Tommi написа:mikata написа:Наджиб Аммари подписа двугодишен договор с клуба
http://www.levski.bg/news_id.php?news=174215
Това лице ли ще пердаши цесекистите през следващите 2 години?
Оптимист.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Tommi написа:mikata написа:Наджиб Аммари подписа двугодишен договор с клуба
http://www.levski.bg/news_id.php?news=174215
Това лице ли ще пердаши цесекистите през следващите 2 години?
tevez написа:Интересно ще ми е да видя на коя позиция ще играе.
Амари може да играе отляво и зад нападателите, като със сигурност ще дебютира още срещу "белите" с номер 13 на своята фланелка.
helic написа:Амари може да играе отляво и зад нападателите, като със сигурност ще дебютира още срещу "белите" с номер 13 на своята фланелка.
и зад кои нападатели ще играе. За тези дето ги нямаме ли?
А оня дълъг никомунеизвестен негър ще го взимаме ли в крайна сметка?
Мистри написа:helic написа:Амари може да играе отляво и зад нападателите, като със сигурност ще дебютира още срещу "белите" с номер 13 на своята фланелка.
Тоя не е играл близо година.
На гюме ли ще стои само?
terata написа:Мистри написа:helic написа:Амари може да играе отляво и зад нападателите, като със сигурност ще дебютира още срещу "белите" с номер 13 на своята фланелка.
Тоя не е играл близо година.
На гюме ли ще стои само?
Е квот кат не е играл? Според някои "капацитети" тук, напълно достатъчно е, че е грозен и черен за да мачка.
terata написа:Е квот кат не е играл? Според някои "капацитети" тук, напълно достатъчно е, че е грозен и черен за да мачка.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: glarus_ds, ikar, Kris_men2000 и 31 госта