VIII кръг: Черно Море (Варна) - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: VIII кръг: Черно Море (Варна) - ЦСКА

Мнениеот BRF » 14 сеп 2014 17:16

ShooterMan написа:Така така, много ми галиш егото, като заявяваш уверено, че и Реал би имал трудности с нас! За сметка на това пък вас ще ви нашиба с 10:0 8-) . Иначе се видя кой е повече, като бройка - 2000 селтака, толкова събрахте от всички краища на България - Дългопол, Силистра, Дулово, Разград (тука са чисти резаци тези от 4-те града) и още Шумен (резаци), Търново, Добрич...и общо 2000 - СМЯХ СМЯХ. Е, ние бяхме 4 пъти повече, както винаги 8-)

Не бе 40 пъти повече бяхте от нас,ъхъъ!Даже всички бяхте от кв.Чайка!Ти си пълен тъпанар и комплексар!

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 14 сеп 2014 17:30

Мляко с ориз написа:Кога цесекари и левскари ще схванете, че вас и двата отбора соца ви направи грандове и след падането му сте отново едни посредствени отборчета...

Никога,затова се и мислят за грандове.Факт. :mrgreen: :lol:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 14 сеп 2014 17:38

Точно ти най-малко можеш да говориш,че европейския колос Осъм нямаше да го има на картата,ако не беше микренския.
Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 сеп 2014 17:44

Долу ръцете от ShooterMan :!: Човекът ви разстрелва с коментарите си, това че не са ви по вкуса е съвсем друг въпрос.
Даже спомена нещо интересно, което ме накара да се замисля защо в титулярния ви състав имаше само трима българи, докато лицемерно се подигравате как Лудогорец, и с колко такива започва мачовете си :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 14 сеп 2014 17:52

BRF написа:
ShooterMan написа:Така така, много ми галиш егото, като заявяваш уверено, че и Реал би имал трудности с нас! За сметка на това пък вас ще ви нашиба с 10:0 8-) . Иначе се видя кой е повече, като бройка - 2000 селтака, толкова събрахте от всички краища на България - Дългопол, Силистра, Дулово, Разград (тука са чисти резаци тези от 4-те града) и още Шумен (резаци), Търново, Добрич...и общо 2000 - СМЯХ СМЯХ. Е, ние бяхме 4 пъти повече, както винаги 8-)

Не бе 40 пъти повече бяхте от нас,ъхъъ!Даже всички бяхте от кв.Чайка!Ти си пълен тъпанар и комплексар!

Заблуждаваш се драги!Аз бях на стадиона,както винаги!А не съм от кв.Чайка.На "Евксиноград"живея!Знаеш ли какво е общото между Чайка и Евксиноград?Сутрин като се събудим,виждаме МОРЕТО !!! А вие като се събудите виждате кочина!!!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 14 сеп 2014 18:18

Със шотермена от варненските села снощи в късни доби си поговорихме малко,коментарите са от 34 до 36 стр.,може да ги прочетете.Днес като стара грамофонна плоча отново повтаря същото,поне успях да му отворя очите че ЦСКА-Ливърпул 2:0 се игра на ст.В.Левски,защото той ,горкия мислеше че е на Армията.Чувствам се горд защото да накараш такъв индивид да научи нещо е отвсякъде постижение,за съжаление учителката му по български не е успяла да го научи на правопис,но я оправдавам горката,материалът просто не става.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 14 сеп 2014 18:34

peliforewer написа:Със шотермена от варненските села снощи в късни доби си поговорихме малко,коментарите са от 34 до 36 стр.,може да ги прочетете.Днес като стара грамофонна плоча отново повтаря същото,поне успях да му отворя очите че ЦСКА-Ливърпул 2:0 се игра на ст.В.Левски,защото той ,горкия мислеше че е на Армията.Чувствам се горд защото да накараш такъв индивид да научи нещо е отвсякъде постижение,за съжаление учителката му по български не е успяла да го научи на правопис,но я оправдавам горката,материалът просто не става.

Никога не съм казал, че онзи ПСЕВДО-МАЧ В КАЛНОТО БЛАТО, НА КОЕТО ТОПКАТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ТОПА ДОРИ, а играчите се хлъзгат и падат се е играл на Армията! Попитах - не помогна ли този НЯМАЩ АНАЛОГ ОТВРАТИТЕЛЕН ТЕРЕН на вашите дърводелци и чобани да бият Ливърпул и ако терена беше ОК колко гола щяхте да отнесете г-да КОМУНИСТИ, 1-2-3-4-5, колко? Има ли поне един ЗОМБИРАН да каже, че това блато не ви написа великата победа? Нека нека да ви чуя ВЪРТАЛНИЦИ ТАКИВА, 30 страници говорите за лош терен, а точно "великите" си мачове се правили в калища и блата, където и хипопотами трудно биха оцелели :)
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
samocska1
Контакти:

Мнениеот samocska1 » 14 сеп 2014 18:34

Ако си мислите че някой ви брои за живи морячетата дълбоко се лъжете,плюс тва сте във втората шестица и там ще си останете,интерсуваше ни мача с вас след това забравяме че сме играли такъв отбор.Тровили са ни живота,пълен смях. :lol:
А по въпроса за соца споко ЦСКА и левски са зле в момента но това няма да е вечно,докато вие никога няма да се борите за нещо повече от златна среда или борба с изпадащите.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 14 сеп 2014 18:43

Очевидно варненци умряха от яд,че ги застопорихме във втората шестица и се насраха да пишат глупости.На тях им е пределно ясно,че изпаднат ли ТИМ ще ги отсвири и ще станат като Спартак.Те това и заслужават отбор без публика. :mrgreen:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 14 сеп 2014 18:47

Тича е типична селска кочина на която футбол не може се играе... какво има повече коментираме?
Там силите са изравнени, ако ще и Реал Мадрид да играе... за това им е положителен баланса като домакини, а като гости са развети гащи :idea: :lol:
Стадиона им е тип СОЦА от 1950 :idea: Предполагам повече тука са играли по поляни с бабуни, дупки, камъни и т.н. и знаят за какво иде реч :idea:

Върни се в “ЦСКА”