Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Tommi » 10 сеп 2014 21:12

batmanlevski написа:Гонзо да взема негъра гигант ,след 3-4 мача ще къса мрежи това е сигурно ,млад е и това е предимство !

Да го вземе тогава! 8-)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 10 сеп 2014 21:14

Tommi написа:
batmanlevski написа:Гонзо да взема негъра гигант ,след 3-4 мача ще къса мрежи това е сигурно ,млад е и това е предимство !

Да го вземе тогава! 8-)

Да го вземе!
Изображение

Потребителски аватар
twize
Контакти:

Мнениеот twize » 10 сеп 2014 21:21

Отхвърлен от Левски подписва в Алжир

Нападателят Жугурта Хамрун-Жужу е пред договор с алжирския първодивизионен Кабили, съобщава местната преса. 25-годишният Жужу и неговият мениджър Зубир Махлуф са пристигнали в град Тизи-Узу вчера следобяд, за да уточнят последните детайли по контракта между играча и "жълто-зеления" клуб. Нападателят е свободен агент, след като напусна турския Карабюкспор през лятото. Жужу изкара кратки проби в Левски през миналата седмица и дори участва в контролата срещу Ботев (Враца) в събота, но не впечатли и беше отпратен от спортния директор на софиянци Георги Иванов.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=507787

много жалко ...

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 10 сеп 2014 21:35

кво ше къса?! Та той едвам ходи, дори крака при разгряване не може да си вдигне по-високо от кръста...Няма да го бъде и него...Освен, ако наш инж. не реши да постига нови подвизи по празноглавие...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 сеп 2014 22:15

santiliana написа:

кво ше къса?! Та той едвам ходи, дори крака при разгряване не може да си вдигне по-високо от кръста...Няма да го бъде и него...Освен, ако наш инж. не реши да постига нови подвизи по празноглавие...

Като с Гарата или като с Арш, или пък Калво или с Райков? ;)Тцъ, тцъ, ко разбира па инДжИнер0 от нападатели, а? Друго си е титани като Генков, Силва, оня другия танк или пък boji86.

От директорстване може и да не разбира, но от хора, които могат да играят в атака разбира. Споменатата втора групичка от нападатели и за пет години няма да стигнат головете на първаата. ;)

Но... не, и мен не ме впечатли този от клипчетата, които гледах. Ма то от клипчетата, boji86 е хищник направо.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 10 сеп 2014 22:29

metodito написа:
santiliana написа:

Като с Гарата или като с Арш, или пък Калво или с Райков? ;)Тцъ, тцъ, ко разбира па инДжИнер0 от нападатели, а? Друго си е титани като Генков, Силва, оня другия танк или пък boji86.

От директорстване може и да не разбира, но от хора, които могат да играят в атака разбира. Споменатата втора групичка от нападатели и за пет години няма да стигнат головете на първаата. ;)

Но... не, и мен не ме впечатли този от клипчетата, които гледах. Ма то от клипчетата, boji86 е хищник направо.

дано да бъркам аз...
Но друго прави впечатление- защо не дадоха някакъв период от време и на Жужу...Да понаправи няколко тренировки...да го тестват в няколко учебни игри...За едни се подхожда по един начин, за други- по коренно различен...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 сеп 2014 23:13

Може би става дума за кинти... Не знам. Тоя Жужу верно играеше много добре в България.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 10 сеп 2014 23:31

Много е дълга тая история.
Изображение

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 11 сеп 2014 00:04

metodito написа:Може би става дума за кинти... Не знам. Тоя Жужу верно играеше много добре в България.

Aз сега като чета ,че се връща в Алжир си мисля дали не се е разбрал да дойде заедно с Херо това да кажа са си мой съждения ;)

Потребителски аватар
bold
Контакти:

Мнениеот bold » 11 сеп 2014 09:27

AN71 написа:
metodito написа:Може би става дума за кинти... Не знам. Тоя Жужу верно играеше много добре в България.

Aз сега като чета ,че се връща в Алжир си мисля дали не се е разбрал да дойде заедно с Херо това да кажа са си мой съждения ;)

то и това остава да стане

Върни се в “Левски”