Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот Jackxxx » 11 сеп 2014 11:47

Аз лично възлагам много надежди на Уилсън. Както и на Перейра.
Според мен и двамата имат достатъчно хъс и самочувствие, за да станат част от титулярите.
Уилсън изобщо не ми се струва мек. Момчето тича доста, бори се и не се притеснява да стреля.
Когато понаучи това-онова за позиционирането ще стане много добър. А с тези нападатели в момента в отбора може доста да научи.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 11 сеп 2014 11:52

Чета, че Фелайни иска да се бори за място под слънцето в Юнайтед. Не е много трудно с тази калпава халфова линия. Ерера, Блинд и до там.
Перейра е едва на 18, но не знам дали Ван Гаал има планове за него. Предстои да видим какво ще става и как ще става до края на сезона.

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 11 сеп 2014 12:08

Чета, че Фелайни иска да се бори за място под слънцето в Юнайтед.

Тоя освен за резерва да го пускаме.Най грешният ни трансфер според мен е Фелайни.Играта му в Евертън беше една а в Юнайтед друга голямо разачарование.
Изображение

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 11 сеп 2014 12:24

CECO_1981 написа:Играта му в Евертън беше една а в Юнайтед друга голямо разачарование.

Абе, аз и в Евертън като го гледах и хич не ми харесваше... :)

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 11 сеп 2014 12:33

Сега чета,че Юнайтед и Челси влизат в борба за Роналдо хахахахахаха.Роналдо няма да играе за друг клуб освен Юнайтед в Англия.Челси дават 60мил. а пък ние,ще вадим 70мил.
Изображение

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 11 сеп 2014 12:37

Това трансферно лято няма да се повтори поне в следващите 5 години. Подобни големи суми да забравим. Защитник и халф може би зимата.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 11 сеп 2014 12:55

Да сравняваш Македа с Дани е смехотворно. Уелбз е много по-талантливия от двамата. И Фърги не е прецаквал кариерата на Кико, той сам си го направи. Беше изключително непостоянен в изявите си, а когато получеше шанс - го пропиляваше.

Приятелю,думата талантлив + Уелбек в контекста на фигурата нападател,просто няма абсолютно никакво покритие!
Да,Уелбек притежава много добри спортно-технически качества,но му липсват основни елементи от играта,които определят даден футболист като талантлив/качествен нападател.
Той е на 25 години,а завършващият му удар е страшно неустойчив,нещо което щом досега не си усъвършенствал,за какво си говорим изобщо?
Чичарито не притежава толкова добри спортно-технически качества,но завършващия му удар е на ниво отлично(в някои случаи достигащо до топ класа),от гледна точка на нападателската фигура.
На този етап в отбора Радамел Фалкао е играчът с най-добър завършващ удар в Манчестър Юнайтед(просто като информация).Иначе в най-новата история на Юнайтед,то Рууд ван Нистелрой е абсолютният мастър в това отношение.
Колкото до сър Алекс...то да беше само на Кико Македа.Виж,не искам изобщо да коментирам абсурдните решения на сър Алекс,защото в последните години,те станаха доста над допустимото!
Но най-лошото от всичко е,че те пряко повлияха върху структурата и изобщо благото на Манчестър Юнайтед,и то в дългосрочен аспект.
Колкото до показателите на Кико Македа,нека погледнем една стастистика за Висшата лига:
579 минути(7 мача)/4 гола(0,57 ср/мач).
За Дани Уелбек:
5203 минути(57 мача)/20 гола(0.35 ср/мач)
За цялото време и привилегиите,които получаваше от сър Алекс,Уелбек по веднъж трябваше да достигне кота 15 гола за сезон! А той дори до 10 гола не успя да достигне...за какво говорим? Вероятно за топ нападател,нали?

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 11 сеп 2014 12:57

CECO_1981 написа:Сега чета,че Юнайтед и Челси влизат в борба за Роналдо хахахахахаха.Роналдо няма да играе за друг клуб освен Юнайтед в Англия.Челси дават 60мил. а пък ние,ще вадим 70мил.

Всички знаем, че Роналдо си е не малка доза нарцис. И всички знаем, че неговите нарцистични потребности могат да бъдат задоволени в Юнайтед, защото това е клуба, чиито фенове го обичат най-много. Ако футболната философия беше изтъкана най-вече от нишките на романтиката, то всички знаем, че Роналдо щеше вече да се е върнал в Юнайтед. Но за съжаление в цялата схема са набъркани и едни неща създадени от финкийците, които много бъркат работата с романтиката. За съжаление, всички знаем, че това са фактите.

Но важното е, че когато някой ме попита защо съм фен на Манчестър Юнайтед, аз му отговарям с този цитата: "This is the most romantic club in world football history!"

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 11 сеп 2014 13:05

MuFc1878 написа:Това трансферно лято няма да се повтори поне в следващите 5 години. Подобни големи суми да забравим. Защитник и халф може би зимата.

Малко ме съмнява зимният трансферен прозорец да вземем някой.Шефовете казали,че няма да има трансфери зимата.
Изображение

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 11 сеп 2014 13:11

Чета, че Фелайни иска да се бори за място под слънцето в Юнайтед.

Аз лично го виждам като много важна фигура(свързващо звено между защитата и халфовата линия)-представете си ролята на Найджъл Де Йонг(в Холандия),Хавиер Масчерано(в Аржентина) и Ван Бомел(в Байерн Мюнхен).
Не казвам,че трябва да бъде титуляр във всеки двубой,но със сигурност трябва да играе по-често от Флетчър и Карик.
Вангелис много внимателно трябва да интегрира неговите качества,които са доста специфични,към динамиката на халфовата линия и нападението.
За мен лично,Фелайни си остава доста важен жокер за Манчестър Юнайтед!

Върни се в “Манчестър Ю”