Невиждано! Русия иска националния отбор в първенството

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Невиждано! Русия иска националния отбор в първенството

Мнениеот diplomat » 11 сеп 2014 20:14

FLANKER написа:
diplomat написа:
FLANKER написа:Според мен това са глупости.Но ако е истина, това не е добър ход според мен.Те си знаят,парите са си техни.

Да, не е като приходите на една държава главно да са от гражданите, пряко или непряко. Висша форма на социализъм, да не говорим, че се пръскат стотици милиарди ДЪРЖАВНИ пари за стадиони, а има региони в Русия, които плачат за тези инвестиции.

Както написах ,това си е техен проблем.Не им давам аз парите.Да си погледнем нашите скъсани гащи ,не ги мисли тях ;)

Аз го казвам специално на теб, защото знам, че си им върл защитник и "любител", което не го разбирам, тъй като те смятам за доста интелигентен човек.

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 11 сеп 2014 20:18

diplomat написа:
Messi_fan написа:Не виждам нищо невиждано, или нечувано. В близкото минало също имаше подобни идеи. А именно, обособяване на самостоятелно първенство в Каталуния като Барселона :idea: щял да бъде националният им отбор. :mrgreen: :mrgreen: И нека споменем също така Германия и Бавария. ;) Така че, тук няма нищо сензационно, извънредно, нечувано и не знам си още какви претруфени думички с цел създаване на някаква псевдо сензацийка за кликане в темата. 8-) С две думи: Добър опит. 8-)

Това с Барселона ако беше станало, Меси нямаше да играе там, а ти щеше да си фен на Барселона Криво Уйово.

Аз момко, ако реша ще съм фен и на ФК "Дива свиня". 8-)

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 11 сеп 2014 20:27

шивача написа:Москвич нация, кво друго да измислят?! Общо-взето мисловно приключиха към края на 50-те, оттам са и последните им постижения, после само копи пейст :oops:

Шивач,отново шиеш наобратно 8-)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 11 сеп 2014 20:29

diplomat написа:
FLANKER написа:
diplomat написа:
FLANKER написа:Според мен това са глупости.Но ако е истина, това не е добър ход според мен.Те си знаят,парите са си техни.

Да, не е като приходите на една държава главно да са от гражданите, пряко или непряко. Висша форма на социализъм, да не говорим, че се пръскат стотици милиарди ДЪРЖАВНИ пари за стадиони, а има региони в Русия, които плачат за тези инвестиции.

Както написах ,това си е техен проблем.Не им давам аз парите.Да си погледнем нашите скъсани гащи ,не ги мисли тях ;)

Аз го казвам специално на теб, защото знам, че си им върл защитник и "любител", което не го разбирам, тъй като те смятам за доста интелигентен човек.

Дипломат,имам си причини за това.Благодаря ти за последните думи!
Аз също смятам ,че си такъв човек,колега!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 11 сеп 2014 20:39

Messi_fan написа:Не виждам нищо невиждано, или нечувано. В близкото минало също имаше подобни идеи. А именно, обособяване на самостоятелно първенство в Каталуния като Барселона :idea: щял да бъде националният им отбор. :mrgreen: :mrgreen: И нека споменем също така Германия и Бавария. ;) Така че, тук няма нищо сензационно, извънредно, нечувано и не знам си още какви претруфени думички с цел създаване на някаква псевдо сензацийка за кликане в темата. 8-) С две думи: Добър опит. 8-)

И в Криво Уйово биха извадили по-сносно сравнение. Нито Каталуния е страна, нито Бавария. И нито в Барселона играят само каталунци, нито в Байерн само баварци. Ако някой търси внимание то определено си ти.
Отделно от това както можеш да видиш, ако си извадиш главата, съм копирал новината от друг сайт, като единствено скъсих заглавието, че е ограничено откъм символи.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 11 сеп 2014 20:57

diplomat написа:
Балкански Орел написа:Вие Русия и отборите им не ги мислете. ;)

Викаш да оставим тази дейност на върли руски патриоти като теб, нали? :mrgreen:

Не, оставете на хората които разбират, вие от кога се интересувате от руски футбол ? :?
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 11 сеп 2014 21:00

Балкански Орел написа:
diplomat написа:
Балкански Орел написа:Вие Русия и отборите им не ги мислете. ;)

Викаш да оставим тази дейност на върли руски патриоти като теб, нали? :mrgreen:

Не, оставете на хората които разбират, вие от кога се интересувате от руски футбол ? :?

Не става въпрос само, че проблемът е футболен, като политическо и управленско решение, то е много грешно.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 11 сеп 2014 21:06

diplomat написа:Не става въпрос само, че проблемът е футболен, като политическо и управленско решение, то е много грешно.

Това е предложено от Капело и неговия щаб и не означава, че ще се приеме.
[center]Levski & Lazio[/center]

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 11 сеп 2014 21:09

diplomat написа:
Messi_fan написа:
diplomat написа:
Messi_fan написа:Не виждам нищо невиждано, или нечувано. В близкото минало също имаше подобни идеи. А именно, обособяване на самостоятелно първенство в Каталуния като Барселона :idea: щял да бъде националният им отбор. :mrgreen: И нека споменем също така Германия и Бавария. ;) Така че, тук няма нищо сензационно, извънредно, нечувано и не знам си още какви претруфени думички с цел създаване на някаква псевдо сензацийка за кликане в темата. С две думи: Добър опит. 8-)

Това с Барселона ако беше станало, Меси нямаше да играе там, а ти щеше да си фен на Барселона Криво Уйово.

Аз момко, ако реша ще съм фен и на ФК "Дива свиня".

Давай тогава, реши го, таман може да им станеш талисман, ще им паснеш идеално.

Мисля, че казах кога ще реша да им стана. 8-) След като събитие 1 не се е осъществило, то няма как да последва събитие 2. 8-)
Колкото за талисмани, то мястото е заето от майка ти. :mrgreen: :mrgreen: С пожизнени функции. хахаххаах :mrgreen: Вярно ? 8-)

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 11 сеп 2014 21:12

Тия съвсем изпращяха покрай Путин :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Футбол - Свят”