Неделчо Матушев- фен мнения

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

mark1926
Контакти:

Неделчо Матушев- фен мнения

Мнениеот mark1926 » 09 сеп 2014 16:56

За селектирането на играчите, за физическата подготовка и тактическата такава може да се коментира в по-късен етап. Но чисто човешката страна на нещата може да я коментираме и сега. За мен в А група навлиза ново явление- Неделчовизми!

Нямам представа , колко време(живота) ще ни трябва , за да играем като Лудогорец, до месец ще се разбере дали имаме потенциал за 12 точки, когато реално може да не вземем и нито една в тези четири мача. Неделчо обикновено за нищо не е виновен и подигравките ще ги търпим ние феновете.

Идва и мач с коматевци, да очакваме в този ред на мисли и победа 3-7, хората със стадион-база в коматево си таят ненавистта и говорят след мача-омразата си я изливат в неограничени количества, говоря за играчи и ръководители. За феновете е ясно.

На кого е нужно нашето поведение, ръководителите ни обясняват, колко е тежко положението, а Неделчо е тръгнал едва ли не към Европа! Беше си казано от ръководството- искаме единствено раздаване на терена, целта е да сме един юмрук, но ето че се искат напълно непостижими неща от отбора :idea:

Потребителски аватар
fitore
Контакти:

Re: Неделчо Матушев- фен мнения

Мнениеот fitore » 09 сеп 2014 17:25

Започват да му понакуцват медийните изяви в последно време. Едно е да искаш да вдъхнеш оптимизъм, а съвсем друго е откровени утопии към момента от сорта на "12 точки в 4 мача" и "стил по-атакуващ дори от този на Лудогорец". И в крайна сметка не са важни толкова медийните изяви, а колко го слушат и взимат на сериозно футболистите с показаното на терена.

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 09 сеп 2014 17:41

fitore написа:Започват да му понакуцват медийните изяви в последно време. Едно е да искаш да вдъхнеш оптимизъм, а съвсем друго е откровени утопии към момента от сорта на "12 точки в 4 мача" и "стил по-атакуващ дори от този на Лудогорец". И в крайна сметка не са важни толкова медийните изяви, а колко го слушат и взимат на сериозно футболистите с показаното на терена.

Казал, сбъркал , въпросът е да се спре с това, просто човек като слуша несъобразени неща с действителността и то за нещо толкова значимо в живота ни- Локомотив се чувстваш неадекватно и е притеснително.

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 09 сеп 2014 20:16

Марк, Неделчо Матушев е треньор на Локомотив Пловдив :!:
Ти какво очакваш да каже?!Така трябва да говори всеки треньор за своя отбор без значение от неговото качество и потенциал.
Той не може да си позволи да говори друго, щото както ти казах води елитен пловдивски отбор, а не някой отбор от окръжните групи.
Ако Неделчо се беше изказал примерно да речем, че от тези 4 мача ще е доволен ако вземем 6т. представи си, как това ще повлияе на психиката на момчетата.
Не знам дали има треньор, който да не иска да бие във всеки мач, без значение от съперника.Ако ти си на мястото на Неделчо, какво би казал...ами същото за да повдигнеш настроението на момчетата в отбора.
А има хора-максималисти, които не се интересуват от обстоятелствата и винаги изискват на ръба на постижимото.
Неделчо още не може да бъде съден, щото мисля че е рано,а и да обърнем внимание при какви обстоятелства пое отбора.
На всеки ще му пари под краката да прави отбор в движение, без проведена нормална подготовка и т.н.
Неделчо показа, че има "топки" щом се нави да поеме Локомотив в толкова тежко положение.Не всеки би се навил, като добавим и оскъдния бюджет, с който разполагаме :!:
Най-малкото заслужава уважение и подкрепа, че дойде при такива обстоятелства на "Лаута".Нека да не прибързваме с критиката и още по-малко да го отписваме.
Да го оставим човека да работи спокойно и да се докаже.
Нормално е да си разочарован - повечето от нас може би са така.
Аз също не правя изключение, но проявявам търпение заради това, че дойде да ни помогне в този труден момент за нас.
Сега ако ме питаш мен, ще ти кажа, че смятам Илиан Илиев за най-добрия вариант за тренер на Локомотив, НО... :)
Изображение

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 09 сеп 2014 20:34

По най цивилизован начин съм изразил позиция, Неделчо трябва да се съобразява с ръководите ли те си и феновете- те не гледат точките 6-12, гледат потенциала ни и дали го оползотворяваме.

МАЛКО ДУМИ, ВСИЧКО В ДЕЛА, това трябва да ни е манталитетът- не като шопите ние сме тези и тези и играем за титла, въпреки резила. Аз съм от този отбор ЛОКОМОТИВ, защото е емблема на романтизма- раздаване на терен и трибуни и никакво изхвърляне преди мачове, говорим с поведението си на терен, трибуни... след мачове говорим!

Който не го разбира, трябва да му се разясни- както на Ванко, така и на Неделчо!

Призовавам да има пълно медийно затъмнение преди дербито с коматевци, другото е жокер в доматената им градина на коматево, допълнителна мотивация!

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 09 сеп 2014 21:04

До тук отбора показва трагичен футбол ,селекция стил алакоко/стари кримки и чужденци от нищото/ .Ако всичко спортнотехнически зависи от Матушев оценката ми е 2+.Дано след паузата се види някакво развитие и заприличаме на отбор.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 09 сеп 2014 21:14

Ами, Марк пуснал си тема и дискутираме просто :!:
На нашите трябва да им се набива в главите да излизат всеки мач за победа, без значение от съперника.
Докато не почнем и ние като шопите да промиваме мозъчетата на разни футболисти, които идват от провинцията нищо няма да постигнем.
Виж мача с ЦСКА - биха ни не защото бяха 5 пъти по-добри от нас...биха ни с име и манталитет :!:
Ей така искам да се работи и при нас.Аз съм против всякакъв примиренченски манталитет...провинциализмът няма място на "Лаута" :!:
НИЕ сме Локомотив Пловдив и излизаме да мачкаме съперника, ако ще и да имаме отбор за окръжните групи.
Локомотив Пловдив отбор с име, традиции и успехи ли е или...?
Съдбата ни е да сме винаги сред първите 3 отбора и всяко място по-надолу е несправедливост.
Жълтите не ме интересуват, щото и да няма причина ще измислят такава само и само да хейтват по форумите, където 1 жълтур има по 10 ника.
На тях манталитета им е такъв - див и селски.Не искам да слушам приказки на "Лаута", как сме ходили и в Б гр., как и в Бгр. се играело футбол и т.н.
Всякакви такива приказки ни свалят до нивото на второразреден отбор.За себе си аз Локомотив го виждам, като голям отбор и винаги ще бъде така. ;)
Колкото до биричката, няколко пъти вече тактично си замълчавам, щото малцина са тези, които са имали смелостта да се изправят срещу мен на маса и са си тръгвали на крака. :mrgreen:
Изображение

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 09 сеп 2014 21:20

puf-paf написа:До тук отбора показва трагичен футбол ,селекция стил алакоко/стари кримки и чужденци от нищото/ .Ако всичко спортнотехнически зависи от Матушев оценката ми е 2+.Дано след паузата се види някакво развитие и заприличаме на отбор.

ПОНЕ да не се говорят неща в разрез с принципите ни!!!

Няма пари, ще търпим спортно-технически неща, но да има такива безумия в пресконференции, предназначени за хората, не е приемливо, да се забранят, поне преди мач!А за коматево и изказвания, вече си казах мнението :idea:

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 09 сеп 2014 21:25

ваннкоооо, глупости ми пиши на лични, толкова думи за едно нищо си е признак за ...

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 09 сеп 2014 21:34

Марко за теб моите мнения може да са глупости, но ти не си критериий за мен, по който да се водя, без да ми се сърдиш. ;)
Аз просто виждам Локомотив по различен от теб начин.
А пък ако искаш ми кажи да не пиша повече в темите ти, и ще го направя.
Всяка една тема, която се пускат в нашите раздели предразполага за дискусия смятам.
Коматевци се съдят и обиждат...то това е най-лесното, но не смятам да падам толква ниско.
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”