Tobacco написа:Много ми е интересно как разбрахте,че терена не става,при положение че не сте на стадиона,а на пръв поглед изглежда доста добре?
Сериозно ли смяташ така?? Не виждаш ли дупките, които има???

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Tobacco написа:Много ми е интересно как разбрахте,че терена не става,при положение че не сте на стадиона,а на пръв поглед изглежда доста добре?
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Tobacco написа:Много ми е интересно, как разбрахте че терена не става,при положение, че не сте там,а на пръв поглед изглежда доста добре?
Tobacco написа:Много ми е интересно, как разбрахте че терена не става,при положение, че не сте там,а на пръв поглед изглежда доста добре?
MaRTo1233 написа:"Топката му се удари в една бабуна..."![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
RedeviL написа:Tobacco написа:Много ми е интересно, как разбрахте че терена не става,при положение, че не сте там,а на пръв поглед изглежда доста добре?
Виж, как подскача топката при пасовете по трева.
Red Warrior написа:Когато не се лигавим и вдигнем оборотите - нема моряци, нема никой.
Tommi написа:С такива така ли ще ви правят шампиони, бе? Направо да ви дават титлата, ако така ще се свири!
RedeviL написа:Red Warrior написа:Когато не се лигавим и вдигнем оборотите - нема моряци, нема никой.
Да, оборотите са ниски, а и теренът също не предпоставя за много качествен сблъсък, но въпреки всичко това ясно се вижда потресаващо слабия Маркиньос. За кой ли път вече!?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта