Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот MuFc1878 » 10 сеп 2014 20:03

На този етап най-важни са трите точки и влизане в серия от 4-5 поредни успеха :roll: Все още не мога да разбера как срещу толкова слаби съперници в първите кръгове имаме едва 2 мижави точици.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 10 сеп 2014 20:06

За всичко се съгласявам с Алекс, без частта Шампиони на ВЛ 2014/2015.

И ще се аргументирам :
1. Челси и Манчестър Сити също не проспаха/особено Челси трансферният прозорец и също усилиха и надградиха и без това балансираните си топ отбори.
2. Ливърпул макар и без Суарез, усилиха значително конкуренцията си вътре в отбора, което предполага, че фактора - много мачове/контузии, може и да бъде преодолян. От друга страна имат изграден и приятен стил на игра. Не очаквам голям срив.
3. Арсенал винаги ще бъде в битката за топ 4. Определено са усилени : Уелбек/ Санчез. Най - невралгичната им зона - нападението.
4. Изоставаме вече с цели 7 точки от първото място. А това в първенство като ВЛ е и много и малко, но като че ли вече много.
5. Тепърва Ван Гаал ще напипва верният състав/схеми и игрови ритъм. Все неща които със сигурност ще ни спрат от дълги победни серии (така необходими ни , за да преследваме целта титла още тази година при това изоставане от върха 7 точки)

Като потенциал на играчите съм сигурен, че имаме шампионски отбор, но не мисля, че ще стане чудото още през тази година.

В тази връзка има изказване от днес на Крал Еди, който поставя цел пред отбора - класиране в топ 3. Ето тук вече се съгласявам и мисля, че имаме добри шансове.

Не мисля, че ако ЛВГ не спечели титлата тази година трябва да му се посочва вртата, но ако не влезе в топ 4 е сигурен пътник !
Последна промяна от MASTER_COOL на 10 сеп 2014 20:12, променено общо 1 път.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 10 сеп 2014 20:08

Топ 3 означава як бой над отбори, които завършиха след нас в класирането миналия сезон и равностойни мачове с тимове от топ 6 :? Моля се игровото време на играчи като Флетчър, Смолинг, Йънг, Андерсон, Валенсия да бъде сведено до минимум и само да участват при запълване на дупки!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 10 сеп 2014 20:10

Е Тонка, ако с тази селекция не можем да бием Евъртън, Тотнъм и Нюкасъл на къде сме тръгнали изобщо.

п.п. Не съм ви се представял официално : Казвам се Иван, драги колеги ;)

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 10 сеп 2014 20:14

Ние не можем да бием Съндърланд и Бърнли, ти за Евертън и Нюкасъл претендираш :lol: 8-) Най-важно е играчите да са мотивирани до краен предел, нещо което не видях в първите кръгове.

Силно съм разочарован от "трио българка" в атака - Мата/Рууни/Перси :(

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 10 сеп 2014 20:22

Факт е, че триото Мата, Рууни и Перси изобщо не заработи както трябва. Причини може да има всякакви. Аз все си мисля, че това трио е лишено от скорост. Би трябвало с Ди Мария нещата да се променят. Нека си спомниме ударното трио Роналдо/Тевез/Рууни(Берба).... Тогава имаше всичко. Най - добрата ни тройка в атака.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 10 сеп 2014 20:23

Manchester United plc 2014 Fourth Quarter and Full Year Results

RECORD ANNUAL REVENUE OF £433.2M UP 19%
SPONSORSHIP REVENUE FOR THE YEAR INCREASED 49%
RECORD ADJUSTED EBITDA FOR THE YEAR 2014 OF £130.1M UP 20%

Страхотни показатели. Вижте Еди какво направи със спонсорите :o :o :o

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 10 сеп 2014 22:01

За много неща не бих се съгласил с ''анализатора във форума'', но това което е написал за Фъргюсън и неговите недостатъци е абсолютно вярно - не случайно самият шотландец искаше да се отказва през 2002-2003-а, явно дал си сметка, че вече е поизчерпал възможностите си да бъде мениджър на същото ниво, което сам достигна в Юнайтед. И още нещо - сегашната ситуация в този клуб се дължи най-вече на неговите грешни решения по отношение на селекция и изграждане на отбора.. Може би Фъргюсън трябваше да се оттегли след спечелването на ШЛ през 2008-а, но огромното му его и желанието да изпревари Ливърпул по брой на титли не му позволиха да вземе правилното решение.. Е, в крайна сметка той го постигна, но на цената на спадането на нивото на Юнайтед като футболна сила.. Както се казва - когато печелиш не знаеш какво губиш ;)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 10 сеп 2014 22:45

Да не съм чул дума против сър Алекс! Когато и да се беше отказал, щяхме да тръгнем надолу. Ако можеше още 100 години да ни е треньор, щеше да е перфектно. Тоя човек никой не може да го замени. Той за нищо не е виновен. Не знам защо свеждате всичко до играчите. Сър Алекс остави МОГЪЩА ИМПЕРИЯ! Това, че тия след него не знаеха как да я управляват си е абсолютно тяхна вина. Този човек е дал адски много на клуба.
Сър Алекс остави и шампионски отбор. Ама с тия играчи и Господ да слезе, пак няма да ни направи шампиони. И тия неща трябваше да си ги види Мойс. Щото той не може да се сравнява със сър Алекс. И цялата вина си е на Мойс и екипа му, а не на сър Алекс.
Точно това е и нещото, което ЛвГ видя, а Мойс не. Ван Гаал тотално промени отбора, докато Мойс реши да залага на същите играчи, разчитайки на това, че те са шампиони. Да, ама не. Чудесно е, че ЛвГ промени това и съвсем скоро отново ще започнем да мачкаме. ЛвГ и този изключително млад отбор ще започнат да затваря усти. Както го правеше и при сър Алекс. :)
Последна промяна от vasilnv на 10 сеп 2014 22:46, променено общо 1 път.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Върни се в “Манчестър Ю”