Serie "A"(Сезон 2014/2015)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Serie "A"(Сезон 2014/2015)

Мнениеот bilyaletdinov » 07 сеп 2014 20:32

durex написа:
Май не си гледал световното за да знаеш, че Медел беше един от най-добрите за отбора на Чили. Ям Мвиба, няма такъв футболист, има Ян М'Вила, направи слаб сезон в Рубин, но е един от най-добрите дефанзивни играчи на Франция. Просто е в слаба форма. Колкото до Освалдо, е вие си го знаете, няма да забравя как вкара единственото попадение на един ваш мач, когато от никъде не се виждаше как ще биете. Просто схемата ни е смотана, играчите уменията си ги имат, но когато излизаш с 5-6 защитника няма как да стане.

Meдел играеше централен защитник за Чили, при вас ще го раздава рогач :lol: М'Вила ще му хареса в Милано италианските коври бързо ще го прилагат. Колкото до Освалдо. Май тоя ви е най-читавия трансфер, забравих Видата, ама той както почна :mrgreen:
Брат'чедите ви, колкото и да ги ебаваме всички, си направиха супер читава селекция за малко кинти. Диего Лопес-Алекс-Бонавентура-Менез-Торес. Като ги сложа на кантара тежат повече от вашите. За мен Милан и Рома направиха най-добра селекция в Италия, след това се нареждат Лацио ;) Ние добавяме ширина в състава, а Наполи си го набиха най-доволно. Вие сте някъде по средата ;)
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 07 сеп 2014 21:37

bilyaletdinov написа:
durex написа:
Май не си гледал световното за да знаеш, че Медел беше един от най-добрите за отбора на Чили. Ям Мвиба, няма такъв футболист, има Ян М'Вила, направи слаб сезон в Рубин, но е един от най-добрите дефанзивни играчи на Франция. Просто е в слаба форма. Колкото до Освалдо, е вие си го знаете, няма да забравя как вкара единственото попадение на един ваш мач, когато от никъде не се виждаше как ще биете. Просто схемата ни е смотана, играчите уменията си ги имат, но когато излизаш с 5-6 защитника няма как да стане.

Meдел играеше централен защитник за Чили, при вас ще го раздава рогач :lol: М'Вила ще му хареса в Милано италианските коври бързо ще го прилагат. Колкото до Освалдо. Май тоя ви е най-читавия трансфер, забравих Видата, ама той както почна :mrgreen:
Брат'чедите ви, колкото и да ги ебаваме всички, си направиха супер читава селекция за малко кинти. Диего Лопес-Алекс-Бонавентура-Менез-Торес. Като ги сложа на кантара тежат повече от вашите. За мен Милан и Рома направиха най-добра селекция в Италия, след това се нареждат Лацио ;) Ние добавяме ширина в състава, а Наполи си го набиха най-доволно. Вие сте някъде по средата ;)

На хартия е така, но като погледнем реално, Милан кой вземаха? Менез, който го играеше твърда резерва. Торес, който цял свят се смее на пропуските му на празна врата. Бонавентура - като чуя играч от Аталанта и се моля да не пристига в Интер. Алекс - твърде неубедителен и е на години вече. Единствено Лопез е някакъв силен трансфер за мердите, защото той е добър вратар, а именно там според мен им бе големия проблем. Това са моите виждания, по-време на сезона ще видим дали съм бил прав или не. Отново вие и Рома ще се борите за първото място, това е ясно. Големия въпрос е, кой ще е третия, там битката ще е жестока, защото Наполи не само не надгради, но си продаде някои играчи, които ползваше за ширина на състава си. Фиорентина колкото и да са симпатични, нямат силите за повече от 4-то място, та за мен битката за тройката ще е между Интер, Милан и Наполи.
Забравих и Лацио, но те както всяка година тръгват силно и след зимата им свършват батериите, но със сигурност ще объркат нечии сметки.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 08 сеп 2014 00:15

Лацио тази година ще са приятна изненада...

Трансферната им политика това лято бе доста интересна...Де Врай и Душан Баста ще укрепят сериозно защитния им вал и ако се сработят като хората очаквам да се играе много трудно на "Олимпико"..

Марко Пароло също не е лош трансфер, при положение че имаше слухове че ще ходи в Милан..Направи добри игри в Парма и Лацио е стъпка нагоре за него..

Като добавим доста силния Кандрева, неуморимия лъв Клозе, то нещата в Лацио на хартия никак не са зле...видя се и в мача с Милан..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 08 сеп 2014 00:18

Кандрева ми е супер надценен на мене, ама може да е защото мразя Лацио :lol:

Иначе, доколко сме направили най-добра селекция, може и да е така. Не че сме взели кой знае каква класа, просто дори и тези футболисти са подобрение, на фона на сбирщината от миналата година.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 08 сеп 2014 02:25

rhaegar написа:Кандрева ми е супер надценен на мене, ама може да е защото мразя Лацио :lol:

Иначе, доколко сме направили най-добра селекция, може и да е така. Не че сме взели кой знае каква класа, просто дори и тези футболисти са подобрение, на фона на сбирщината от миналата година.

Е, къде ще сравняваш Торес с бок Матри или Бирса :lol:
Очаквам и Хондата да започне да бръмчи все по често ;)
Сторма е пропуснал да добави Филип Джорджевич от Нант, който си е супер играч за Сериа А.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 08 сеп 2014 14:07

rhaegar написа:Кандрева ми е супер надценен на мене, ама може да е защото мразя Лацио :lol:

Та те самите фенове на Лацио си признават, че Кандрева е супер надценен, защото във важните мачове се криел.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 10 сеп 2014 17:50

[center]Време е за прогнозите !!![/center]

[center]Каляри 2-1 Аталанта
Емполи 0-2 Рома
Фиорентина 2-1 Дженоа
Верона 1-0 Палермо
Интер 2-0 Сасуоло
Ювентус 2-1 Удинезе
Лацио 2-0 Чезена
Наполи 3-0 Киево
Парма 1-1 Милан
Сампдория 1-2 Торино
[/center]

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 10 сеп 2014 20:34

Тръпнете ли в очакване на дербито на кръга Интер - Сасуоло :twisted:

ПП Колко ще пускате кулветини :roll:
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 10 сеп 2014 20:43

Язе, Миро, Джако, Сторм (предполагам) и още някой да се излъже.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 10 сеп 2014 20:50

Той Сторма ми се сърди заради Принцеса Лея :lol:
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer