Невиждано! Русия иска националния отбор в първенството

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

d.milanov
Контакти:

Re: Невиждано! Русия иска националния отбор в първенството

Мнениеот d.milanov » 11 сеп 2014 19:52

cvetelin написа:ХАХХАХХАХАХ това бобще не ново за комунистите , през 60-те всички компратии ,разбирасе под директивата на" мадър Москва" сформирът подобни отбори, да не ги изброявам Идеята е разбирасе да се покаже могъществото на комунизма , отрочето на Москва. Някой неща никога не се променят и едно от тях е "мадър Раша"
п.с та нали по този начин бе създадена нашата ЦСКА

Пич, ЦСКА не е създаден през 60-те и твърденията ти издишат(така, че не намесвай и не плюй по отбора). Но, както и да е.

По темата: Идеята е лоша и нищо няма да постигнат по този начин. Нека си гледат хокея, там са силни.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 11 сеп 2014 19:53

Вие Русия и отборите им не ги мислете. ;)
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 11 сеп 2014 19:53

В шампионат 1953г. е включен и нац.отбор като Сборен отбор на Доброволните Спортни Организации / ДСО / като в края на Първенството е изваден от групата и резултатите му се анулират.
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 11 сеп 2014 19:56

Балкански Орел написа:Вие Русия и отборите им не ги мислете. ;)

Викаш да оставим тази дейност на върли руски патриоти като теб, нали? :mrgreen:

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 11 сеп 2014 20:00

Според мен това са глупости.Но ако е истина, това не е добър ход според мен.Те си знаят,парите са си техни.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 11 сеп 2014 20:06

Не виждам нищо невиждано, или нечувано. В близкото минало също имаше подобни идеи. А именно, обособяване на самостоятелно първенство в Каталуния като Барселона :idea: щял да бъде националният им отбор. :mrgreen: :mrgreen: И нека споменем също така Германия и Бавария. ;) Така че, тук няма нищо сензационно, извънредно, нечувано и не знам си още какви претруфени думички с цел създаване на някаква псевдо сензацийка за кликане в темата. 8-) С две думи: Добър опит. 8-)

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 11 сеп 2014 20:06

FLANKER написа:Според мен това са глупости.Но ако е истина, това не е добър ход според мен.Те си знаят,парите са си техни.

Да, не е като приходите на една държава главно да са от гражданите, пряко или непряко. Висша форма на социализъм, да не говорим, че се пръскат стотици милиарди ДЪРЖАВНИ пари за стадиони, а има региони в Русия, които плачат за тези инвестиции.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 11 сеп 2014 20:07

Messi_fan написа:Не виждам нищо невиждано, или нечувано. В близкото минало също имаше подобни идеи. А именно, обособяване на самостоятелно първенство в Каталуния като Барселона :idea: щял да бъде националният им отбор. :mrgreen: :mrgreen: И нека споменем също така Германия и Бавария. ;) Така че, тук няма нищо сензационно, извънредно, нечувано и не знам си още какви претруфени думички с цел създаване на някаква псевдо сензацийка за кликане в темата. 8-) С две думи: Добър опит. 8-)

Това с Барселона ако беше станало, Меси нямаше да играе там, а ти щеше да си фен на Барселона Криво Уйово.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 11 сеп 2014 20:08

diplomat написа:
FLANKER написа:Според мен това са глупости.Но ако е истина, това не е добър ход според мен.Те си знаят,парите са си техни.

Да, не е като приходите на една държава главно да са от гражданите, пряко или непряко. Висша форма на социализъм, да не говорим, че се пръскат стотици милиарди ДЪРЖАВНИ пари за стадиони, а има региони в Русия, които плачат за тези инвестиции.

Както написах ,това си е техен проблем.Не им давам аз парите.Да си погледнем нашите скъсани гащи ,не ги мисли тях ;)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 11 сеп 2014 20:13

Москвич нация, кво друго да измислят?! Общо-взето мисловно приключиха към края на 50-те, оттам са и последните им постижения, после само копи пейст :oops:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Футбол - Свят”