Черно море - ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
-
- Контакти:
Re: Черно море - ЦСКА
Разбира се, че основна причина за слабите втори полувремена е "физическата подготовка" на Наглия. Бачи Кольо добре се е ориентирал към халфове, защото личното ми мнение е, че Паланков не става. Кво да си кривим душата сега? Той трябваше да е сянката на Фелипе и да не допуска съперник да овладява необезпокояван топката на 10 метра пред полето, камо ли да стреля....а минута преди това и Буш стреля от същото място. Той е типичното ренде, а Кольо такива определено не харесва, неговите деф.халфове са много креативни- Рикардо, Борносузов, Милен Петков, в никакъв случай не е водил някой "разбивач", а от видеото - Алтама определено си е деф.халф от Кольовите. Поляка щом влезе във форма ще е най-добрия ни футболист, има интелект, пас, поглед, класа...и опит голям. Малко мяза на историята с Кривия, така, класен играч поотписан от футбола, при цялата си богата визитка на Бургхард последния му отбор е от Б група на Полша, а и кондицията му не е добра....Както спомена някой по-горе - точно от такива Кольо забърква взривоопасните смеси - води класни попълнения в средата, събира отписани играчи и след сезон не можеш ги позна
. Конкретно за нападателите - имаме 3-ма - Божилов, Петков и Миро Манолов като не броим фланговите. Живко Петков е момче с талант, личи си 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- Ron Jeremy
- Контакти:
Red joker написа:Чета ви мненията и общо взето- сиромашка радост,тая година ше се борите за оставане в групатаМного ще се радвам ,ако изпаднете и да си джиткате антифутбола некъде из долните дивизии заедно със „соколите“
Жалко е за град,като Варна да бъде представян в „А“група от такъв отбор играещ селски футбол на такъв селски стадион
Иначе причината за равенството е изцяло в нас,не го заслужавахте с нищо
Селския футбол вчера не го игра нашият отбор , а вашият самия факт ,че дори тоя съдия ви свири толкова жълти е достатъчен , ама какво се учудвам вие на Лупи вярвате , аз очаквам от вас обективност ... да вземете да си сложите Перуката , вместо петолъчката на емблемата , защото ако не е той щяхте да сте лидери във В група !!!
ex Popeye
Няма нужда да ходя повече на този мач!
Имам чувството,че всичките са еднакви
в последните години!
Извинете ме,но няма да влизам във вашия тон на оплюване и обиждани!Резултата е разочароващ за мен и мисля,че трябваше да победим!Дано сте в първата шестица за да си направим още едно готино гостуване!

Извинете ме,но няма да влизам във вашия тон на оплюване и обиждани!Резултата е разочароващ за мен и мисля,че трябваше да победим!Дано сте в първата шестица за да си направим още едно готино гостуване!
КироВарна написа:Батстанчо написа:Не знам на какво се радваме!?!?
Гледах само второто полувреме и съм озадачен от коментарите!!!
Та ние до случайният гол нямахме удар към вратата и смислени 3 последователни подавания!!!
Топката не се изнасяше а се риташе на посоки напред и там..........нищо.
Тоя Миро е толкова зле, че предлагам някой от форума, който е под 75кг.тегло да го замести за резерва на Живко Петков!
Общо взето късмета ни покри, а ние се радваме все едно сме ги били с 3-0 на техен терен на финала на ШЛ!!!
Не знам как сме играли първото полувреме, но с играта от второто просто сме наистина за Б група!
След гола еуфорията ни даде малко силици да натиснат хаотично, но и да благодарим на лошата физическа форма в края на мача на ЦСКА и шока от гола!
Никой не се нагърбва с изнасяне, не знаем какво да правим при висока преса, разстоянието м/у халфове и нападатели е големият Каньон, а ударите към вратата липсват!
Стрелец, с цялото ми уважение, не можем да се радваме на равен у дома със слаб отбор и в мач в, който второто полувреме имаме един удар във вратата за гол и то благодарение на вратаря на противника!Не мислиш ли, че освен личното задоволство да ги дразниш, нямаш никакъв повод за радост?
Иначе и аз си мисля, че точката си е точка.Все пак всяка една е ценна в борбата за оцеляване.Не ми се вярва да се дотътрим до 6-то място!
Пък и все пак наистина има вариант както преди няколко години с Гигов да ни боцнат накрая!Като гледам никой не се интересува, кой, как, кога и къде ни свири и защо!
Аз лично се радвам,защото колкото и да сме зле играем здраво,честно и не се навеждаме пред никого!След недоразумението Станков,отборът беше съсипан психически и физически.Това няма да се оправи за един ден.Имаме къса скамейка,а контузиите на Бакари и на Дани Георгиев,няма какво да ги коментирам!!!Всички знаем,колко са важни за ЧЕРНО МОРЕ!И ми идват някакви галеници на всички власти и си мислят,че ще ни бият в тази тежка за нас ситуация и ще минат метър.И какво става на практика?Ти не си гледал първото полувреме и не си видял как не ни дадоха чиста дузпа за игра с ръка на Кукоч в тяхното наказателно поле!!!Не си видял,как Стенио преодоля вратаря им и как техен футболист изчисти влизаща във вратата им топка!!!Не си видял как Мони Райков отправи много хубав удар и вратаря им трудно изби!Не си видял как в същото положение топката отиде в краката на Миро и му вдигнаха несъществуваща засада!(не че щеше да вкара).Не си видял и нарисувания червен картон,който поповото прасе Попов им спести!А второто полувреме вече сигурно си видял как лежаха,като футболистите от Бацова маала.Как великият им треньор извади офанзивният си футболист(който вкара гола) и пусна дефазивният халф Бергонси да пази резултата!!!И как нямаха и една контра,макар че ние играхме без дефанзивен халф и с трима защитници!!!Те за това се радвам!Че колкото и зле да сме не се предаваме!!!
Браво моето момче,просълзиме

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Поплачи си, няма лошо. Не е зле и на граматиката да обърнеш малко внимание.
Red joker написа:КироВарна написа:Батстанчо написа:Не знам на какво се радваме!?!?
Гледах само второто полувреме и съм озадачен от коментарите!!!
Та ние до случайният гол нямахме удар към вратата и смислени 3 последователни подавания!!!
Топката не се изнасяше а се риташе на посоки напред и там..........нищо.
Тоя Миро е толкова зле, че предлагам някой от форума, който е под 75кг.тегло да го замести за резерва на Живко Петков!
Общо взето късмета ни покри, а ние се радваме все едно сме ги били с 3-0 на техен терен на финала на ШЛ!!!
Не знам как сме играли първото полувреме, но с играта от второто просто сме наистина за Б група!
След гола еуфорията ни даде малко силици да натиснат хаотично, но и да благодарим на лошата физическа форма в края на мача на ЦСКА и шока от гола!
Никой не се нагърбва с изнасяне, не знаем какво да правим при висока преса, разстоянието м/у халфове и нападатели е големият Каньон, а ударите към вратата липсват!
Стрелец, с цялото ми уважение, не можем да се радваме на равен у дома със слаб отбор и в мач в, който второто полувреме имаме един удар във вратата за гол и то благодарение на вратаря на противника!Не мислиш ли, че освен личното задоволство да ги дразниш, нямаш никакъв повод за радост?
Иначе и аз си мисля, че точката си е точка.Все пак всяка една е ценна в борбата за оцеляване.Не ми се вярва да се дотътрим до 6-то място!
Пък и все пак наистина има вариант както преди няколко години с Гигов да ни боцнат накрая!Като гледам никой не се интересува, кой, как, кога и къде ни свири и защо!
Аз лично се радвам,защото колкото и да сме зле играем здраво,честно и не се навеждаме пред никого!След недоразумението Станков,отборът беше съсипан психически и физически.Това няма да се оправи за един ден.Имаме къса скамейка,а контузиите на Бакари и на Дани Георгиев,няма какво да ги коментирам!!!Всички знаем,колко са важни за ЧЕРНО МОРЕ!И ми идват някакви галеници на всички власти и си мислят,че ще ни бият в тази тежка за нас ситуация и ще минат метър.И какво става на практика?Ти не си гледал първото полувреме и не си видял как не ни дадоха чиста дузпа за игра с ръка на Кукоч в тяхното наказателно поле!!!Не си видял,как Стенио преодоля вратаря им и как техен футболист изчисти влизаща във вратата им топка!!!Не си видял как Мони Райков отправи много хубав удар и вратаря им трудно изби!Не си видял как в същото положение топката отиде в краката на Миро и му вдигнаха несъществуваща засада!(не че щеше да вкара).Не си видял и нарисувания червен картон,който поповото прасе Попов им спести!А второто полувреме вече сигурно си видял как лежаха,като футболистите от Бацова маала.Как великият им треньор извади офанзивният си футболист(който вкара гола) и пусна дефазивният халф Бергонси да пази резултата!!!И как нямаха и една контра,макар че ние играхме без дефанзивен халф и с трима защитници!!!Те за това се радвам!Че колкото и зле да сме не се предаваме!!!
Браво моето момче,просълзиме...
Joker-чето, съвсем скоро ще се просълзиш не, ами ще ревеш! Не ти се вярва, на теб и хилядите наивници, но Стойчо, Лупи и компания ви водят към нищото. Или с червено-розовките очилца не видя САМО ТРИМАТА български футболисти в състава ви? Съвсем скоро 11-те, потъркаляли се на "Тича", ще ревнат за обещаните пари...
Пак да попитам, нещо за терена на "Тича", ритането и търкалянето няма ли да кажете? Или с червените очила не се вижда безумното влизане на Тони Силва за директен червен картон, лежането на Милисавлевич, Соарес и останалите легионери?
Joker-чето, горд съм че вече 44 г. "Черно море" е отборът на сърцето ми! В "А" и в "Б" група. За разлика от комплексарчетата от Балчик, Добрич, Дългопол, Шумен и т.н., идващи да пореват малко в сектора за гости на "Тича"...
Хайде със здраве!
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите 

Защо да са комплексари хората от Балчик ,Дългопол и Провадия? Защото не подкрепят мутренския ви отбор играещ ръгби на картофена нива ли? Хората от малките градове подкрепят съвсем нормално един сериозен клуб от общонационален мащаб продължаващ традициите на Българската армия.Самият факт,че сте малцинство на собствения си стадион говори достатъчно.
-
- Контакти:
onegavon написа:Защо да са комплексари хората от Балчик ,Дългопол и Провадия? Защото не подкрепят мутренския ви отбор играещ ръгби на картофена нива ли? Хората от малките градове подкрепят съвсем нормално един сериозен клуб от общонационален мащаб продължаващ традициите на Българската армия.Самият факт,че сте малцинство на собствения си стадион говори достатъчно.
Първо - на стадиона беше 3-4:1 в наша полза както винаги. Второ - какви традиции на Българската армия бе смешник? Кога Българската армия е имала ГНУСНА ПЕТОЛЪЧКА за символ? Вие продължавате традициите на КОМУНИСТИТЕ, но комунизма падна, ясно? Слеяни и комплексари са и СМЕШНИЦИ, много важно, след мача - на пазар хахахахахаха и У МОЛА хахахахаххаах ебаси "агитката", "фенове"......с ръгби и на картофена нива жалкото ви отборчи е постигнало т.нар. си успехи! ТАКА ЛИ Е? Да пусна ли клипче от мачовете ви с Ливъпул, Нотингам да видиш каква НИВА, какво БЛАТО ви е терена на който играете и как кюскате и блъскате? Лицемерни комунистически лекета! От 11 титуляра - 8 мангала, кой от кой по-грозни! От 3-мата българи - 2-ма над 34 години - СМЯХ! Резервите - от 5 - 2-ма българи, единия на 38 години....СМЯХ СМЯХ СМЯХ, вие убивате българския футбол бе!!! Какви традиции? Да водите по един легион МАЙМУНИ ли? Да, вярно е, всяко лято МАЙМУНАРНИКА се пълни отново и отново

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Vladislav написа:Поплачи си, няма лошо. Не е зле и на граматиката да обърнеш малко внимание.
Може ли и на математиката

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!