ЕС буквално се гаври с нас!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: ЕС буквално се гаври с нас!

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 13 сеп 2014 20:58

fcb_bg написа:До 2020-та ЕС отпуска 10 млрд за България. Някой сеща ли се за изискванията които наложиха за да се получат тези пари? Ами... пак няма да се вземат всичките. Просто изискванията са непосилни.

1. В бюджета на ЕС за 2014-2020 г. за България са предвидени 14.5 млрд. евро. По тази точка не си информиран... 8-)
2. Какви са изискванията? :roll: Не очаквам адекватен отговор, защото и по този въпрос няма да си в час... :)

http://www.dnevnik.bg/evropa/evropeiski ... _na_es_do/

Спокойной ночи, товарищ!... :)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 13 сеп 2014 20:59, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Аврамов
Контакти:

Мнениеот Аврамов » 13 сеп 2014 20:59

cska-632 написа: Не знаех, че САЩ съществуват от толкова дълго време :mrgreen: атака иизключение :mrgreen:

Турските измекяри от ЦСКА също доказаха, че са душмани български по време на мача Лудогорец - Стяуа!

Коментарът е излишен!

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 13 сеп 2014 21:03

Аврамов написа:
cska-632 написа: Не знаех, че САЩ съществуват от толкова дълго време :mrgreen: атака иизключение :mrgreen:

Турските измекяри от ЦСКА също доказаха, че са душмани български по време на мача Лудогорец - Стяуа!

Коментарът е излишен!

Има хора и хора. Аз съм от другите хора, а ти не си от качествения материал. Тези, които подкрепяха Стяуа на стадиона ходят и ги подкрепят и в Румъния, както и фенове на Стяуа идват да подкрепят ЦСКА заради някаква си тяхна дружба. Тези, които ги подкрепяха пред телевизорите са си просто некачествен материал.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 13 сеп 2014 21:05

Много ми е интересно как се нахвърлиха на автора на темата.
Не виждали защо ЕС да ни дава пари. Ами аз да питам защо пък България да им дава пари за членски внос и така нататък? Пари за помощи за Мали имаше, за България са .. "колкото трябва". Румъния получи 6.5 пъти по-голям процент покриване на щетите, и то при положение, че румънците отнасяха същите критики като България.

При това коментирам само въпроса, за който има претенции автора на темата. За останалите минуси и баланса им спрямо плюсовете на това членство пък и дума да не става.

Нека обаче и автора на темата не забравя нещо: ако бяхме нормална държава щетите щяха да се покриват без да са ни нужни парите от ЕС. Ако държавата и общините се бяха погрижили щетите от бедствията понякога щяха да бъдат в пъти по-малки. И понеже това не е нормална държава дори да бяха отпуснати нужните пари, независимо дали от българския бюджет или от ЕС парите щяха да изчезнат, поне повечето от тях.

Та.. ЕС повече ни пречи отколкото носи полза, да. Но тук вътре системата е такава, че ЕС се явява допълнителен проблем, не основен. И аз съм евроскептик, не съм против ЕС като идея а съм против това, което представлява този съюз сега. Но определено си мисля, че основния проблем е в държавата ни. Замисли се: ако ЕС толкова ни пречи.. кой ни вкара в него? Ами.. същите, които ни управляваха дотогава и щяха да ни управляват и без наличието на ЕС. И проблемите щяха да са същите...
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 13 сеп 2014 21:09

Тея, които ни вкараха сега крадат пари от там, защото тук вече няма.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
counterstrike
Контакти:

Мнениеот counterstrike » 13 сеп 2014 21:13

Betchualeng Arnaikem написа:Много ми е интересно как се нахвърлиха на автора на темата.
Не виждали защо ЕС да ни дава пари. Ами аз да питам защо пък България да им дава пари за членски внос и така нататък? Пари за помощи за Мали имаше, за България са .. "колкото трябва". Румъния получи 6.5 пъти по-голям процент покриване на щетите, и то при положение, че румънците отнасяха същите критики като България.

При това коментирам само въпроса, за който има претенции автора на темата. За останалите минуси и баланса им спрямо плюсовете на това членство пък и дума да не става.

Нека обаче и автора на темата не забравя нещо: ако бяхме нормална държава щетите щяха да се покриват без да са ни нужни парите от ЕС. Ако държавата и общините се бяха погрижили щетите от бедствията понякога щяха да бъдат в пъти по-малки. И понеже това не е нормална държава дори да бяха отпуснати нужните пари, независимо дали от българския бюджет или от ЕС парите щяха да изчезнат, поне повечето от тях.

Та.. ЕС повече ни пречи отколкото носи полза, да. Но тук вътре системата е такава, че ЕС се явява допълнителен проблем, не основен. И аз съм евроскептик, не съм против ЕС като идея а съм против това, което представлява този съюз сега. Но определено си мисля, че основния проблем е в държавата ни. Замисли се: ако ЕС толкова ни пречи.. кой ни вкара в него? Ами.. същите, които ни управляваха дотогава и щяха да ни управляват и без наличието на ЕС. И проблемите щяха да са същите...

Нахвърлиха ми се, защото робският манталитет е нещо трудно лечимо. Робът е свикнал да бъде роб и така му е по-удобно. Тия всичките, които тук се плюнчат по някакъв начин са обвързани с този ЕС. Кой емигрирал, друг работи в някое НПО и взима заплата от Сорос, трети на държавна службичка и за него е важно да сме тотални гъзолизци, че тогава има "допълнително материално стимулиране", четвърти пише проектчета по европрограмите срещу 5-7% от съфинансирането...това е една прослойка от евро-плужеци.

А в този ЕС ни вкараха тези същите европлужеци и гъзоблизци. И никой не ни попита! И дори да се появи някакъв политик който да отстоява позицията на България, веднага ще му спретнат протестче чрез плужеците от "протестна мрежа" и разните други групи за натиск...
Последна промяна от counterstrike на 13 сеп 2014 21:16, променено общо 1 път.
Всички пътища водят в Рим. Само един път води в Рая: Пътят на СВОБОДАТА!
Гео Милев, 1 май 1924 година, списание "Пламък".

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 13 сеп 2014 21:14

Rafa написа:[

От златото на Воленчо ли е това, десетките милиони трилиони злато :lol:
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 13 сеп 2014 21:14

Captain Stottlemeyer написа:
fcb_bg написа:До 2020-та ЕС отпуска 10 млрд за България. Някой сеща ли се за изискванията които наложиха за да се получат тези пари? Ами... пак няма да се вземат всичките. Просто изискванията са непосилни.

1. В бюджета на ЕС за 2014-2020 г. за България са предвидени 14.5 млрд. евро. По тази точка не си информиран... 8-)
2. Какви са изискванията? :roll: Не очаквам адекватен отговор, защото и по този въпрос няма да си в час... :)

http://www.dnevnik.bg/evropa/evropeiski ... _na_es_do/

Спокойной ночи, товарищ!... :)

1.Изкарай вноските ни и виж какво се получава.
2. http://dnes.dir.bg/news/bulgaria-evropeyska-komisia-fondove-17175893?nt=4
Хайде размишлявай над ангажиментите ни и само измисли как ще намалим безработицата.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 13 сеп 2014 21:15

THE G.A.M.E написа:То принципно трябва сами да си имаме готов бюджет за подобни ситуации, но след като в последните 70 години у нас тече републиканско Първенство по-крадене, това явно е химера.

Но иначе, ЕС са виновни, няма как да е иначе.

Все чакаме някой да ни оправя.... това лято се видя как никакви трагедии не могат да спрат краденето и да накарат някой чиновник да си мръдне пръста и да свърши нещо в полза на хората :X :X

15-ти поред порой ни изненадва...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 13 сеп 2014 21:16

Rafa написа:
THE G.A.M.E написа:То принципно трябва сами да си имаме готов бюджет за подобни ситуации, но след като в последните 70 години у нас тече републиканско Първенство по-крадене, това явно е химера.

Но иначе, ЕС са виновни, няма как да е иначе.

25 години Игра, 25 години ;) По време на соца нямаше бедствие, след което щетите на пострадалите да не бъдат възстановени 8-) Да не говорим, че тези язовири бяха изградени точно от "лошите и крадливи" комунисти, поддържаха се заедно с коритата на реките и подобни бедствия бяха изключителна рядкост ;)

Нямаше. ;)
Попитай тези от Стражица дали е така. :lol:
Изображение

Изображение

Върни се в “Свободна зона”