Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот ЕМИЛ » 10 сеп 2014 20:59

YANTRA_FOREVER написа:
ЕМИЛ написа:Янтра , я кажи защо мойте отбори Камерун и Слончетата играха днес официален мач

Не са ли от силните на континента и да са в различни групи ?

Камерун са много зле последните години. Не са играли на 2 поредни КАН. И са във втора урна. Ама сега мачкат. 2-0 в Киншаса и днес 4-1 над Кот д'Ивоар :shock: Бяха много силни срещу слоновете. Аз сега гледам Того - Гана. То свършва вече де ама стана много хубав мач. За съжаление гостите биха с 3-2. Сега подхващам РЮА-Нигерия :mrgreen:

Ясно . Нисък коефициент имат .

ЮАР - Нигерия двойка . След загубата в Лагос , орлите ще победят днес

1 –3

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 10 сеп 2014 21:03

И аз мисля, че СуперОрлите ще вземат мача. Египет - Тунис равен и Алжир - Мали... там ми е тъмна Индия. Троен мач.
Иначе аз в отбора на БФА съм фен на Аристид Бансе и Мохамед Кофи 8-) Ама Питройпа вярно е много луд.
Днес като изненадващи знаци намирам Мозамбик - Нигер 1-1 (очаквах домакински успех) и заформящата се убедителна победа за Уганда срещу Гвинея.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 10 сеп 2014 21:04

Того са най-големите в Африка. Аз съм им фен от Световното в Германия, няма такава весела дружина :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 10 сеп 2014 21:07

Гвинея по времето на Паскал Фейдуно бяха добри ама все неможеха да направят нещо значимо .

А Египет са континентален колос и когато става въпрос за класиране на световно ..... греда

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 10 сеп 2014 21:10

Обаче в Африка няма полупразни стадиони, като в Европа на националните отбори. Дори в Ботсуана срещу Сенегал (сигурна загуба) и сега гледам и в РЮА, където ръгбито е водещ спорт, стадионите са поне 90% пълни. Колкото по-бедни са хората и имат по-малко забавление, толкова повече им се ходи на мачове (примера с РЮА и Ботсуана не беше много добър ама и там си има бая бедни хорица).

Египет вече и на КАН не може да се класира :lol: И сега със Сенегал и Тунис в група май пак ще пропуснат турнира.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 10 сеп 2014 21:16

За мен в Африка с изключение на Ниерия , Гана , Камерун , Слоновете , Сенегал останалите са на едно ниво

Но Замбия , Того , ЮАР , Тунис имат сили , както и това поколение на Кабо Верде

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 10 сеп 2014 21:22

ЕМИЛ написа:За мен в Африка с изключение на Ниерия , Гана , Камерун , Слоновете , Сенегал останалите са на едно ниво

Но Замбия , Того , ЮАР , Тунис имат сили , както и това поколение на Кабо Верде

Съгласен съм като цяло. Само бих сменил Сенегал с Алжир. ДР Конго, Гвинея, Буркина Фасо и Мали също минават към тези с потенциал.
Май в Южна Америка има най-голяма конкуренция. Като изключим Боливия всеки може да стигне да речем един полуфинал или дори финал на Копа АМерика. Както беше на последното издание: финална 4-ка Перу, Венесуела, Парагвай и Уругвай.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 10 сеп 2014 21:30

И в Африка и Южна Америка няма слаби отбори . Сутринта ги хванах Боливия срещу Мексико на 1Х с яко треперене

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 10 сеп 2014 21:36

ЕМИЛ написа:И в Африка и Южна Америка няма слаби отбори . Сутринта ги хванах Боливия срещу Мексико на 1Х с яко треперене

Е, в Африка останаха няколко нации, които нямат читав футбол. Ама повечето от тях се опитват да се развиват. Например Мавритания и Руанда според мен ще са на доста прилично ниво до 2-3 години.
Догодина ще е много интересно. Три континентални първенства + световното за жени 8-)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 10 сеп 2014 21:49

На мен африканския футбол ми е скучен :lol: Някак си ми е странно да гледам 22 негри, не че съм расист :lol:

Върни се в “Свободна зона”