Здравейте,препоръчайте някаква стоножки за изкуствена трева,защото ми писна след 5-10 ритания да ми се късат обувките. До 80 лева мога ли да си взема читави обувки ?Къде в София има голям избор за обувки
:ПП това става ли за нещо ? PUNTERO TF ADIDAS
Обувки за футбол (изкуствена трева)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- venci_1913
- Контакти:
Обувки за футбол (изкуствена трева)
Последна промяна от venci_1913 на 12 сеп 2014 20:34, променено общо 2 пъти.
Славия София
- Син до гроб_
- Контакти:
Re: Обувки за футбол (изкуствена трева)
venci_1913 написа:Здравейте,препоръчайте някаква стоножки за изкуствена трева,защото ми писна след 5-10 ритания да ми се късат обувките. До 80 лева мога ли да си взема читави обувки ?Къде в София има голям избор за обувки
Наскоро гледах в Метро, нелоши и не много скъпи.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
- TEDIMAR99
- Контакти:
Nike Hypervenom си вземи 

[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]
- venci_1913
- Контакти:
Мисля да отида в м***о ,а преди това в дека***н . Виядх в сайта ,че имат ГАНРАИЦЯ 2 години ?!??!?! Какво ще рече 2 години гаранция ?Ако ми се скъсат през тези 2 години ще ми ги сменят с нови ли ?
Tedi,ще ги погледна
Tedi,ще ги погледна

Славия София
Срещу Парадайз по бул.Черни връх, малко по-нагоре (даже като се замисля май е срещу билата) - има един магазин SLS Sport or smth like that. В него има непрекъсно разни намалени стоки, в това число и стоножки.Аз от там си купих едни Mizuno, намалени от 90лв на 60лв и вече половин година не са мръднали.А играя доста 

- venci_1913
- Контакти:
Знам го магазинчето може да мина и от там . Мнение за тези може ли някой да даде http://www.decathlon.bg/futbolni-obuvki ... 11112.html
Славия София
Отиди до Спорт Депо.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Най добрите са направени от кожата на sandi74,с бутони от зъбите му.
Продават се от майка му на околовръстното.
Продават се от майка му на околовръстното.

1957г.Унгарската революция е в кръв.Цска - Вашаш.В София - 2:1, В Унгария водят с 1:0 до 34-та мин. Вашаш вкарва 6 гола и се класира. На трибуната военното аташе на СССР си хвърля гневно фуражката на земята и крещи : Вот такие ЕВРОИДИОТЬI !!!
Аз лично играя вече почти година с http://www.tonyprycesports.co.uk/traini ... ack-p54002
но за зала, никои други обувки не са ми издържали толкова, имам предвид от евтините, скъсал съм няколко чифта Umbro и Lotto за около 5-6 месеца от този ценови диапазон.
но за зала, никои други обувки не са ми издържали толкова, имам предвид от евтините, скъсал съм няколко чифта Umbro и Lotto за около 5-6 месеца от този ценови диапазон.
- pinkopinkito
- Контакти: