matrix написа:slash1912 написа:Хахахахаха някакъв дечко от форума ни се сърди,че сме му освирквали звездатаМомче,ти на стадион стъпвал ли си или само по телевизията зяпаш?
А вие къде стъпвате като нямате стадион
Що не дойде до Пловдив да видиш?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
matrix написа:slash1912 написа:Хахахахаха някакъв дечко от форума ни се сърди,че сме му освирквали звездатаМомче,ти на стадион стъпвал ли си или само по телевизията зяпаш?
А вие къде стъпвате като нямате стадион
slash1912 написа:matrix написа:slash1912 написа:IvailoRz написа:Пак ли ни бутаха съдиите ? Бях на работа и гледах само последните 15 мин ?
Гледай мача на Анфийлд,там ще усетиш разликата между българския съдия и европейския
А ти гледа ли мача със Стяуа, този европейски съдия как ти се стори? Май малко побутна румънците а? Нещастник
Нещастника си ти-съдиите в мачовете с Партизан и Стяуа бяха перфектни,но естествено не са като Таско,Шуменския и днешния
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
stanislav89 написа:Хейта ви е разбираем, Лудогорец е класи над всички останали отбори и както един фен на Левски може да се бъзика със Ситомир Никопол, така и Домусчиев може да се бъзика с Левски, просто толкова е гигантска разликата между тях и останалите отбори в България.
Но сте прави, че с това си поведение ще накарат всички да намразят Лудогорец.
matrix написа:И така, време е вече за бира, аз ви оставям да си ближете раните и да плюете отбора който и тая година ще стане шампион и мен да плюете също. Трябва да ви кажа че с радост приемам това ви поведение, то е доказателство само за едно, за какво по интелигентните от вас ще се сетят.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта