MCMXIII написа:Победа на ходом.
То реално така я карат вече 3ти мач,срещу Сити обаче няма да стане така...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
MCMXIII написа:Победа на ходом.
#Pep on @Badstuber: "We will get the diagnosis tomorrow. But I don't think it's that serious."
HoUs4oOL написа:#Pep on @Badstuber: "We will get the diagnosis tomorrow. But I don't think it's that serious."
Пеп казва,че контузията на Бадщубер не е сериозна.
HoUs4oOL написа:Вадиш Бадщубер и пускаш Гуадино,а Бернат минава да играе защитник?
За какъв дявол Алаба и Бернат са заедно на терена,това не мога да го разбера...
Иначе пак няма положения,просто без Тиаго или Швайнщайгер не става.
MCMXIII написа:Скромно ще коментирам само картона на Баск 2. При повече късмет можеше и да не получи картон. За мен картонът си е жълт. Факт е, че за теб е червен. Виновен е съдията![]()
П.П. Съдията свири перфектно
Der Führer написа:MCMXIII написа:Скромно ще коментирам само картона на Баск 2. При повече късмет можеше и да не получи картон. За мен картонът си е жълт. Факт е, че за теб е червен. Виновен е съдията![]()
А , не ... картона си е жълт . Там спор няма . Говоря за играта му с ръка по-късно , когато по принцип се показва жълт картон .
П.П. Съдията свири 55:45 в полза на по-именитият отбор . Което обаче се отнася и за почти всички мачове на всички отбори от ранга на Байерн .
MCMXIII написа:Der Führer написа:MCMXIII написа:Скромно ще коментирам само картона на Баск 2. При повече късмет можеше и да не получи картон. За мен картонът си е жълт. Факт е, че за теб е червен. Виновен е съдията![]()
А , не ... картона си е жълт . Там спор няма . Говоря за играта му с ръка по-късно , когато по принцип се показва жълт картон .
П.П. Съдията свири 55:45 в полза на по-именитият отбор . Което обаче се отнася и за почти всички мачове на всички отбори от ранга на Байерн .
Опааааа- както се казва на чист български. Това не съм го видел. Пипането на Баск 2Знаех си, че жената е виновна. За нейно оправдание, че споделим, че ръкопляска за 2-я гол. Не знам на кой. Дали на Крал Рибери или че мача свършва...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост