"А"група,8 кръг:Ботев-Лудогорец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

praistoria
Контакти:

Re: "А"група,8 кръг:Ботев-Лудогорец

Мнениеот praistoria » 09 сеп 2014 13:22

ZinedineZidane написа:
balgarin написа:Хайде малко по-патриотично, а? Какви са тия закани тука към каузата?
Тъй като патриотично настроения Станислав Тодоров няма как да свири два поредни мача на каузата, ще бъде пратен някой друг също толкова патриотично настроен съдия (може би Таско), който още до 10-та минута незнайно защо ще настрои срещу себе си нищо не разбиращата от футбол домакинска публика. Която най-вероятно ще започне да скандира антибългарски и НЕпатриотични обидни думи.
Успех на канарите!

Прав си! Няма да ходя на мача с жълто-черна фланелка, а с националния флаг! Каузата требе да се уважава! Даже мисля да си взема автограф от националния герой господин Козмин Моци (дълбок поклон)!

Правилно! Аз малко еретик си падам и ще се редя на опашка за афтограф на арийския ни национален герой Шоко. Надявам се да не стане бой между хората кой е по-велик от двамата за българската история :( .
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

Капацитет
Контакти:

Мнениеот Капацитет » 09 сеп 2014 13:25

Победи за Черно море и Лудогорец в този кръг, за да не гледаме дълго време тази паплач в червно на първото място, хубаво би било и Левски да загуби също, но това ще е като бонус! :mrgreen:

Капацитет
Контакти:

Мнениеот Капацитет » 09 сеп 2014 13:28

Червени Воини написа:Успех на Ботев, дано биете тия надменни фесчета. :twisted:

Мокри сънища за титла ли долавяме тук :mrgreen: мен ще ме е срам да се надявам с такъв смешен отбор, купил два мача с Марек и Локо Пд, да се мисли за велик, сега ще ви видя на Тича крепостта, там дупе да ви е яко, онезо могат да ви бият с юношите, наострили са всяка връхче на тревата за вас, Стойчо Комисионната само като чуе Тича и гащите му стават жълто-кафяви.

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 09 сеп 2014 13:36

urkoto написа:
Agnostic front 1912 написа:
urkoto написа:По-скоро Уреца, както всеки истински мъж на тази земя, прави евала само на пичовете, а не на жълтите сини фафлички, подвизаващи се в този раздел на форума. Затова и подкрепя морално гордите локомотивци в борбата с жълтите гастербайтери.

Олигофренски,явно имаш големи комплекси от Ботев Пловдив!Кажи си истината да ти олекне! :lol:

Все едно студент да има комплекси от хлебарките по общежитията :shock: Осъзнай се какви ги говориш бе, младши :idea:

:lol: :lol: :lol: :lol:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 09 сеп 2014 13:37

Tribune East 1912 написа:Истински АД очаква Лудогорец на Коматево! Билетите за централната трибуна свършиха за по-малко от два часа! Този мач го взимаме с разлика! НАПРЕД КАНАРИ!

Няма лошо, нека да е пълен стадиона- това е много добре за футбола.
Като казваш ад нали не си мислиш, че Лудогорец ще се стреснат от "ада", напоследък те изиграха мачове в доста по-сериозни адове и знаеш какъв е резултата. След мача да не се скриеш като плъх след тази "умна" прогноза която си дал. Ще видим къде ще е разликата.
Кучетата си лаят, орлите си летят.

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 09 сеп 2014 13:56

Капацитет написа:Победи за Черно море и Лудогорец в този кръг, за да не гледаме дълго време тази паплач в червно на първото място, хубаво би било и Левски да загуби също, но това ще е като бонус! :mrgreen:

Ще се радвам на прогнозата ти но не съм съгласен с обидите. Не падай до нивото на глупаците, бъди толерантен и подкрепяй истинската игра и качествения футбол.

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 09 сеп 2014 13:58

На Ада в Букурещ си глътнаха езиците, така че същото ще е и тук. Аз не се крия като мишка, винаги съм с Ботев - без значение дали бие или пада. За разлика от фенчетата на националната кауза, които при втората загуба ще се изпокрият.

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 09 сеп 2014 14:07

Tribune East 1912 написа:На Ада в Букурещ си глътнаха езиците, така че същото ще е и тук. Аз не се крия като мишка, винаги съм с Ботев - без значение дали бие или пада. За разлика от фенчетата на националната кауза, които при втората загуба ще се изпокрият.

Сравняваш Букурещ и Коматево? Смехурко :)

Капацитет
Контакти:

Мнениеот Капацитет » 09 сеп 2014 15:26

Ботев приключиха курса, уредиха си мястото в 6-цата на 90%, от тук нататък е време за пари - ще има още доста тото резултати от този отбор...

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 09 сеп 2014 15:34

Капацитет написа:Ботев приключиха курса, уредиха си мястото в 6-цата на 90%, от тук нататък е време за пари - ще има още доста тото резултати от този отбор...

Уредиха си?! Как точно?! Седмият в момента е на 4 точки от Ботев при оставащи 15 кръга...
И още нещо. След като си голям "капаците", би ли ни информирал предварително за тото резултатите на Ботев?!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Върни се в “Ботев”