ЕС буквално се гаври с нас!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

love_hurtz
Контакти:

Re: ЕС буквално се гаври с нас!

Мнениеот love_hurtz » 14 сеп 2014 02:22

anihilator написа:
aleksandrov77 написа:Всички политици управлявали България в последните 25 години са слуги на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД и изпълнят безусловно нарежданията от Брюксел , Тел Авив и Вашингтон!България е колониално зависима държава от НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД който се налага от Вашингтон! А НСР налага глобализация , циганизация и дебългаризация на България!
В България Новия ред умишлено поддържа нисък жизнен стандарт, за да могат младите и интелигентни българи да напуснат България в посока западна Европа и САЩ!
Спасението на България е час по-скоро напускане на НАТО и ЕС и влизане в лоното на Русия!

Ти си ненормален как може да искаш да те управлява друга държава еничар мръсен :evil:

Те са промити мозъци. Не им се сърди просто трябва да бъдат игнорирани и непрекъснато трябва да им се напомня, че са утрепки. С тях нормален разговор не трябва се води, те само си знаят тяхното иси въртят техните глупости като латерни !

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 14 сеп 2014 02:34

stefani написа:Путинова Русия колко ще даде бе авторе :lol:

България да не е влязла в Евразийския съюз докато хапвах? Или нещо плащаме там за да ни дадат?
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 14 сеп 2014 02:40

anihilator написа:
aleksandrov77 написа:Всички политици управлявали България в последните 25 години са слуги на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД и изпълнят безусловно нарежданията от Брюксел , Тел Авив и Вашингтон!България е колониално зависима държава от НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД който се налага от Вашингтон! А НСР налага глобализация , циганизация и дебългаризация на България!
В България Новия ред умишлено поддържа нисък жизнен стандарт, за да могат младите и интелигентни българи да напуснат България в посока западна Европа и САЩ!
Спасението на България е час по-скоро напускане на НАТО и ЕС и влизане в лоното на Русия!

Ти си ненормален как може да искаш да те управлява друга държава еничар мръсен :evil:

В момента сме по-зависими отвсякога от хамериканците и сме колониална държава на Вашингтон и НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
Има три американски бази в България!Аз не си спомням преди 1989г. да е имало съветска база!Преди имахме АЕЦ Козлодуй, имахме две нефтени рафинерии в Бургас и Плевен , храната беше качествена и натурална , имахме работещо селско стопансво , българите бяха 95% от населението на България!България до 1989г. наближаваше 9 милиона , а сега сме 7 милиона, 2 милиона от които цигани,турци и други небългари и 5 милиона българи, , 2 милиона от които са пенсионери!Застаряваме като нация!
Да комунизмът е зло, но след него дойде още по-човеконенавистна система на НОВ СВЕТОВЕН РЕД!
Унищожихме си АЕЦ Козлодуй, нарязахме си ракетите СС 23, унищожихме армията, унищожихме си производството и селското стопанство по нареждане на Вашингтон, Тел Авив и Брюксел! :evil:
Ние сами от колониалното робство на САЩ и ЕС не можем да се освободим сами - трябва ни чужда помощ и кой би ни помогнал освен Русия , когато са ни освободили от 5 вековното османско робство?
България 25 години се дебългаризира , циганизира, народът ни е опростачен така , както не е бил по време на османското робство и комунизма!
Да искам да сме независими , но това е невъзможно, защото от една страна сме малка държава , някой по-голям брат трябва да ни пази от Турция и Ердоган, който неведнъж е показвал амбиции да си върне старата Османска Империя!
Аз мисля за България и нейното спасение докато стоим в този антибългарски Еврогейски Съюз , ще се топим като нация и до 20 години ще сме малцинство в собствената си държава!
България днес е по-зависима от всякога!Това е тъжната истина! :(
Последна промяна от aleksandrov77 на 14 сеп 2014 02:50, променено общо 2 пъти.
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 14 сеп 2014 02:41

Така като гледам половината хора тук дори не са схванали, че е смешно и нередно след като България е страна, плащаша членски внос, изпълняваща такива и онакива директиви.. та след всичко това на тема подпомагане пред нея да са Сърбия (която не е в ЕС), Мали, Сирия (и те сигурно са в ЕС) и Украйна. Нищо против хората в тия държави, ама би трябвало те да са на опашката след страните-членки !!

Ама не били длъжни? Ами като не са длъжни за чий е тоя фонд? Да подпомагаме следващия път Пуерто Рико, Източен Тимор и Бутан ли? Ама инак България да изпълнява тия и ония нареждания и да си плаща вноса е длъжна, тъй ли?
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Reckless

Мнениеот Reckless » 14 сеп 2014 06:12

Първо, ние сами си се гаврим със себе си, за да се чудим защо другите се гаврят с нас !

forever bluet

Мнениеот forever bluet » 14 сеп 2014 08:36

Само за неколцината платени мекерета от Позитано: Работя каквото мога. Явно мога много ,за да получавам добри пари. Хич не ми пука разни за няколкото бездарни олигофрени,които са толкова бездарни та им се налага от многото си никове да плюят и пускат платени теми ,какво мислят. Бездарните цървули са плод на уродливия Комунизъм и слугите му. Къде го видяхте построен Социализма бе тъпаци? В Русия ;о :roll: ? За мен е важно какво мисли за мен семейството ми ,близките ми и живота. Не ми дреме за разни Станковци,или други скъсани и вмирасани от беднотия нещастници. Аз помня! И съм щастлв че никога и никъде няма да има КОМУНИЗЪМ!Марш в Сверна Корея,долни скапани комуняги!!! :lol:
Членестоногите са примитивни създания

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 14 сеп 2014 10:21

forever bluet написа:Само за неколцината платени мекерета от Позитано: Работя каквото мога. Явно мога много ,за да получавам добри пари. Хич не ми пука разни за няколкото бездарни олигофрени,които са толкова бездарни та им се налага от многото си никове да плюят и пускат платени теми ,какво мислят. Бездарните цървули са плод на уродливия Комунизъм и слугите му. Къде го видяхте построен Социализма бе тъпаци? В Русия ;о :roll: ? За мен е важно какво мисли за мен семейството ми ,близките ми и живота. Не ми дреме за разни Станковци,или други скъсани и вмирасани от беднотия нещастници. Аз помня! И съм щастлв че никога и никъде няма да има КОМУНИЗЪМ!Марш в Сверна Корея,долни скапани комуняги!!! :lol:

Ясно. Значи българите не трябва да искат нищо от тези на които плащат вноска. Отсреща каквото кажат - това е. Имат ограничения за всичко и ако не им харесва - ядем дървото.
Обират каймака и да се оправяме. Защо имаме квоти за износ на продукция, но не и квоти на качествена работна ръка? За некачествената си знаем, там има квоти. Че и наглите британци реват, че имало много българи. Ама не казват, че те берат ягоди, чистят говната в краварниците и т.н. 98% от тях са заети с неквалифицирана дейност, която британецът не иска да върши.
Французите не харесаха новите европейски мангали и ни ги върнаха накуп. Къде беше БХК да заведе дело в Страсбург срещу Франция?
Ето такива гъзове като теб, които печелят някой лев повече и се мислят за богоизбрани и се присмиват на други са ми най-противни.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 14 сеп 2014 13:49

ЕС не са глупави. Пределно ясно им е, след толкова години сътрудничество, че дори и 100% да дадат мутрогените и комунистите ще приберат останалите 94% и пак ще останат само 6%...
...

foetuss
Контакти:

Мнениеот foetuss » 14 сеп 2014 13:51

Публикуваме призива заради възхитителния му ретро език. Но също така и за да ви осведомим за опорните точки, с които комунистите ще агитират за социалистите.

Призив!
Другари, във връзка с опасността цялата бясна дясна сган да яхнат отново държавата и да я подкарат окончателно към дъното, призовавам всички членове и симпатизанти на Движение "Че Гевара" и Съюза на комунистите в България (СКБ) следното:
- още днес идете в най-близкия щаб на Коалиция "БСП лява България" и се представете
- поискайте копие от документ за всички предвидени мероприятия и акции
- разгледайте мероприятията внимателно, направете СВОИТЕ предложения по графика към щаба, ако имате такива
- направете копие на графика на мероприятията и го раздайте на колкото се може повече леви или колебаещи се хора
- извадете от шкафа вече изгладените червени знамена (с петолъчки, сърп и чук), тениски с образа на Че Гевара, фланелки с петолъчки, с надпис СССР, Комунизъм или пр. и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО бъдете на всички мероприятия с тях!
- бъдете активни - агитирайте срещу капитализма, мафията, десните-бесни, олигархията, клептокрацията...
- агитирайте НАВСЯКЪДЕ - на пейката, в магазина, в рейса, във ФБ, на опашката за ток...
- агитирайте ЗА социализъм, ЗА Народна република, ЗА Власт на народа...
- агитирайте СРЕЩУ експлоатацията, разграбването на държавата и ликвидирането на трудещия се народ...
- винаги заставайте ПРЕД камерите или фотоапаратите на журналистите, за да отразят идеологическите знаци, които носите чрез знамената или дрехите си
- искайте думата и говорете пламенно, страстно, с жар и хъс за това, което ви подсказва ВЕЛИКАТА ни идея!
- никога не забравяйте, че сме милиони, че сме носители на най-великата идея на всички времена, че ние сме най-смелите, най-жертвоготовните, най-необузданите, най-непредвидимите, но и най-правдивите бунтари на вселената...
- бъдете такива, каквито сте - горди, смели и достойни българи с петолъчка в сърцето
- снимайте и заливайте ФБ с вашите фотографии от участието ви в кампанията на Коалиция "БСП лява България"!
Зависи ли нещо от всеки един от вас?
Разбира се. Ето какво:
- ще направят ли от България Украйна 2
- ще се вихри ли дясната бясна сган из държавата ни
- ще бъде ли бъдещото народно събрание наблъскано с дясна либерална и фашизоидна сган
- ще бъде ли бъдещото народно събрание наблъскано с невменяеми РУСОФОБИ, които ще ни хвърлят във война с Русия.
- ще внедрим ли лявата идея в сърцата на хилядите, за да прозрат какво трябва да направят с живота си, за да ни бъде...
...
Бъдете смели, горди и решителни, защото вие сте ВЪРХА!!!
За Социализъм!
За свободна и независима България!
Власт на народа!
Венсеремос, лява България!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 сеп 2014 10:28

"Ама защо другите получавали повече" ... Ами сигурно, защото щетите са по-големи при тях.

Знам, че не е редно да се сравняват щети и бедствия... Дори 1 загинал е равен на 10 такива, но все трябва да се калкулира, на кой, колко му е необходимо, за да се опита да се справи с част от щетите.

Сигурен съм, че на никоя от пострадалите страни няма да и стигнат евро-средствата, но също така съм сигурен, че няма да мрънкат за това.
Хеле пък, да обвиняват ЕС.

То, ако ЕС отпуска по 2 000 евро на човек всеки месец, у нас, и по 2 001 евро на всеки румънец, със сигурност някои пак ще ревнат - "Ууу, ЕС ни цака, иска да ни затрие" !

Разберете, че в ЕС няма практика - "На всички по-равно".

Все пак, това не е СССР и бившият СИВ.
Макар че, тогава пак нямаше равенство... Щото някои бяха по-равни от другите.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Върни се в “Свободна зона”