Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Кролик написа:Идвам издържах до 5-тата минута. Явно късите пасове и дрибъла не са му силната страна на този "атакуващ халф". Рита на боца при всяко докосване на топката. Има силен шут, ама трудно уцелва вратата с него. Да му мисли Жоро Божилов, ще го замерват като гнила ябълка. Могат спокойно и защитник да го сложат, с 1 удар направо ще намира нападателите.
Iceberg написа:Кролик написа:Идвам издържах до 5-тата минута. Явно късите пасове и дрибъла не са му силната страна на този "атакуващ халф". Рита на боца при всяко докосване на топката. Има силен шут, ама трудно уцелва вратата с него. Да му мисли Жоро Божилов, ще го замерват като гнила ябълка. Могат спокойно и защитник да го сложат, с 1 удар направо ще намира нападателите.
![]()
![]()
Много учудващо видео?! Поне половината "изяви" бяха странни центрирания от ъглов удар и далечни пряксвободни удари в купчината от играчи пред вратата, неща съвсем посредствени?!?! Направиха ми "впечатление" няколко удара към вратата право във вратаря или над нея?? А най ме "впечатли" онова набоцване (както отбелязва и колегата) удар към вратата, при което топката се изви и полетя на поне 5-6 метра встрани от целта??!! Видях един добър гол и май други два.. и двата след случайни рикошети?! Дали изгледах цялото видео не помня вече, но някои неща, което видях ме смутиха леко. Не са за такова видео. Затова така и започнах, "учудващо видео"! Може и да става играча, надявам се даже да е така, но или тоя, който е правил клипа нищо не разбира от тези работи или е бил на няколко полски водки
Имаше и неща, които ми харесаха, например дългия пас на поляка. Някои такива се получиха и като извеждащи на добра позиция. Имаше и две-три добри извеждания в уличка зад гърба на защитника, които бяха добри. Удар в гредата след пряксвободен, един под нея и.. до там! Абе чудя се, играч с такава визитка, толкова нямал ли е други по-добри изяви, подходящи за представяне в подобно видео? Но пък съм на мнение, че най-добре играча се преценява на терена, на тренировки и в игрова обстановка, така че.. Кольо ще може сам да си прецени на предстоящите проби.
yavorescu написа:Съгражданите явно имат тежък следобед...
Кролик написа:yavorescu написа:Съгражданите явно имат тежък следобед...
Далечните им братовчеди може да ги съжалят и второто полувреме да не вкарват повече
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта