"А"група,8 кръг:Ботев-Лудогорец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: "А"група,8 кръг:Ботев-Лудогорец

Мнениеот slash1912 » 12 сеп 2014 20:14

matrix написа:
slash1912 написа:Хахахахаха някакъв дечко от форума ни се сърди,че сме му освирквали звездата :lol: Момче,ти на стадион стъпвал ли си или само по телевизията зяпаш?

А вие къде стъпвате като нямате стадион :)

Що не дойде до Пловдив да видиш?
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

stanislav89
Контакти:

Re: Домусчиев: За отборите в България Лудогорец е като Реал и Ли

Мнениеот stanislav89 » 12 сеп 2014 20:14

Хейта ви е разбираем, Лудогорец е класи над всички останали отбори и както един фен на Левски може да се бъзика със Ситомир Никопол, така и Домусчиев може да се бъзика с Левски, просто толкова е гигантска разликата между тях и останалите отбори в България.

Но сте прави, че с това си поведение ще накарат всички да намразят Лудогорец.

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 12 сеп 2014 20:15

Глупчо - глупав съм, и не мога да схвана за какво си чешете езиците(пръстите)!!
Правете любов бе хора.
От мен наздраве.

matrix
Контакти:

Мнениеот matrix » 12 сеп 2014 20:18

И така, време е вече за бира, аз ви оставям да си ближете раните и да плюете отбора който и тая година ще стане шампион и мен да плюете също. Трябва да ви кажа че с радост приемам това ви поведение, то е доказателство само за едно, за какво по интелигентните от вас ще се сетят.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 12 сеп 2014 20:21

Този matrix ми е доста съмнителен, а стилът му на писане го издава, че не е фен на Лудогорец, а някакъв трол който има за цел да провокира из форума.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 12 сеп 2014 20:25

slash1912 написа:
matrix написа:
slash1912 написа:
IvailoRz написа:Пак ли ни бутаха съдиите ? Бях на работа и гледах само последните 15 мин ? :?

Гледай мача на Анфийлд,там ще усетиш разликата между българския съдия и европейския ;)

А ти гледа ли мача със Стяуа, този европейски съдия как ти се стори? Май малко побутна румънците а? Нещастник

Нещастника си ти-съдиите в мачовете с Партизан и Стяуа бяха перфектни,но естествено не са като Таско,Шуменския и днешния :mrgreen:

Перфектни,ама сърбите и румънците пак го издухаха,както и вие :lol:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 12 сеп 2014 20:26

stanislav89 написа:Хейта ви е разбираем, Лудогорец е класи над всички останали отбори и както един фен на Левски може да се бъзика със Ситомир Никопол, така и Домусчиев може да се бъзика с Левски, просто толкова е гигантска разликата между тях и останалите отбори в България.

Но сте прави, че с това си поведение ще накарат всички да намразят Лудогорец.

Силниият показва, че е наистина голям с поведението към по-слабите от него. Когато някой, който днес е силен се надсмива над някой, който днес е слаб, това само доказва колко жалък е първият. Някой ден, когато се върнат там, където им е мястото никой няма да им се подиграва, защото на никой няма да му пука за тях. А като Левски, ЦСКА, Ботев, Локо са слаби, отнасят подигравки, защото на много хора им пука. Ето това са наистина големите отбори :!:

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 12 сеп 2014 20:26

matrix написа:И така, време е вече за бира, аз ви оставям да си ближете раните и да плюете отбора който и тая година ще стане шампион и мен да плюете също. Трябва да ви кажа че с радост приемам това ви поведение, то е доказателство само за едно, за какво по интелигентните от вас ще се сетят.

Явно ти се иска някой да плюе по отбора ти и да те обижда,за да си докажеш нещо.Ако смяташ обсъждането на мача за такова-проблема си е твой,аз си имам мнение и никой не може да ме спре да го кажа.Приятна вечер и приеми този поздрав:
Изображение
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 12 сеп 2014 21:14

Домуса просто отвръща на тъпото изказване на Стоичо...какво толкова.Тои пак се държи доста резервирано в предвид омразата към него и клубът му.Океи.....няма да го има отборът след 5 години...Ама до тогава ще има стадион отговарящ на изискванията за такива важни мачове.....ще има супер нова база....ще бъде единственият отбор Български спечелил точки във шампионска лига....единственият отбор придобил това място там със вратар защитник спасил 2 феноменални дузпи....Нека се радваме защото такъв отбор скоро няма да има да ни радва по терените навън.Маи забравяме последните 4-5год какъв срам берат всички наши грандове във Европа.

soundmax
Контакти:

Мнениеот soundmax » 12 сеп 2014 21:31

Честито и от мене на Лудогорец опита си каза думата няма две мнения по-въпроса.
Въпреки грешките ми хареса и младите играчи на Ботев как играха с желание, но само то не стига, завършващата фаза ни куца. Но момчетата като поиграят повечко заедно, мисля че ще постигнат синхрон и ще почнат да реализират положенията си.
Успех на Лудите в ШЛ, ще ви стискаме палци .....Наздраве 8-)

И разбира се желая ного късмет на момченцето дано оздравее !
БОТЕВ Пловдив

Върни се в “Ботев”