VIII кръг: Черно Море (Варна) - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: VIII кръг: Черно Море (Варна) - ЦСКА

Мнениеот Udoji90 » 13 сеп 2014 21:49

Stahlgewitter написа:
Udoji90 написа:Пореден много слаб мач за нас във Варна - освен гола на Фелипе видях много малко футболни неща от нашия отбор. Реално "Черно море" имаха повече голови ситуации, а и дузпа май трябваше да им дадат първото полувреме. На фона на тези неща щеше да е доста странно да спечелим мача, така че няма нищо нелогично в това, че изпуснахме победата. Жалко само, че се издъни играч, от когото най-малко го очаквахме.

С тоя анализ като нищо ще те обвинят, че си "говедо". :lol:

Съмнявам се да го направят. Пък и да се случи, това си е мой проблем.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 13 сеп 2014 22:05

Нещото което е очевадно : че в провинцията има повече привърженици (на които с "гордост" викате селяни) на ЦСКА от "гордите" столичани, !! Фарс.
Честита точка и на двата отбора.

Потребителски аватар
Saint Etienne
Контакти:

Мнениеот Saint Etienne » 13 сеп 2014 22:30

CSKA_1948_ написа:
зеления написа:
CSKA_1948_ написа:0:5 ;)

Пич, смени си дилъра!

Тоя път ще ви СМАЧКАМЕ! Дори може да отнесете повече от 5 гола. Помни ми думите!!

Смачкахте ни,както мачкате и Лудогорец.

едъртакъв
Контакти:

Мнениеот едъртакъв » 13 сеп 2014 22:47

Мача бе загубен от Стойчо след гола като при националите...успокоение...не се търси веднага втори...не се използва психологическото предимство на момента...грешката на чеха е нрмална..веднага титуляр той не знае колко е тежка червената фанелка...ако беше Стоян Колев щях да простя веднага...и термина затваряне на мача не ми харесва...тва е ЦСКА армейците играят до край ...Смените не бяха адекватни ..Стойчо аз съм зад теб за тва си позволявам да критикувам...

едъртакъв
Контакти:

Мнениеот едъртакъв » 13 сеп 2014 22:57

JACKO написа:Нещото което е очевадно : че в провинцията има повече привърженици (на които с "гордост" викате селяни) на ЦСКА от "гордите" столичани, !! Фарс.
Честита точка и на двата отбора.

Брато сори ние нямаме комплекс за селяни,..и тва не е по темата ЦСКА...провери тема лудогорец по вероятно да намериш съмишленици... :)

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 13 сеп 2014 23:02

Додрапахте до точката! 8-) То не бяха едни закани, победи с 0:5...мани мани. :mrgreen:

едъртакъв
Контакти:

Мнениеот едъртакъв » 13 сеп 2014 23:10

Имате право да коментирате...и пак потърсете тема лудогорец...ние не се сърдим че на сърцето ви е Ц СКА ...

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 13 сеп 2014 23:14

едъртакъв написа:Имате право да коментирате...и пак потърсете тема лудогорец...ние не се сърдим че на сърцето ви е Ц СКА ...

Виж сега, аз само ти казвак че е просто смешно да се правят такива безумни прогнози. Беше ясно че няма да спечелите този мач. Прогнози като 0:5, 0:3, и т.н. са безумни!

Потребителски аватар
Капитан*Скръц
Контакти:

Мнениеот Капитан*Скръц » 13 сеп 2014 23:19

Видях няколко коментара относно лошия терен.
Банално става да се оправдават всички гостуващи отбори с това.
Може "Тича" да не е "Уембли", но е глупаво винаги това да е причината, като гостувате във Варна ( и не само вие), с която да оправдавате лошото си представяне

едъртакъв
Контакти:

Мнениеот едъртакъв » 13 сеп 2014 23:23

1Neutralen написа:
едъртакъв написа:Имате право да коментирате...и пак потърсете тема лудогорец...ние не се сърдим че на сърцето ви е Ц СКА ...

Виж сега, аз само ти казвак че е просто смешно да се правят такива безумни прогнози. Беше ясно че няма да спечелите този мач. Прогнози като 0:5, 0:3, и т.н. са безумни!

Загубихме спечелен мач...не сме доволни...за вас се молим за голова разлика по достойна от 1 на 17..,успех в европа аз тва искам от ЦСКА,,..

Върни се в “ЦСКА”