fcb_bg написа:А, добър ден. Полицията е един от най-важните органи на една държава. Служителите й трябва да са за пример за спазване на закона. Закона гласи "Не карай пил".
Да беше си спал и се прибрал трезвен.
Писна ми от ченгета, говорещи по мобилния когато карат, да ме спират и глобяват за същото. Нали са в работно време и това е забранено?
Не те знам какъв си, че така защитаваш човека, но аз лично съм отвратен от родната полиция. Милицията си беше по-добре.
Затова се въздържах от мнение по темата, чакам резултатите. Пиян ли е бил, мляко пил ли е за сваляне на промила, на една бира ли е карал...
Но... НЕ вярвам на полицията от личен опит.
Нищо не си разбрал от това което съм написал.Аз по склонен да вярвам на полицията отколкото на "журналисти" които търсят само сензация и въобще не им пука , че така могат да разрушат не е един човешки живот.За тях важна е сензацията и да си вземат паричките за статията.Не защитавам никой , но отдавна съм разбрал че в България няма обективна журналистика.
И в сутрешният блок на Нова това си пролича отново - в някакъв вестник бяха надраскали , че БТР минали покрай Любо Киров и не са му помогнали.
А то се оказа , че просто хора са бързали за участие и вече имало хора които да помогнат на Любо. И вероятно не са познали катастрофиралия джип , че е бил на Любо , но статията беше написана така , че все едно БТР са разбрали на кой е джипа и нарочно са го подминали.А никой от така наречените журналисти не се беше свързал с БТР и да ги пита точно какво се е случило.Избери сам на кого да вярваш !