ЕС буквално се гаври с нас!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: ЕС буквално се гаври с нас!

Мнениеот Player » 13 сеп 2014 22:13

Кой и как отчете щети за 300 милиона евро? Защо да ни дават като знаят, че нашите надуват сметката и после си я слагат в джоба? Руснаците през соца също знаеха че с евтиния петрол който ни даваха ние го продавахме на запада с голяма печалба, но просто те не си ценяха ресурсите и за това даваха още и още, докато капиталистите си го ценят и знаят че на крадливи политици няма смисъл да се дава. Другото и основното е, че ако не ни дават пари от ЕС трябва да искаме сметка от политиците ни и най вече онези пратени в европарламента. Така че гаврят се с нас нашите политици, не някои друг.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 13 сеп 2014 22:19

Мистри написа:
Rafa написа:
THE G.A.M.E написа:То принципно трябва сами да си имаме готов бюджет за подобни ситуации, но след като в последните 70 години у нас тече републиканско Първенство по-крадене, това явно е химера.

Но иначе, ЕС са виновни, няма как да е иначе.

25 години Игра, 25 години ;) По време на соца нямаше бедствие, след което щетите на пострадалите да не бъдат възстановени 8-) Да не говорим, че тези язовири бяха изградени точно от "лошите и крадливи" комунисти, поддържаха се заедно с коритата на реките и подобни бедствия бяха изключителна рядкост ;)

Нямаше. ;)
Попитай тези от Стражица дали е така. :lol:

Човекът с брадата може, да не е бил роден тогава. Стражица е през миналия век...
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 13 сеп 2014 22:25

Player написа:Кой и как отчете щети за 300 милиона евро? Защо да ни дават като знаят, че нашите надуват сметката и после си я слагат в джоба? Руснаците през соца също знаеха че с евтиния петрол който ни даваха ние го продавахме на запада с голяма печалба, но просто те не си ценяха ресурсите и за това даваха още и още, докато капиталистите си го ценят и знаят че на крадливи политици няма смисъл да се дава. Другото и основното е, че ако не ни дават пари от ЕС трябва да искаме сметка от политиците ни и най вече онези пратени в европарламента. Така че гаврят се с нас нашите политици, не някои друг.

Пак питам, Сърбия лапна над милиард за нас трохи. Те дори не са членове да не говорим, че са по-зле и от нас в момента.

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 13 сеп 2014 22:30

forever bluet написа:Така да си направя една равносметка: По време на социализма взимах 135 лв. заплата,карах на баща ми Москвича ,когато имахме купони за бензин,чаках да дойде тока / от режима де/ за да гледам 17 мига от пролетта за 75 път,киснех по опашки ,за да купя кучешка радост ако не свърши преди мен,купувах долари на черно за дънки Райфел и нес кафе,говорех веднъж в седмицата с баба ми по телефона с шайба,живеех във ведомствено жилище и 15 дни в месеца нямах пари за мляко на детето си .... А СЕГА КАК СЪМ? Работя за себе си и за миналата година дохода ми е 215000 лева,карам Мазда 6 и Форд Фокус,гориво колкото искаш и без купони,ток си има,гледам каквото си искам че и на 3 Д ,опашки никъде и за нищо. Не купувам долари на черно,дънки каквито искаш и навсякъде,говоря си по Айфона когато и с който поискам,имам собствено жилище и още 2 наследствени,пари си имам винаги,мляко има за всички. АМИ НЕр НЕ ИСКАМ СОЦИАЛИЗЪМ. Искам си европейска България и руснаците далече. Майната им на бездарните олигофрени,като автора на темата. Марш в Северна Корея ,или където си искате. Никога повече комунизъм!

Хората искат да се освободят точно от такива като теб! Имаш право да желаеш Капитализъм! Щом има толкова много абдали да си предадат властта и да работят за 340(тогавашни 34) лв., нека да е Капитализъм............. Когато им узреят главите и си вземат властта, много от сегашните карачи на Мерцедеси, ще търкат нарове!!!! Хората изкарващи парите си с труд и ум, също имат право да желаят!!!!....Социализъм!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 13 сеп 2014 22:35

Player написа:Кой и как отчете щети за 300 милиона евро? Защо да ни дават като знаят, че нашите надуват сметката и после си я слагат в джоба? Руснаците през соца също знаеха че с евтиния петрол който ни даваха ние го продавахме на запада с голяма печалба, но просто те не си ценяха ресурсите и за това даваха още и още, докато капиталистите си го ценят и знаят че на крадливи политици няма смисъл да се дава. Другото и основното е, че ако не ни дават пари от ЕС трябва да искаме сметка от политиците ни и най вече онези пратени в европарламента. Така че гаврят се с нас нашите политици, не някои друг.

А ние защо плащаме вноски???????? За да стоим в коридора на ЕС ЛИ????????? За да приемат Украйна преди нас ЛИ???" Жалки сме!!!!!!!!!!!!! А ОНИЯ СА ГНИДИ ЛЪЖЛИВИ!!!!!!!!!!!!!!!

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 13 сеп 2014 22:37

Irish stout написа:
counterstrike написа:
THE G.A.M.E написа:Земетресението като срина Стражица през 1986-та, за една година всички щети бяха ликвидирани от държавата. Ама тогава имахме ДЪРЖАВА, а не разграден двор.

Ей, това предизборно ще ви вземат здравето.

За Стражица - в онзи район имам далечни роднини, които допреди 2 години живееха в къща, силно напукана от земетресението, щото блокчето, което държавата започна да строи 1987 година, беше завършено през ... 2012 година.

Та, когато лъжете, имайте малко мярка. Това, че са ви казали да говорите така, не значи, че е истина.

Това са най силните "демократични" години!!!!!:)))))))))) До 1989 поне са им направили проекта!:))))))))))))

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 13 сеп 2014 22:44

Irish stout написа:
counterstrike написа:
THE G.A.M.E написа:Земетресението като срина Стражица през 1986-та, за една година всички щети бяха ликвидирани от държавата. Ама тогава имахме ДЪРЖАВА, а не разграден двор.

За Стражица - в онзи район имам далечни роднини, които допреди 2 години живееха в къща, силно напукана от земетресението, щото блокчето, което държавата започна да строи 1987 година, беше завършено през ... 2012 година.

Та, когато лъжете, имайте малко мярка. Това, че са ви казали да говорите така, не значи, че е истина.

Интересно ми е имате ли данни за строежи, започнати по-рано през соц-а? Демек да няма оправдание, че соца е паднал и нещата са занемарени. Питам просто информативно.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 13 сеп 2014 22:45

Rosko63 написа:застраховайте си имотите стига сте ревали че някой е длъжен да ви дава

Ако взима ще дава. Аз като подпомагам някого очаквам от време на време да ми съдейства. Ако не съм му дал нищо и нищо не искам от него.. поне не и безплатно.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 13 сеп 2014 22:48

Betchualeng Arnaikem написа:
Irish stout написа:
counterstrike написа:

Интересно ми е имате ли данни за строежи, започнати по-рано през соц-а? Демек да няма оправдание, че соца е паднал и нещата са занемарени. Питам просто информативно.

Цяла България беше строителна площадка! Всичко по-стойностно, за което се сетиш е построено тогава! След 1989, само разруха и ликвидации!

love_hurtz
Контакти:

Мнениеот love_hurtz » 13 сеп 2014 23:32

Майка ти и баща ти се гаври със света, че е изсрала такъв сопол заедно с всички други боклуци с твойто мислене. Да виждаш да създаваме тема за това, обсъдете тези проблеми на соц събирането с другите млади мухали от младежката БСП организация. Хора, които нищо не могат да постигнат в живота си защото само чакат някой да им даде. Сега си мечтае партийката му да му даде нещо, та да живее и той добре. Кога ще се банват тия цървули като вас, омръзна ми от ваще идиотски интерпретации, типични за малоумен идиот.

Върни се в “Свободна зона”