ronnie написа:matrix написа:ronnie написа:Ние не скачаме като ощипани, когато някой наш футболист е освиркан. Кажи ми вие какво право имате да им се сърдите, че са освиркали Моци?
пп. Удебелените от доста време не са в ЦСКА, ако аз изкарам списък на всички чужденци дето минаха през Лудогорец ще ти стане лошо (най-вече защото поне пуловината няма да ги помниш)
пп2. Подчертания си е чист българин
През Лудогорец не са минали повече чужденци от ЦСКА със сигурност, най вече затова че там боклуци на кило не вземат. И не разбирам защо толкова се говори за тея чужденци след като и в евротурнирите имат по 5-6 българи винаги титуляри. Аз разбирам де искате за сламка да се хванете за нещо да се заядете ама не ви се получава.
Кажи ми вие какво право имате да им се сърдите, че са освиркали Моци?
Кои ние? Аз не съм шеф на Лудогорец, аз харесвам отбора който играе най добрия футбол тук в момента, отбора който въпреки съдийското рамо за Стяуа с играта си успя да преодолее и това, и не разбирам по каква причина го освиркваха, какво лошо е направил? Няма значение не ми се занимава, на нещастните хорица със слаби отборчета псувните са им утехата.