Черно Море-ЦСКА [събота,14:00,ст.Тича]

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Re: Черно Море-ЦСКА [събота,14:00,ст.Тича]

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 29 ное 2009 22:14

зелено-бяло написа:
ЛЕВСКАРКА написа:Скучен мач между моряците и армейците. Двата отбора през 90-те минути не играха нищо. Заслужено си поделиха по точка.

ти барем трябва да си направо щастлива!
На недоволна ли се правиш?(че освен всичко друго било скучно?)
Левски -Литекс по-хубав ли беше?

За мен беше определено скучен двубой. честно казано Левски-Литекс беше по интересен от вчерашният мач. Мисля, че ти отговорих на въпроса относно съпоставката ти между 2-те срещи.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 29 ное 2009 22:34

ЛЕВСКАРКА написа:
зелено-бяло написа:
ЛЕВСКАРКА написа:Скучен мач между моряците и армейците. Двата отбора през 90-те минути не играха нищо. Заслужено си поделиха по точка.

ти барем трябва да си направо щастлива!
На недоволна ли се правиш?(че освен всичко друго било скучно?)
Левски -Литекс по-хубав ли беше?

За мен беше определено скучен двубой. честно казано Левски-Литекс беше по интересен от вчерашният мач. Мисля, че ти отговорих на въпроса относно съпоставката ти между 2-те срещи.

Да като продължение след това наистина беше по интересен като Левски Шоу,но вие сте си шоумени с главен актьор Бай Ганя.Ние поне се опитвахме да се надиграем 2-та отбора,а не да определим кой има по груби играчи. ;)
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 29 ное 2009 22:56

Трябва да направим всичко възможно да върнем Илиан Илиев в отбора.Той не веднъж е казвал че го интересува само Черно море.Възроди отбора на Берое и доказа че и с малко пари може да направи така че отбора му да печели.

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 29 ное 2009 22:59

зеленобелия написа:Трябва да направим всичко възможно да върнем Илиан Илиев в отбора.Той не веднъж е казвал че го интересува само Черно море.Възроди отбора на Берое и доказа че и с малко пари може да направи така че отбора му да печели.

Може би друг път не сме били на едно мнение,но този път съм за. ;)
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 30 ное 2009 15:14

Дубълът бие ЦСКА в София с 1:0, гол на Николай Колев. Миналата седмица биха Левски, сега ЦСКА. :twisted:

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 30 ное 2009 16:14

Ticha написа:Дубълът бие ЦСКА в София с 1:0, гол на Николай Колев. Миналата седмица биха Левски, сега ЦСКА. :twisted:

В дубъла е голямата истина.От зимата нататък,на водещите играчи в дубъла трябва,да им се даде шанс в първия тим.Напред Моряци.
Само Черно море.

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 30 ное 2009 17:44

garfild8 написа:
Ticha написа:Дубълът бие ЦСКА в София с 1:0, гол на Николай Колев. Миналата седмица биха Левски, сега ЦСКА. :twisted:

В дубъла е голямата истина.От зимата нататък,на водещите играчи в дубъла трябва,да им се даде шанс в първия тим.Напред Моряци.

По-скоро ще им се даде шанс във ФК Шабла

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 30 ное 2009 17:54

Ами да ги върнат тогава и да ги изпробват на Тича.Ако стават,ОК,ако не да ги пращат където си искат.
Само Черно море.

ti4afen
Контакти:

Мнениеот ti4afen » 30 ное 2009 19:59

На мен започна да ми писва от гонени, върнати и всякакви ! Тича не е учебен център ! Тук трябват хора можещи, сърцати и инати!

MELIV
Контакти:

До екипа на ГОНГ

Мнениеот MELIV » 30 ное 2009 20:59

Здравейте пичове, аз съм г–н Енчев от Варна бях на мача Ч.Море-Цска.Искам да ви писна за една случка в ложата на стадион Тича.При една реплика на фен към БАЙ ДИМО за фал които е за червен картон а съдията АА не "свири" дори фал.Бай ви ДИМО показа среден пръст с многозначителен жест. Попитайте го селяка това ли му е наученото от семинарите в ЕU.Също и можели да са си заедно с каубоичето в ложата и след срещата.Между другото съм играл в първенството по футзал на Варна с бай ви ДИМО.Много много злобен гаден селяк е.И тои европееца скача на съдиите и футбилистите с бутоните напред.Абе селяк си е баи ви ДИМО.ПОЗДРАВИ НА ЕКИПА УСПЕХ В ЖИВОТА

Върни се в “Черно море”