bobo_13 написа:Абе колко англичани има в двата отбора? Нали Лудите с 4-5-ма българи в титулярите не били български отбор...та въпроса ми е тия двата отбора какви са?
Само , че всички тези чужденци са национални състезатели и то титуляри !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
bobo_13 написа:Абе колко англичани има в двата отбора? Нали Лудите с 4-5-ма българи в титулярите не били български отбор...та въпроса ми е тия двата отбора какви са?
riak4 написа:sandi74 написа:bilyaletdinov написа:Закопаха се самиШчесни ги на***. Мачът отива към равен за Челси.
Спокойно и Челси на много места ще глътнат вода.Факт.
За Челси ще си говорим другата седмица.Ти сега мисли за този мач.
Rafa написа:riak4 написа:Rafa написа:И двете отборчета са пълен ташакФАКТ
Чак пък...
И двата отбора показва добър футбол, но правят доста леки грешки.
Нормално. И двата отбора се еднакво слаби и заради това правят интересен мачТази година МЮ ще са ни основните конкуренти, помни ми думата
Нищо не каза този пътRafa написа:riak4 написа:Rafa написа:И двете отборчета са пълен ташакФАКТ
Чак пък...
Нормално. И двата отбора се еднакво слаби и заради това правят интересен мачТази година МЮ ще са ни основните конкуренти, помни ми думата
kileto написа:Нищо не каза този пътRafa написа:riak4 написа:Rafa написа:И двете отборчета са пълен ташакФАКТ
Чак пък...
sandi74 написа:Rafa написа:bilyaletdinov написа:Закопаха се самиШчесни ги на***. Мачът отива към равен за Челси.
Доволно, доволноЕй така да свършат
Дайренца и нафталини вие пък за къде се напъвате.Класиране в топ 6 ще е успех за вас.Факт.![]()
![]()
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.
sandi74 написа:riak4 написа:sandi74 написа:bilyaletdinov написа:Закопаха се самиШчесни ги на***. Мачът отива към равен за Челси.
Спокойно и Челси на много места ще глътнат вода.Факт.
За Челси ще си говорим другата седмица.Ти сега мисли за този мач.
Точката в този мач е успех за нас,ако пък случайно ги излъжем накрая берекет-версин.
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост