iPhone 6-добре дошли в новата ера!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Teror
Контакти:

Re: iPhone 6-добре дошли в новата ера!

Мнениеот Red_Teror » 12 сеп 2014 20:44

suburban написа:
Red_Teror написа:Бива но трябва ми тел дето се събира в джоба ми :) :lol: Да не е толкова голям...

Vibe Z пасва идеално в джоба, поне в моя беше така ;)

Мерси за препоръката ... ;)
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

iliyan

Мнениеот iliyan » 12 сеп 2014 20:53

sandi74 написа:
iliyan написа:Фактолога ясно ли ти е , че ако загубя нещо важно и телефона няма гаранция и ти си ми го доставил ще е най-добре да си напишеш завещанието ;)
Ясно ли се изразих а :)

Фактологията е точна и ясна наука а освен това ми е втора природа.Факт.Сиромах човек като тебе е жив дявол.Такива като тебе ги пращам на стоматолог безплатно за "Вечен живот" или "Хадес" още ви е рано.Все пак мъките ви трябва да се дълги. :mrgreen: :lol:

Смешко :) На мен handsfree ми е по качествено от твоя телефон :lol:
Като гледам ти си сиромаха който пазарува от измислени китайски странички :lol:
И в твоята страничка кога ще има Sony Xperia Z3 ;) Никога няма да го има там :twisted:
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 12 сеп 2014 21:46

В тая тема, както в повечето тука са изписани чудовищно много тъпотии предимно от хора които нямат ама абсолютно никаква идея за какво говорят.

Така като гледам шестицата ми ше струва колкото и петицата-800 евро горе доле, на кой не чу аресва да си джитка с Нокията.

Шестицата е по-малък от Галакси Ес 5 така че тея дето пишат че бил твърде голям, да идат да се обесат.

А разбивката на спесификациите ме докарва до истеричен пристъп от смех.
Само ше ви кажа че петицата ми е сто пъти по-малко бъгава и по-бърза за много неща от Галакси Ноут 3-то ми.

Кой квото иска да си купува ама тъпотии не ми се слушат...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 12 сеп 2014 22:19

Е как няма ти бъгва!? Къде е андроид, къде е iOS...? Един Winphone8 със всичките му кусури е сто пъти по-бърз и безупречен от андроид, пък какво остава за iOS

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Мнениеот old_traff » 12 сеп 2014 22:21

Не смятам, че iPhone-ите са по-специални телефони, дори напротив.
Моят е НТC one mini 2 и смятам, че е най-доброто на пазара.

pomiqr182

Мнениеот pomiqr182 » 12 сеп 2014 23:27

Трябва да си мега олигофрен, за да дадеш подобни пари за телоефон с размерите на прозорец за тоалетна.

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 13 сеп 2014 02:12

El Commandante написа:В тая тема, както в повечето тука са изписани чудовищно много тъпотии предимно от хора които нямат ама абсолютно никаква идея за какво говорят.

Така като гледам шестицата ми ше струва колкото и петицата-800 евро горе доле, на кой не чу аресва да си джитка с Нокията.

Шестицата е по-малък от Галакси Ес 5 така че тея дето пишат че бил твърде голям, да идат да се обесат.

А разбивката на спесификациите ме докарва до истеричен пристъп от смех.
Само ше ви кажа че петицата ми е сто пъти по-малко бъгава и по-бърза за много неща от Галакси Ноут 3-то ми.

Кой квото иска да си купува ама тъпотии не ми се слушат...

Може би най доброто мнение което прочетох досега , а рядко се съгласявам с този потребител на форума :) А хората които пишат , че телефона го ползват само за разговори сори но явно изобщо не са наясно за какво става въпрос :!: Наясно ли са колко приложения имат / не екстри :lol: / , за вайбър дали са чували :roll: то телефони за разговори и има и за 20 кинта не за 200 :lol:

Reckless

Мнениеот Reckless » 13 сеп 2014 02:55

Това да ревеш, че смартфоните имат големи дисплеи е много смешно :) Все едно да харесваш по-малък телевизор, или монитор !

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 13 сеп 2014 07:04

Като знам ,че за тия пари мога да взема 3 бр. LG G3 , който е класи над тоя.... смешно е ...

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 13 сеп 2014 11:14

Телефоните на Епъл са си съвсем отделна класа. Плащаш си като поп за телефона и за по-хубавите приложения и имаш качествен смартфон, на който всичко му е хубаво. Не е чак толкова неоправдана инвестиция, при положение, че това е една от вещите, които ползваш най-много всеки ден. А и на някои хора, особено на запад, времето им е достатъчно скъпо, за да не се занимават да избират андроиден телефон и после да го бърникат сума ти време, за да заработи евентуално като свят. Просто влизат в епъл стора и взимат продукт, който само да ползват и да му се радват. Въпросът е да имаш стандарта да си го позволиш- телефона, проложенията и план с читав мобилен нет- иначе е ужасно смешно и нелепо.

Наистина с андроиден телефон можеш та получиш подобно, че дори и по-добро представяне и многофункционалност на телефона със значително по-малка инвестиция. Но все още е компромисен вариант. Има айфони на 3-4 години, които работят и изглеждат по-добре от разни няколко месечни бъгясали паянтови андроиди.

Върни се в “Свободна зона”