VIII кръг: Черно Море (Варна) - ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: VIII кръг: Черно Море (Варна) - ЦСКА
Картофена нива с тревоподобен мъх на повърхността 

Red Warrior написа:RedeviL написа:Red Warrior написа:Когато не се лигавим и вдигнем оборотите - нема моряци, нема никой.
Да, оборотите са ниски, а и теренът също не предпоставя за много качествен сблъсък, но въпреки всичко това ясно се вижда потресаващо слабия Маркиньос. За кой ли път вече!?
Марки ни спаси от чист гол, недей така.
А съдията ви спаси от чиста голова възможност от бялата точка.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tobacco написа:RedeviL написа:Tobacco написа:Много ми е интересно, как разбрахте че терена не става,при положение, че не сте там,а на пръв поглед изглежда доста добре?
Виж, как подскача топката при пасовете по трева.
Топката си върви добре..като за Тича![]()
Лятото терена си е приличен,от Ноември става мазало
Ако говорим за това, че има трева- да.

- Red Warrior
- Контакти:
Popokatepetal написа:Нещо не виждам да коментирате ситуацията с играта с ръка в наказателното на ЦСКА. Това ако беше в наказателното на Черно Море ... малииииии...още 100 страници да сте изписали.
Какво да коментираме...? Повече заслужава да се коментира несъществуващата засада 2-та минута.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
И като кажа че не обичам софийските отбори някои ми се сърдят. И после като доиде тук някой нечуван молдовски, грузински или татарстански отбор, ревете че ви бият. Еми ще ви бият, просто защото такива съдии като българските никъде няма да намерите да ви се надупят. Ако това замахване на лакътя към топката не беше умишмето не знам кое е умишлено.
Tommi написа:Red Warrior написа:RedeviL написа:Red Warrior написа:Когато не се лигавим и вдигнем оборотите - нема моряци, нема никой.
Да, оборотите са ниски, а и теренът също не предпоставя за много качествен сблъсък, но въпреки всичко това ясно се вижда потресаващо слабия Маркиньос. За кой ли път вече!?
Трябва да се впише в правилника на съдийте: при всяко гостуване на ЦСКА на Тича- дузпа за ЧМ (поне една)

Red Warrior написа:RedeviL написа:Red Warrior написа:Когато не се лигавим и вдигнем оборотите - нема моряци, нема никой.
Това не трябва да ни дава основание да си затваряме очите за приноса му в градивен план, ако въобще може да говорим за такъв.
Последна промяна от RedeviL на 13 сеп 2014 17:59, променено общо 1 път.
- Red Warrior
- Контакти:
Tommi написа:Red Warrior написа:RedeviL написа:Red Warrior написа:Когато не се лигавим и вдигнем оборотите - нема моряци, нема никой.
Непатриотично ли ти се стори?

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Я се поинтересувай относно играта с ръка в наказателното поле, кога е дузпа, кога не. Или правилото важи само когато на вас ви изнася?
от snakebite на 07 Сеп 2014 12:46
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....
- Red_Girl
- Контакти:
Маркиньос е трагичен. Да играе в защита, щото в атака е нещо страшно.

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик: