Кое разделя и кое сближава "канари" и "беройци"? АНКЕТА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Кои са повече, допирните точки или тези, които разделят двете най-многобройни провинциални агитки?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Mirolio

Re: Кое разделя и кое сближава "канари" и "беройци"? АНКЕТА

Мнениеот Mirolio » 09 сеп 2014 14:06

za nas e toj religiq написа:Аз лично от всички отбори след нашия, симпатизирам най много на беройци !
Да съперничеството е голямо , защото това са най доказали се отбори извън столицата, като прибавя и Черно море! Но пък съдбите на отборите са идентични и еднакво много си ги обичаме , както казва един бероец, ФАКТ :lol:

Браво бе пич!!! RESPECT!!!

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 09 сеп 2014 14:19

Меко казано тенденциозна и подмазваческа тема! Типично за феновете от които е и създателя на темата! Няма такова падение!
Буквално до оня ден тези агитки се трепеха редовно, а тези в жълто, колко мизерия са направили на старозагорци...., не е истина майна....!
Сега и тази тема :mrgreen:
Нямам думи! Един от последните участници в темата го е казал много точно(от Берое е човека)!
Първо е редно жълтури да си оправите поведението като публика навън и в Пловдив и чак тогава да търсите симпатизанти! Толкова грехове към другите публики и клубове имате, че за да ги заличите ви трябва ужасно много време и работа! С омраза и комплексарщина нищо не става, а при вас тези качества все още са приоритет!
Не виждам и една причина тези две публики да са в добри отношения!

Иначе беройци винаги са били много братска публика за нас Локомотивците, но напоследък и при тях се навъди много боклук и за жалост и между нас започнаха да прехвърчат искри!
Все пак приятелството между агитки и малко смешно, но и крайностите никак не са приемливи! Всеки от нас има сума ти приятели, които са фенове на уж омразните ни отбори.....! Това пречи ли ни в реалния живот?................
Няма такова подмазване! "Двете най-големи публики извън столицата" :mrgreen: :lol: :?:

ПП: Нищо против старозагорци с този ми пост!

el_tigre
Контакти:

Мнениеот el_tigre » 09 сеп 2014 14:23

Аз съм фен на Берое,но винаги съм уважавал канарите и чакам всяка година Битката за Тракия с интерес.Тази "ултрас" вражда за мен е леко безмислена и не удобрявам добре познатите скандирания и от двете страни.Като публика и фен култура сте се доказали достатъчно и останалите отбори извън столичните грандове , могат само да взимат пример от вас.Имам доста приятели и канари и локомотивци и не мога да кажа лоша дума за тях.На терена сме съперници 90 минути , но след това живота продължава и има много по-важни неща от един мач :)

Потребителски аватар
shoma
Контакти:

Мнениеот shoma » 09 сеп 2014 15:06

Тази тема, наистина е провокативна, поне що се отнася до историята на противопоставянето между двата клуба и двете агитки. Аз лично, като фен на Берое нямам идея дори от къде тръгва тази омраза, но така или иначе не съм краен фен и по-чти няма отбори - каузи, които да ненавиждам (мразя е силна дума). Като цяло чувството на омраза е разрушително. С какво е виновен фенът на Ботев, Локо, Черно Море или някой друг нормален клуб, че си обича и подкрепя отбора? Трябва ли за това, че си отишъл на гостуване на любимия си отбор да се прибереш пребит, не мисля. Тази омраза е изкуствено насаждана и се явява отдушник на много комплекси насъбрани у хората, а когато говорим за България омразата е още по-силно чувство. Говорил съм за футбол с Ботевисти, с Левскари, с ЦСКА-ри, с Локомотивци от Сф и Слависти (последните 2 групи май са най-неадекватните) и смея да твърдя, че навсякъде има трезвомислещи хора.

Аз отивам на мач, за да си подкрепям отбора, призовавам ви и вие да го правите! По-малко омраза, повече подкрепа!

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 09 сеп 2014 15:12

Пловдив ми е един от любимите градове в България, имам доста приятели там и се радвам, че като се видим и можем да се бъзикаме на футболна тема. Фенското си е фенско, но до там.

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 09 сеп 2014 15:17

сближава ги ,че както Берое ги орязаха срещу онези капиталисти лудогорец,така и Ботев ще ги орежат едно хубаво в петък
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

4oKuTo
Контакти:

Мнениеот 4oKuTo » 09 сеп 2014 15:29

Всички предпочитаме да гледаме битка между традиционни отбори с публика и история като Берое, Ботев, Локомотив Пд, Пирин, Етър, Черно Море, Миньор Пк, Спартак Плевен и т.н. / доста от тях загубиха позиции и фенове, но това е положението /, това ни сближава. Тръпката е друга, атмосферата е друга. Футболът е за феновете.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 09 сеп 2014 19:57

Два отбора с традиции във футбола ни.Всеки от тях е имал своя хепиенд и естествено своето падение.И двата отбор възкръснаха от нищото след всички катаклизми които преживяха.И Берое и Ботев са доказана марка за футбола ни.Факт.Публиките им-те са такива каквито са,нека не ги обсъждаме.Емоционални,страстни,натопорчени,обичащи силно и естествено силно мразещи.Дай боже повече такива публики по бг стадионите.Да гледаш дербито на Тракия и да видиш как любимият ти отбор побеждава противника-безценно.Тръпка,емоция,страст.Никоя друга публика не създава такова шоу под Аязмото както ЖЪЛТИТЕ от ПЛОВДИВ-БОТЕВ ПЛОВДИВ.И на пук на всичко и всички тези два отбора пак са тук и пак всеки се съобразява стях.Там където е текло винаги ще тече дори и по-силно.Казах.Нека.Ще.Успех и на двата отбора.

НЯМА МОЕ НЯМА ТВОЕ
Контакти:

Мнениеот НЯМА МОЕ НЯМА ТВОЕ » 09 сеп 2014 22:44

Аз няма да кажа от кой отбор съм :) но,
някога преди 35-40 г. израснах с най-добрите си приятели - ботевисти. Тогава ТРАКИЯ се казваше отбора.
Бъзикали сме се, ебавали сме се непрекъснато за щяла и нещяло, но никога не сме се сещали да се мразим!
Така е и до днес. Това е някаква нова мода.
То е като отражение на цялото ни общество и начин на живот ......

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 10 сеп 2014 00:50

Сближава ти, че се отърваха от предишните собственици мошеници, а ги разделя че канарчетата се продават политически заради бюрека и мустакатия крадец :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Футбол - България”