[center]Легенди на ЦСКА попаднаха в листите на партия "Българска социалдемокрация"[/center]
Някои от легендите на ЦСКА станаха кандидат-депутати в партия "Българска социалдемокрация". В листите са вписани Георги Велинов, Петър Жеков и Димитър Якимов.
Бившият вратар на "армейците" Георги Велинов е първи в листата на формацията във Велико Търново и трети в Русе. Жеков и Якимов са на първите две места в Хасково и Ямбол.
Александър Томов е на първо място в листата на 23-и район в София, както и във Варна.
Кандидат-депутати са още членът на управителния съвет Иво Котев и директорът на "Българска армия" Бойко Ноев.
Жребият отреди на "Българска социалдемокрация" номер две в бюлетината за предсрочните парламентарни избори на 5 октомври. "В листите на БСД личат имена на множество университетски преподаватели, хора от средите на БАН, бивши военни, индустриалци, спортни деятели, младежки лидери и др.".
http://www.bgsd.eu/
Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Аз ще гласувам с бюлетина номер две,.. а ти ?
Прокобо мръсна, върви на майната си! 

- Bate_Mitko
- Контакти:
Re: Аз ще гласувам с бюлетина номер две,.. а ти ?
Това ли бил планът на Лупи? Да впрегне червените да гласуват за него, да стане депутат и да отърве затвора!!!
Умно, не се бях сетил до сега, иначе знаех че има план де!
Ако не можеш да подкрепяш любимият отбор когато губи, не го подкрепяй и когато печели!
Бъди толерантен, битката е долу на терена!
Само БОТЕВ ПЛОВДИВ !
Бъди толерантен, битката е долу на терена!
Само БОТЕВ ПЛОВДИВ !
Браво, страхотен избор
Поздравявам те, за което. Не трябва и не можем да оставим комунизма да си отиде, а с него и всички комунистически престъпници. Не бива да стоим отстрани и да гледаме безучастно. За това, гласувайте с бюлетина №2 
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Bate_Mitko написа:Това ли бил планът на Лупи? Да впрегне червените да гласуват за него, да стане депутат и да отърве затвора!!!![]()
Митко, Митко, чак Бате, то за да се сетиш, трябва да мислиш, а за да мислиш, трябва и акъл ...
Лесно беше по Тошово време, партията спускаше петилетния план, а твоята задача беше само вместо за пет да го изпълниш за три...Сега нещата се пообъркаха, ама нейсе...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
До преди малко нямаше да гласуват,сега ще гласуват за Лупи 
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
CTAHKO написа:Браво, страхотен изборПоздравявам те, за което. Не трябва и не можем да оставим комунизма да си отиде, а с него и всички комунистически престъпници. Не бива да стоим отстрани и да гледаме безучастно. За това, гласувайте с бюлетина №2
Що, тези с другите бюлетини кви са ?..
Прокобо мръсна, върви на майната си! 

CTAHKO написа:Браво, страхотен изборПоздравявам те, за което. Не трябва и не можем да оставим комунизма да си отиде, а с него и всички комунистически престъпници. Не бива да стоим отстрани и да гледаме безучастно. За това, гласувайте с бюлетина №2
Кои са тези социалдемократи ?
Защото, ако са като доносникът Петър Дертлиев - мерси за такива социалдемократи !
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]
[/center][center]
...
...
[/center]Re: Аз ще гласувам с бюлетина номер две,.. а ти ?
Аз ще гласувам за Лупи, но ето с тази бюлетина
[offtopic]
[/offtopic]
[offtopic]
[/offtopic][offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
viali69 написа:CTAHKO написа:Браво, страхотен изборПоздравявам те, за което. Не трябва и не можем да оставим комунизма да си отиде, а с него и всички комунистически престъпници. Не бива да стоим отстрани и да гледаме безучастно. За това, гласувайте с бюлетина №2
![]()
Кои са тези социалдемократи ?
Защото, ако са като доносникът Петър Дертлиев - мерси за такива социалдемократи !
Александър Томов и компания
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване