1Neutralen написа:едъртакъв написа:Имате право да коментирате...и пак потърсете тема лудогорец...ние не се сърдим че на сърцето ви е Ц СКА ...
Виж сега, аз само ти казвак че е просто смешно да се правят такива безумни прогнози. Беше ясно че няма да спечелите този мач. Прогнози като 0:5, 0:3, и т.н. са безумни!
Защо ти беше ясно че няма да го спечелим този мач,защото Черно море досега бяха много добри или ЦСКА не са на първо място или може би си уверен че някои други фактори ще решат мача.Не говоря за резултат 0:3,4,5 но най-реалното беше ЦСКА да си вземат мача и те бяха го направили,ако не беше тази необяснима грешка в 85 мин.Никой не ни е виновен че не си взехме мача,но такива като тебе,"неутрални",да ми се правят на разбирачи не го приемам,кажи ми колко пъти Черно море Ви взе точки.А това че две-три години с клизма ставате шампиони и побеждавате ЦСКА за първенство,защото за купата сте губили,ама това се премълчава,е временно явление.Ако Стойчо имаше финансовия ресурс и съдийската подкрепа на Лудогорец щеше да е шампион с 20т. преднина,а не да чака Урсула да ги прави шампиони.