"А"група,8 кръг:Ботев-Лудогорец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

matrix
Контакти:

Re: "А"група,8 кръг:Ботев-Лудогорец

Мнениеот matrix » 12 сеп 2014 20:02

ronnie написа:
matrix написа:
ronnie написа:Ние не скачаме като ощипани, когато някой наш футболист е освиркан. Кажи ми вие какво право имате да им се сърдите, че са освиркали Моци?

пп. Удебелените от доста време не са в ЦСКА, ако аз изкарам списък на всички чужденци дето минаха през Лудогорец ще ти стане лошо (най-вече защото поне пуловината няма да ги помниш)

пп2. Подчертания си е чист българин :lol:

През Лудогорец не са минали повече чужденци от ЦСКА със сигурност, най вече затова че там боклуци на кило не вземат. И не разбирам защо толкова се говори за тея чужденци след като и в евротурнирите имат по 5-6 българи винаги титуляри. Аз разбирам де искате за сламка да се хванете за нещо да се заядете ама не ви се получава.

Кажи ми вие какво право имате да им се сърдите, че са освиркали Моци?

Кои ние? Аз не съм шеф на Лудогорец, аз харесвам отбора който играе най добрия футбол тук в момента, отбора който въпреки съдийското рамо за Стяуа с играта си успя да преодолее и това, и не разбирам по каква причина го освиркваха, какво лошо е направил? Няма значение не ми се занимава, на нещастните хорица със слаби отборчета псувните са им утехата.

matrix
Контакти:

Мнениеот matrix » 12 сеп 2014 20:04

slash1912 написа:
matrix написа:
slash1912 написа:
IvailoRz написа:Пак ли ни бутаха съдиите ? Бях на работа и гледах само последните 15 мин ? :?

Гледай мача на Анфийлд,там ще усетиш разликата между българския съдия и европейския ;)

А ти гледа ли мача със Стяуа, този европейски съдия как ти се стори? Май малко побутна румънците а? Нещастник

Нещастника си ти-съдиите в мачовете с Партизан и Стяуа бяха перфектни,но естествено не са като Таско,Шуменския и днешния :mrgreen:

Съдията със Стяуа бил перфектен? Ти 12 годинки имаш ли или мама те изпишква още? не ме занимавай повече, иди да викаш на въображаемата си трибуна изток :)

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 12 сеп 2014 20:06

matrix написа:
ronnie написа:
matrix написа:
ronnie написа:Ние не скачаме като ощипани, когато някой наш футболист е освиркан. Кажи ми вие какво право имате да им се сърдите, че са освиркали Моци?

пп. Удебелените от доста време не са в ЦСКА, ако аз изкарам списък на всички чужденци дето минаха през Лудогорец ще ти стане лошо (най-вече защото поне пуловината няма да ги помниш)

През Лудогорец не са минали повече чужденци от ЦСКА със сигурност, най вече затова че там боклуци на кило не вземат. И не разбирам защо толкова се говори за тея чужденци след като и в евротурнирите имат по 5-6 българи винаги титуляри. Аз разбирам де искате за сламка да се хванете за нещо да се заядете ама не ви се получава.

Кои ние? Аз не съм шеф на Лудогорец, аз харесвам отбора който играе най добрия футбол тук в момента, отбора който въпреки съдийското рамо за Стяуа с играта си успя да преодолее и това, и не разбирам по каква причина го освиркваха, какво лошо е направил? Няма значение не ми се занимава, на нещастните хорица със слаби отборчета псувните са им утехата.

Аха, значи не им се сърдиш:
matrix написа:
Честно казано, тъй като ненавиждам софийските смешни отборчета харесвах плпвдивските и дербитата които правят. Сега вече не мисля че заслужават уважение, след като разнебитиха стадиона в Бургас, сега освиркват Моци.. за какво фенчета защото сте типични българи нали? Защото вие като не можете искате и другите да не могат. Защото Лудогорец догодина ще има най модерния стадион в България, а вие ще играете вовеки на селската си нива. Там ви е мястото. Мерси! А забравих, Лудогорец ОЛЕ

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 12 сеп 2014 20:07

Много на сериозно си се взел,моето момче!Нито си ми на годините,нито си ми на мачовете да ми казваш какво да правя и какво не ;) Фен на отбор на 3 години и с публика от трима човека на стадиона и двама във форума-доста ниска летва си за мен 8-)
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

matrix
Контакти:

Мнениеот matrix » 12 сеп 2014 20:08

ronnie написа:
matrix написа:
ronnie написа:
matrix написа:

Аха, значи не им се сърдиш:
matrix написа:
Честно казано, тъй като ненавиждам софийските смешни отборчета харесвах плпвдивските и дербитата които правят. Сега вече не мисля че заслужават уважение, след като разнебитиха стадиона в Бургас, сега освиркват Моци.. за какво фенчета защото сте типични българи нали? Защото вие като не можете искате и другите да не могат. Защото Лудогорец догодина ще има най модерния стадион в България, а вие ще играете вовеки на селската си нива. Там ви е мястото. Мерси! А забравих, Лудогорец ОЛЕ

Разбира се че не се сърдя, всеки може да показва простотията и селенията си както иска.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 12 сеп 2014 20:08

Разочаровате ме, очаквах малоумните ви спорове и заяждания да стигнали до сега по-далече.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 12 сеп 2014 20:09

Хахахахаха някакъв дечко от форума ни се сърди,че сме му освирквали звездата :lol: Момче,ти на стадион стъпвал ли си или само по телевизията зяпаш?
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

matrix
Контакти:

Мнениеот matrix » 12 сеп 2014 20:11

slash1912 написа:Много на сериозно си се взел,моето момче!Нито си ми на годините,нито си ми на мачовете да ми казваш какво да правя и какво не ;) Фен на отбор на 3 години и с публика от трима човека на стадиона и двама във форума-доста ниска летва си за мен 8-)

Отбора не е на 3 години, но явно толкова разбираш от футбол и ти, то с преценката ти за съдията със Стяуа ми стана ясно де... какво да ти кажа? Тъгувай си там :)

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 12 сеп 2014 20:12

Добре, ти явно не можеш да разбереш дори собствените ти думи какво значат. В такъв случай всичко хубаво, няма смисъл да споря с теб.
Последна промяна от ronnie на 12 сеп 2014 20:17, променено общо 1 път.

matrix
Контакти:

Мнениеот matrix » 12 сеп 2014 20:12

slash1912 написа:Хахахахаха някакъв дечко от форума ни се сърди,че сме му освирквали звездата :lol: Момче,ти на стадион стъпвал ли си или само по телевизията зяпаш?

А вие къде стъпвате като нямате стадион :)

Върни се в “Ботев”