ТАКА ЛИ Е? Да пусна ли клипче от мачовете ви с Ливъпул, Нотингам да видиш каква НИВА, какво БЛАТО ви е терена на който играете и как кюскате и блъскате? Лицемерни комунистически лекета! От 11 титуляра - 8 мангала, кой от кой по-грозни! От 3-мата българи - 2-ма над 34 години - СМЯХ! Резервите - от 5 - 2-ма българи, единия на 38 години....СМЯХ СМЯХ СМЯХ, вие убивате българския футбол бе!!! Какви традиции? Да водите по един легион МАЙМУНИ ли? Да, вярно е, всяко лято МАЙМУНАРНИКА се пълни отново и отново :mrgreen:

А бе нема ли кой да ти набута един шнорхел в лайняната уста(може и на другото място :shock: ) та да мирясаш малко,с тая уста вместо да правиш любов,ти пръскаш отрова и зловония,май верно гонзо те е целунал. :mrgreen:Верно си много застрелян!
Последна промяна от Red joker на 14 сеп 2014 19:09, променено общо 1 път.
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 14 сеп 2014 19:08

Red joker написа:Чета ви мненията и общо взето- сиромашка радост,тая година ше се борите за оставане в групата :!: Много ще се радвам ,ако изпаднете и да си джиткате антифутбола некъде из долните дивизии заедно със „соколите“ :mrgreen: Жалко е за град,като Варна да бъде представян в „А“група от такъв отбор играещ селски футбол на такъв селски стадион :( Иначе причината за равенството е изцяло в нас,не го заслужавахте с нищо :!:

И аз често се просълзявам,като чета твоите писания!А сълзите ми са и от радост,и от мъка!!!Радвам се,че не си фен на нашият отбор,а на отбора,който е заслужил точно такива фенове!От друга страна ми е мъчно за Майка България!С тъпунгери,като теб до никъде няма да я докараме!По повод неграмотните ти опити да кажеш нещо,искам да ти кажа,че ние и в долните дивизии да джиткаме,пак сме чист и голям отбор,с история и традиции!!!А стадиона е построен на място подарено от верен привърженик!Затова е наш храм!За истинският храм,не е важно как изглежда сега,а каква енергия носи!Но вие с подареният от Партията стадион,няма как да го почувствате това!А за селският футбол,сам се сети,кой го игра вчера на ТИЧА.Кой лежа...и кой се опитваше да пази гол преднина???А накрая да ти кажа и за "сиромашката радост".СИРОМАШИЯТА НЕ Е ПОРОК!!!Нито радоста!!!Порок е да крадеш и да лъжеш!А сега впрегни целият си умствен багаж...и си припомни колко футболисти е откраднал ЦСКА през кратката си история и още колко е излъгал?Сигурен съм,че ще успееш да си впрегнеш потенциала.Той не е много!Сигурен съм,че и за греховете на червените ще се сетиш....Те пък са много!!!И друг път като те просълзя,не ми го казвай....няма да ме трогнеш.Плачи си тихо!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 14 сеп 2014 19:14

Истината боли, нали? Тука няма кой да лее тиради в стила на онзи дебил Георги Атанасов и да се чувствате велики а? Тука срещате само ПРЕЗРЕНИЕ, т.е. РЕАЛНОСТ. Много добър аватар имаш, някакъв червен палячо, отива ти :mrgreen:
Последна промяна от ShooterMan на 14 сеп 2014 19:14, променено общо 1 път.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 14 сеп 2014 19:14

Чист и голям клуб били! ТИМ ви използват за пералня нищо повече.Радвайте се ,че скоро пак ще играете градското си дерби само ,че в Б група.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 14 сеп 2014 19:16

onegavon написа:Чист и голям клуб били! ТИМ ви използват за пералня нищо повече.Радвайте се ,че скоро пак ще играете градското си дерби само ,че в Б група.

Мечтите на комунистите НЯМА да се сбъднат! Скоро някой действително ще играе по селата и това е клуба с 20 милиона дълг и поне 100 съдебни присъди. Пруката няма вечно да ви спасява задника, идва Видов ден за рожбата на БКП :idea:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 14 сеп 2014 19:22

Цър-цър ЦСКА!Ми-ми Тим!Бе поне вдигнете едно транспарантче на стадиона против мутрите и ги призовете да напуснат клуба ви!Няма,защото сте мишки!Такива и ще си останете!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 14 сеп 2014 19:28

КироВарна написа:
Red joker написа:Чета ви мненията и общо взето- сиромашка радост,тая година ше се борите за оставане в групата :!: Много ще се радвам ,ако изпаднете и да си джиткате антифутбола некъде из долните дивизии заедно със „соколите“ :mrgreen: Жалко е за град,като Варна да бъде представян в „А“група от такъв отбор играещ селски футбол на такъв селски стадион :( Иначе причината за равенството е изцяло в нас,не го заслужавахте с нищо :!:

И аз често се просълзявам,като чета твоите писания!А сълзите ми са и от радост,и от мъка!!!Радвам се,че не си фен на нашият отбор,а на отбора,който е заслужил точно такива фенове!От друга страна ми е мъчно за Майка България!С тъпунгери,като теб до никъде няма да я докараме!По повод неграмотните ти опити да кажеш нещо,искам да ти кажа,че ние и в долните дивизии да джиткаме,пак сме чист и голям отбор,с история и традиции!!!А стадиона е построен на място подарено от верен привърженик!Затова е наш храм!За истинският храм,не е важно как изглежда сега,а каква енергия носи!Но вие с подареният от Партията стадион,няма как да го почувствате това!А за селският футбол,сам се сети,кой го игра вчера на ТИЧА.Кой лежа...и кой се опитваше да пази гол преднина???А накрая да ти кажа и за "сиромашката радост".СИРОМАШИЯТА НЕ Е ПОРОК!!!Нито радоста!!!Порок е да крадеш и да лъжеш!А сега впрегни целият си умствен багаж...и си припомни колко футболисти е откраднал ЦСКА през кратката си история и още колко е излъгал?Сигурен съм,че ще успееш да си впрегнеш потенциала.Той не е много!Сигурен съм,че и за греховете на червените ще се сетиш....Те пък са много!!!И друг път като те просълзя,не ми го казвай....няма да ме трогнеш.Плачи си тихо!

Е сега вече ме трогна до мозъка на костите-„чист и голям отбор :shock: “...„истински храм :lol: “...ти да не си проповедник... или си капитана на „оранжевия кораб“ :lol: ?Ей големи сладури сте ,гола вода сте ама си вервате-машала-тоя гонзо за една година ви е промил мозъците!Иначе и аз се радвам,че не съм фен на твоя „чист и голям отбор“ и цял живот да страдам и да търся причините за неудачите в партията,правителството и братския Съветски или пък Европейски съюз :lol: -и преди и сега сте си все същия пълнеж!
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 14 сеп 2014 19:31

Ох като се сетя какви шамари ви биха мутрите на Божков, насред Армията хахахахаха, а за показния побой на измисления Г сектор(целия), който ви теглиха Цимбика и сие какво да кажем? После имаше простест срщеу Титан...идва Цимбика?! и всички цвър-цвър :lol:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 14 сеп 2014 19:36

ShooterMan написа:Ох като се сетя какви шамари ви биха мутрите на Божков, насред Армията хахахахаха, а за показния побой на измисления Г сектор(целия), който ви теглиха Цимбика и сие какво да кажем? После имаше простест срщеу Титан...идва Цимбика?! и всички цвър-цвър :lol:

Да,ние се борим с мутрите и си плащаме за тази борба.А вие сте мишки и не смеете нищо да им кажете.Цър-цър-цър!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Черно море”