suareshampion написа:Станчето и Сандьо ,повече да не съм ги чул да спорят с такъв специалист ,като мен .Ми вие нямате един спечелен спор бе загубеняци ? Отново познах крайния изход ,който ми донесе парички а и е добре за титлата на Ливърпул ,всяко дерби в челото да завършва наравно .Казал съм ви хиляда пъти и срещу мен да бягате ..не можете да ме стигнете .Аз от залози цял хотел построих бе пиленца мои ,къде сте тръгнали може би ? Хляб и вода взехте ли си ?
![]()
На тема футбол и на тема жени ,можете да говорите с мен ,само с молба в писмен вид ,адресирана до мен с добър тон и само ако аз я одобря .
А ако ви хвана и на терена и там ще ви разваля настроението форевърМоля ви се ,не се бъркайте повече да спорите с мен ,за каквото и да е било ,защото винаги ще ставате за смях .И да не съм чул лоша дума ,срещу най великия отбор в Англия ,че ще ви гази валяка
![]()
Всъщност ,ще ви пусна първо на квалификации ,преди да играете срещу мен .Като биете Митето Бербатов на малки вратички ,тогава може и да излезете срещу мен . Айде пиленца мои лека вечер ви желая и разбира се ,да не пропуснете да гледате великия Ливърпул как ще смачка Астон Вила, по пътя си към 19тата.
Каква 19 бе лаик,вие нафталините сте абсолютно капо във Висшата Английска Лига.Факт.