Мнениеот ShooterMan » 13 сеп 2014 21:42
Зелен, като ги наричам "селяни" преди мача съм черен дори за нашите фенове. Не са ли селяни? Казвах, че са играли уредени мачлета - Марек пешеходците така ли играха срещу нас, както срещу тях в София, или Аскуу? Литекс не им ли полегна? Единственото, което ни спря днес беше съдията Никола Попов. Абсолютен, пълен, завършен ШОПСКИ дегенрат и престъпник! Не знам може ли да има по-чиста дузпа от това днес. Колкото до поляка - аз ви казах още от видеото - класния играч си личи. Типичен племейкър и то класен, не се мота с измислени финтове - овладява, мисли за стотни от секундата и веднага дава пасовете, а те както видяхме са просто страхотни дали на външен, дали на вътрешен фалц Бургхарт е роден подавач и страшно комбинативен, чете играта с ход напред, има и добър удар. Вижте, няма как да е бил "мозъка" на Амика Вронки (в силните им години), мозък на Ягелония (имаха отлични изяви в Европа), мозъка на Легия Варшава (гранд в Полша), мозъка на Металист Харков (доскоро големи пари се наливаха в Украйна и Металист бяха от силните отбори)...да е бил 2 пъти Шампион и носител на Купата на Полша, със солиде стаж в Евротутнири....да има и 10 мача с 1 гол за Полша и да е слаб футболист! Няма как просто, а и видеото беше недвусмислено. Днес имаше някои отигравания (пасове), които буквално взривиха публиката от аплодисменти. Племйекър та дрънка и хубавото, което видях е, че добре се вписва в отбора ни за седмица и нещо, но пак казвам - няма как да е иначе с толкова класен играч. Абсолютно съм убеден, че нищо още не сме видели от него, все пак човека не е във форма и на седмица тренировки с отбора. Кольо има голямо око за халфовете и класните попълнения ги подбира в тази зона - има ли кой да движи играта - имаш отбор, просто е. Затова се надявам и оня от Чад да става, но с дизитка от цял сезон в Лига 1 на Франция трудно ще е по-слаб от Паланков и Стенио примерно. Като казах Стенио - днес направи добро второ полувреме, за разлика от Курьор може да ни е от полза. Но ще се върна на Бургхарт...от както си замина Жоро Илиев никой не е подавал такива пасове каквито видяхме днес, така, че аз съм обнадежден. Бачи Кольо с всичките си кусури е треньор, това е положението, не физкултурник като НАГЛИЯ, Прическата, Чечу, Зафето и прочее - и играчи може да подбира и всичко, взема ги - идват и играят на ниво.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.