А бе и 10 милиона чиста печалба да има Лудогорец от участието си в ШЛ, дай Боже да завършат трети и да продължат в Лига Европа, сумата не изглежда никак малка.
Другият сезон ще влезе правилото за шестима българи титуляри във всеки състав. Лудогорец като единственият финансово обезпечен тим в умрялата ни А група, ще си напазарува солидно от всички останали клубове, включително и от преките им конкуренти, и ще изревете много мощно и сини, и червени, и оранжеви. Малко са сърцатите футболисти тип Вальо Илиев или Тодор Янчев, които биха отказали на Лудогорец.
Очаквам, че доминацията на Разград ще продължи!
Приходи на Лудогорец в Шампионската Лига сезон 2014/15
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Приходи на Лудогорец в Шампионската Лига сезон 2014/15
HekakaB написа:Айде ся паразита може да си редактира първия пост, ползвайки предната страница за сламка.
Нищо няма да редактирам освен ако не изкарате по сектори капацитета на Националния Стадион.

- dreben23
- Контакти:
Г-н паразит, колко милиона от тези 30 отиват в УЕФА? Иначе изчисленията ви са горе- долу, плюс -минус като моите. Освен това, УЕФА би трябвало да плаща и за всяка взета точка допълнително някой лев. Само едно не знам, с колко ще облажи евроцентралата в Нион, има ли някой представа?
Според мен парите от билетите и рекламите се поделят с УЕФА, те иначе няма да правят всяка година Шампионска лига щото ще фалират. Живи да ги оплачеш!

А, щях да забравя, сметнете ако обичате и престоя на Лудогорец в елиминациите на Лига Европа, тъй като според моите изчисления ще се класират трети и отиват да събират още няколко стотинки.

Според мен парите от билетите и рекламите се поделят с УЕФА, те иначе няма да правят всяка година Шампионска лига щото ще фалират. Живи да ги оплачеш!

А, щях да забравя, сметнете ако обичате и престоя на Лудогорец в елиминациите на Лига Европа, тъй като според моите изчисления ще се класират трети и отиват да събират още няколко стотинки.

Последна промяна от dreben23 на 11 сеп 2014 15:20, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
parazit написа:HekakaB написа:Айде ся паразита може да си редактира първия пост, ползвайки предната страница за сламка.
Нищо няма да редактирам освен ако не изкарате по сектори капацитета на Националния Стадион.
Ти къде спа бре, нали съм ги написал у формулата.
((100 лева х 6340) +(50х14500) + (75х8400) + (50х14500))/43740 = 2 714 000 лева/43740 места или по 62лева средна цена.
Последна промяна от HekakaB на 11 сеп 2014 15:20, променено общо 1 път.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
Доминацията ще продължи докато влизат минимум в групите на лига Европа, защо това е достатъчно за издръжката на клуба. Ако пропуснат- вероятно ще са дотам, защото Домусчиев преситен от успехи няма да е такъв ентусиаст, че да губи по 1 млн. лв. на месец... Всъщност от футбола печелят тарикати като Бекали, чийто отбор има разходите на Лудогорец при средно 20 млн. евро на година приходи 

Tommi написа:parazit написа:Tommi написа:Секторите не са с равен капацитет, за да смяташ по този начин.Трябва да пресметнеш приходите от всеки сектор поотделно.
HekakaB написа:Формулата е елементарна, а именно:
Цена Сектор А х брой беста + цена Сектор Б х брой места + цена Сектор В х брой места + цена Сектор Г х брой места/общия брой места.
За съжаление никъде няна план на националния стадион по капацитет на секторите затова така съм ги смятал.
Не знам колко е вярно, но по медиите съм срещал информация, че сектор "А" е 6300 места (като се махнат ложите, официалните лица и т.н. остават към 5400), сектор "В" е 8400 места, а "Б" и "Г" са общо 29 000 места. "Лъвчетата" по принцип не са отделни сектори и не знам с какъв капацитет са.
Защо само 29000 места?Националния е 43000 и доколкото съм запознат всички сектори са изпозлваеми.Имаш ли къде да покажеш секторите където си ги написал в достоверен източник?
parazit написа:Защо само 29000 места?Националния е 43000 и доколкото съм запознат всички сектори са изпозлваеми.Имаш ли къде да покажеш секторите където си ги написал в достоверен източник?
29 000 са само секторите "Б" и "Г" общо. Сектор "В" е 8400 места, а "А" е около 6300, като броим официални лица, журналисти и т.н.
Нямам достоверен източник, просто такава информация съм срещал.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
kubrat написа:Доминацията ще продължи докато влизат минимум в групите на лига Европа, защо това е достатъчно за издръжката на клуба. Ако пропуснат- вероятно ще са дотам, защото Домусчиев преситен от успехи няма да е такъв ентусиаст, че да губи по 1 млн. лв. на месец... Всъщност от футбола печелят тарикати като Бекали, чийто отбор има разходите на Лудогорец при средно 20 млн. евро на година приходи
Само че не отчиташ факта, че отбор който редовно влиза в ШЛ печели много спонсорски договори.Ако Лудогорец прибра само 8.6 милиона евро от класирането, Стяуа щеше да прибере 20 милиона, именно от такива бонуси от спонсори.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
Tommi написа:parazit написа:Защо само 29000 места?Националния е 43000 и доколкото съм запознат всички сектори са изпозлваеми.Имаш ли къде да покажеш секторите където си ги написал в достоверен източник?
29 000 са само секторите "Б" и "Г" Сектор "В" е 8400 места, а "А" е около 6300, като броим официални лица, журналисти и т.н.
Добре ще ги сметна тогава.

parazit написа:Tommi написа:parazit написа:Защо само 29000 места?Националния е 43000 и доколкото съм запознат всички сектори са изпозлваеми.Имаш ли къде да покажеш секторите където си ги написал в достоверен източник?
29 000 са само секторите "Б" и "Г" Сектор "В" е 8400 места, а "А" е около 6300, като броим официални лица, журналисти и т.н.
Добре ще ги сметна тогава.
Ама Лудогорец са включили и сектор "Лъвчета".

Последна промяна от Tommi на 11 сеп 2014 16:25, променено общо 2 пъти.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!