Стига съм работил, захващам се с довършването на сезона с Джилингам на фифа 12.

На работещите, лека и доходна.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:Имаше един период в който куцо, къорaво и сакато пиеше зелен Собиески
Red_Girl написа:rhaegar написа:Имаше един период в който куцо, къорaво и сакато пиеше зелен Собиески
Смирноф с ябълката е по-як. Все едно сокче си пия.![]()
Red_Girl написа:rhaegar написа:Имаше един период в който куцо, къорaво и сакато пиеше зелен Собиески
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Red_Girl написа:rhaegar написа:Имаше един период в който куцо, къорaво и сакато пиеше зелен Собиески
то ти повечето алкохоли на теб са ти като сокче, тониче или студено чайче![]()
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
JackPackage написа:Red_Girl написа:rhaegar написа:Имаше един период в който куцо, къорaво и сакато пиеше зелен Собиески
ЕМИЛ написа:В момента съм на такова . Желая да те поканя на по питие !Ти желаеш ли ?
THE G.A.M.E написа:Уха, то минало 10 ч.
Стига съм работил, захващам се с довършването на сезона с Джилингам на фифа 12.![]()
![]()
На работещите, лека и доходна.
Red_Girl написа:JackPackage написа:Red_Girl написа:rhaegar написа:Имаше един период в който куцо, къорaво и сакато пиеше зелен Собиески
То пъй джина страшен алкохол.. То е за разхлаждане.. Виж не съм споменавала да съм се наливала с вода или уиски примерно. Рядко.Сега идва сезона на червеното винце.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Не го и очакваме от теб да се наливаш с вода![]()
![]()
За разхлаждане е студения чай, фрешовете за обикновените хора - не джина
Потребители, разглеждащи този форум: tiamat и 1 гост