Ливърпул - Лудогорец АНКЕТА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Кой отбор ЖЕЛАЕТЕ да спечели този мач?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Re: Ливърпул - Лудогорец АНКЕТА

Мнениеот matador1 » 14 сеп 2014 10:31

РосенВарна написа:Изпълнителният директор на Лудогoрец Ангел Петричев отговори остро на думите на наставника на ЦСКА Стойчо Младенов, който преди време заяви, че ще подкрепя Ливърпул в мачовете с българския шампион.
"Не сме очаквали той да подкрепи отбора, който го бие седем пъти поред и на който не може дори да вкара гол. Всеки си има право на избор", коментира Петричев

........................без коментар.

Ми прав е. Как би могъл. Същото важи и за всички отявлени цесекари. Лудогорец ако ката в същия дух ще подобри и най-скъпия за ЦСКА рекорд - 9 поредни титли. Като нищо ще направят 10. Футболът днес е само пари.

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 14 сеп 2014 10:52

matador1 написа:
РосенВарна написа:Изпълнителният директор на Лудогoрец Ангел Петричев отговори остро на думите на наставника на ЦСКА Стойчо Младенов, който преди време заяви, че ще подкрепя Ливърпул в мачовете с българския шампион.
"Не сме очаквали той да подкрепи отбора, който го бие седем пъти поред и на който не може дори да вкара гол. Всеки си има право на избор", коментира Петричев

Ми прав е. Как би могъл. Същото важи и за всички отявлени цесекари. Лудогорец ако ката в същия дух ще подобри и най-скъпия за ЦСКА рекорд - 9 поредни титли. Като нищо ще направят 10. Футболът днес е само пари.

Е няма я армията да краде талантите.

MASTER_COOL не ми отговори?
Ето какво си написал в нашия форум преди време:
MASTER_COOL написа: Браво пичове.
Невероятен футбол за пореден път в Европа. Огромна лекота, бързина, класа и рутина.
Феноменални атаки, проведени по изкусен начин.
БЕЗЯК е истински фурор. Дори когато не вкарваше си личеше за мен, че има огромна класа. Вкара гол в стил Денис Бергкамп.

Успех на жребия.

Пожеланията ми към вас са : Финал в Торино с/у отбора им ;)

Ето и линк към страницата да не каже някой, че лъжа: http://forum.ludogorec.com/viewtopic.ph ... 25&start=0

90% серадвате на успехите на нашия БЪЛГАРСКИ отбор, но не си признавате! Не е срамно да си от от българския отбор в Европа! Аз вече знам, че се приказва ей така, да се намираме на приказка. Поздрави на всички цесекари споделящи мнението на MASTER_COOL, знам че те са повечето...
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 14 сеп 2014 11:40

mozart написа:Мастър кул бъркам или миналата година се възхищаваще на Лудогорец в нашия форум и ни пожелаваше финал в ЛЕ?
Малко уважение моля! Този сезон няма и втори да сте! Тази година подгласник ще ни е Берое!

Едно време направих най - голямата си грешка, подкрепяйки тумора на Бг футбол Лудогорец.
Никога няма да ме привлечете отново : Наглостта при вас е на първо място.
А относно ЦСКА не се притеснявай - Шампиони сме тази година : Напук на Аги Домусчиеви, напук на БФС и най - вече заради Вас самозабравени фенчета.
За Вторник Ви пожелавам пълна кошница. 5, 6 гола ще ви стоят добре.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 14 сеп 2014 11:41

MASTER_COOL написа:
mozart написа:Мастър кул бъркам или миналата година се възхищаваще на Лудогорец в нашия форум и ни пожелаваше финал в ЛЕ?
Малко уважение моля! Този сезон няма и втори да сте! Тази година подгласник ще ни е Берое!

Едно време направих най - голямата си грешка, подкрепяйки тумора на Бг футбол Лудогорец.
А относно ЦСКА не се притеснявай - Шампиони сме тази година : Напук на Аги Домусчиеви, напук на БФС и най - вече заради Вас самозабравени фенчета.

Дано Бало превърти :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 14 сеп 2014 11:53

MASTER_COOL написа:

Не беше грешка, беше искрен! Не мога да изкарам как драскахме в чата и как обясняваше, каква атмосфера сте създали в сектор Г с другите цесекари. Не е срамно да подкрепиш българското на международната сцена. Не те виня, поздравявам те за това. Аз бихподкрепил всеки български отбор в Европа, дори и ЦСКА, въпреки помията заливаща ни от червените последните седмици!
Аз съм от Микре Юнайтед

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 14 сеп 2014 12:06

GOLEADOR написа:
РосенВарна написа:Изпълнителният директор на Лудогoрец Ангел Петричев отговори остро на думите на наставника на носите понякогатойчо Младенов, който преди време заяви, че ще подкрепя Ливърпул в мачовете с българския шампион.

Стойчо е отстранявал Ливърпул!ЦСКА е триумфирал на "Анфийлд"!И всичко това при положение,че тогава Ливърпул е актуалния европейски шампион.Разбира се,Лудогорец сега може да повтори успеха на ЦСКА,ако бие на "Анфийлд" и победят и в двата мача актуалния европейски шампион.За това коментар имаш ли?

Ами комментирам, по това време ти може би си бил в кесиите на баща си или си ходел прав под масата, спомените са хубаво нещо но реалността някога е болезнена, Лудогорец ви върна в реалността и за някои е трудно да я погледнат в очите и ги избива на омраза и обиди, това обаче прави лудите по силни. :-)
Кучетата си лаят, орлите си летят.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 14 сеп 2014 12:32

РосенВарна написа:
GOLEADOR написа:
РосенВарна написа:Изпълнителният директор на Лудогoрец Ангел Петричев отговори остро на думите на наставника на носите понякогатойчо Младенов, който преди време заяви, че ще подкрепя Ливърпул в мачовете с българския шампион.

Стойчо е отстранявал Ливърпул!ЦСКА е триумфирал на "Анфийлд"!И всичко това при положение,че тогава Ливърпул е актуалния европейски шампион.Разбира се,Лудогорец сега може да повтори успеха на ЦСКА,ако бие на "Анфийлд" и победят и в двата мача актуалния европейски шампион.За това коментар имаш ли?

Ами комментирам, по това време ти може би си бил в кесиите на баща си или си ходел прав под масата, спомените са хубаво нещо но реалността някога е болезнена, Лудогорец ви върна в реалността и за някои е трудно да я погледнат в очите и ги избива на омраза и обиди, това обаче прави лудите по силни. :-)

Е,ти съвсем я подкара през просото.Явно си дечко и 2005 още си сучел от гърдите на майка щом пишеш тези постове.А иначе аз съм достатъчно голям,щом съм присъствал на полуфинален мач на ЦСКА в ЕКТ!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
visentii

Мнениеот visentii » 14 сеп 2014 13:33

За "зелените" форумни идиоти: не ви ли омръзна...Не виждате ли,че заради наглоста на вашите ръководители и на самите вас подкрепата към отбора Ви се стопява ежедневно...Разбирам че сте една шепа фенове и молите за подкрепа,но не това е начина.Аз съм българин и винаги ще засвидетелствам уважение на българското без да се налага поредния мишок да ми го напомня.На хората им идват малко в повече разградските словоизлияния.
И пак припомням,че не може 4 годишна "кауза" да се сравнява с отбори на по 60-80 100 години...Все едно 4-годишно дете да казва на 50-годишен човек как да живее...И Лудогорец като 4-годишното дете нито има история,нито спомени,нито визия за бъдещето...а,имате си вече две легенди - Козмин Моци и Урош Голубович,извинявам се...Айде стига вече...Много високо литнахте и много лошо ще паднете.

Ludogorets__forever

Мнениеот Ludogorets__forever » 14 сеп 2014 14:39

дори минимална победа за домакините също ще е повод на България да ликува с оглед опонента.

Ludogorets__forever

Мнениеот Ludogorets__forever » 14 сеп 2014 14:41

visentii написа:За "зелените" форумни идиоти: не ви ли омръзна...Не виждате ли,че заради наглоста на вашите ръководители и на самите вас подкрепата към отбора Ви се стопява ежедневно...Разбирам че сте една шепа фенове и молите за подкрепа,но не това е начина.Аз съм българин и винаги ще засвидетелствам уважение на българското без да се налага поредния мишок да ми го напомня.На хората им идват малко в повече разградските словоизлияния.
И пак припомням,че не може 4 годишна "кауза" да се сравнява с отбори на по 60-80 100 години...Все едно 4-годишно дете да казва на 50-годишен човек как да живее...И Лудогорец като 4-годишното дете нито има история,нито спомени,нито визия за бъдещето...а,имате си вече две легенди - Козмин Моци и Урош Голубович,извинявам се...Айде стига вече...Много високо литнахте и много лошо ще паднете.

Физическите лица придобиват дееспособност с навършването на пълнолетие. Тогава стават рвноправни.
При юридическите лица обаче дееспособността и равноправието възникват с момента на създаването.
А отборът е юридическо лице.

Върни се в “Лудогорец”