matador1 написа:РосенВарна написа:Изпълнителният директор на Лудогoрец Ангел Петричев отговори остро на думите на наставника на ЦСКА Стойчо Младенов, който преди време заяви, че ще подкрепя Ливърпул в мачовете с българския шампион.
"Не сме очаквали той да подкрепи отбора, който го бие седем пъти поред и на който не може дори да вкара гол. Всеки си има право на избор", коментира Петричев
........................без коментар.
Ми прав е. Как би могъл. Същото важи и за всички отявлени цесекари. Лудогорец ако ката в същия дух ще подобри и най-скъпия за ЦСКА рекорд - 9 поредни титли. Като нищо ще направят 10. Футболът днес е само пари.
Е няма я армията да краде талантите.
MASTER_COOL не ми отговори?
Ето какво си написал в нашия форум преди време:
MASTER_COOL написа: Браво пичове.
Невероятен футбол за пореден път в Европа. Огромна лекота, бързина, класа и рутина.
Феноменални атаки, проведени по изкусен начин.
БЕЗЯК е истински фурор. Дори когато не вкарваше си личеше за мен, че има огромна класа. Вкара гол в стил Денис Бергкамп.
Успех на жребия.
Пожеланията ми към вас са : Финал в Торино с/у отбора им
Ето и линк към страницата да не каже някой, че лъжа:
http://forum.ludogorec.com/viewtopic.ph ... 25&start=090% серадвате на успехите на нашия БЪЛГАРСКИ отбор, но не си признавате! Не е срамно да си от от българския отбор в Европа! Аз вече знам, че се приказва ей така, да се намираме на приказка. Поздрави на всички цесекари споделящи мнението на MASTER_COOL, знам че те са повечето...