Черно море - ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Neron
- Контакти:
Re: Черно море - ЦСКА
Мача си беше 2:1 за Черно море, но как ще даде такава дузпа против четирибуквието и харизмътъ. Същата работа като преди 2 години когато свириха дузпа срещу розовите след третия път за игра с ръка на Костадин Стоянов или някакъв подобен чукан.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
IvailoRz написа:Браво моряци. Слагаме 2-ра по някое време на първенството и ги настигаме ЦСКА-то
Браво на Моряците за сърцата игра, но ми се искат победи за да додрапате до 6-та, а там да продължите да спъвате софийските "грандове"! Успех на Тича!
Аз съм от Микре Юнайтед
Ало, червенитеееее! Нещо за терена, за кюскането, за лежането и симулациите има ли? Голямо търкаляне се търкаляха вашите палячовци до 0:1, а за няколкото безумни влизания на червенковците да не говорим.
Браво, Моряци за духа и непримиримостта!!! Имахме си и ние кривиците, но да ги оставим на Н. Спасов.
"Холерата" Бургхард май е класа
Браво, Моряци за духа и непримиримостта!!! Имахме си и ние кривиците, но да ги оставим на Н. Спасов.
"Холерата" Бургхард май е класа

Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите 

-
- Контакти:
Предупреждавах ли аз,че ШОПСКИЯ съдия Никола Попов ще буда дърводелците на Тройчо днес? ПРЕДУПРЖДАВАХ!!! ОЧЕИЗВАДНА ДУЗПА, ОЧЕИЗВАДНА!!! Зад Пукоч беше Райков, който от 4 метра щеше да скъса мрежата, абсолютно УМИШЛЕНА игра с ръка на онова нескопосано дърво. Тука, обаче блести хванатия съдия, 0:0, става 1:0 и мача свършва, просто сме бетон отзад поведем ли нямаме обръщане. Добре го знаеше това Попов, капитана на ЦСКА. Иначе - абсолютно ми се покри мнението за ЦСКА - изключително смешен отбор, НИТО ЕДНО ГОЛОВО ПОЛОЖЕНИЕ, НИКАКВА ИДЕЯ, просто досега го караха на уредени мачове със сателитите си, а днес си бяха уредили и съдията, иначе да са на 5-6 точки зад първия. Рендета, ритници, вижте само колко жълти картона имат, абсолютни дървари, тоя Тони Силва заслужаваше червен картон, едва не осакати Коконов. Колкото до самия мач и най-вече нашия отбор - мога да кажа, че играхме много добре! Просто не ни дадаха чиста дузпа и Стенио и Манолов изтърваха 100% положения. Тотално надиграхме ЦСКА, голови положения те нямаха нито едно, докато ние изтървахме 3 чисти! За гола в нашата врата изцяло вината е у Паланков, много грешно застава, редовно изпуска хората си да овладяват топката в нашето поле. Мисля, че всички се убедихте какъв играч е Бургхарт. Просто страхотен футболист, пипа топката с невероятна лекота, подава с външен фалц на по 30-40 метра, много бързо работи с топката и вижда играта. Няма техника кой знае каква, но е комбинативен, чудесен плеймейкър, само да влезе във форма и да се досработи с отбора. Чудесен Живко Петков, това момче въпреки габаритите си е страшно бърз и много подвижен. След гола имахме и 2 чисти положения за гол, а капитана на ЦСКА Никола Попов не ни даде 2 очеизвадни корнера, даде аутове смешника, просто се уплаши, че ще наритаме отбора му за пореден път. (ДОКОГА ШОПИ ЩЕ СВИРЯТ МАЧОВЕ НА МОРЕТО СЪС СОФИЙСКИТЕ "ГРАНДОВЕ" ?) Тук е момента да кажа - до кога ще ни тормози този пешеходец Миро Манолов? Абсолютна дупка, както той, така и Паланков. Доволен съм, имаме дух, имаме отбор, Бургхарт е страхотно попълнение, да се надяваме и оня от Чад да става 
ПС: Изключителни аплаузи към ЦСКА!!! Наричал съм ги селяни многократно, но днес цяла България видяха какви са. Първо -ритат се като дъводелци, после лежат като някакви пълни клоуни. Абсолютно антифутболен отбор, че няма да станат Шампиони е ясно, но е ИСТИНСКА ОБИДА да са дори временно 1-ви в А група! Просто НЕДОПУСТИМО е отбор да играе 3-4 уредени мача, а в другите да разчита на съдии и смехории да се търкалят по терена 40 минути хахахаха, 4 мача имаха нормални досега, спечелиха само срещу Подуене.

ПС: Изключителни аплаузи към ЦСКА!!! Наричал съм ги селяни многократно, но днес цяла България видяха какви са. Първо -ритат се като дъводелци, после лежат като някакви пълни клоуни. Абсолютно антифутболен отбор, че няма да станат Шампиони е ясно, но е ИСТИНСКА ОБИДА да са дори временно 1-ви в А група! Просто НЕДОПУСТИМО е отбор да играе 3-4 уредени мача, а в другите да разчита на съдии и смехории да се търкалят по терена 40 минути хахахаха, 4 мача имаха нормални досега, спечелиха само срещу Подуене.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=XNdesbAyhGc&list=PLUdNQVlGWORguqNi7tP979Bm_h687fUfV[/youtube]
А бе видях днес из центъра група от 20-30 червеношийки вървят и нарушават обществения ред и тишина с викове и песни по улицата . Странно е ,че не бяха ескортирани от органи на реда . Няма ли 40-50 моряци ,които да им "кажат" да пазят тишина ... мн ме изнервиха .

-
- Контакти:
Пичове, вчера за подобна ситуация дадоха дузпа за Ботев, днес обаче няма, това си беше грабеж посред бял ден, Симитлито да спи спокойно сега и да се радва на точката. С такова поведение на терена не заслужават да са шампиони.
Кучетата си лаят, орлите си летят.
-
- Контакти:
И да е ясно на всички! Черно Море може да е във ВСЯКАКВА форма, дори и безобразно слаба, НО...тука на ЦСКА и Левски НИКОГА няма да им е лесно. Били сме, сме и винаги ще бъдем най-голям футболен враг на всички шопи (най-вече псевдо-грандовете). Просто НЕ СИ ПРАВЕТЕ илюзии как идвате и 0:2, 1:3, 1:5 (къде е сега оня шопин, дето щяха да вкарват 5 гола)....тука няма лабаво, Марек може да ни изкундри, Хасково може, но за вас - от гроба мъртъвци вдигаме и няма да се мине през нас. Шопско да се моли да не сме в 6-цата, защото лошо им се пише с още мачове на ТИЧА 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
4erno-more написа:колкото и да се дървят прасенцата, този мач винаги е един и същ :
- когато сме силни ги бием
- когато сме по-слаби вземаме равен
Всички други коментари са излишни, тук прасетата не могат да вземат победата, точка !
Хаха в интерес на истината не виждах как ще вкараме гол,но макар и слабо второ полувреме от наша страна пак не можаха да ни бият.Въпреки съдията ОТНОВО БЕЗ ПОБЕДА НА ТИЧА.

-
- Контакти:
Умирам да се кикотя с реакциите на тея, дето очакваха лесната победа. Единия ако станел милионер щял да купи тоя терен и да го засажда с картофи, да складирал токсични отпадъци
. Моя приятел тука, дето пита "готови ли сме" - кажи мой човек, къде да ти доставя тоалетната хартия, ще ви е нужна....ШАМПИОНИ