Селекция - лято 2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Re: Селекция - лято 2014

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 25 авг 2014 16:46

Мен не дисциплината ме притеснява толкова, колкото да няма някоя хронично появяваща се стара контузия. Та да не стане като с Росен Колев...
Изображение Изображение

skunk
Контакти:

Мнениеот skunk » 31 авг 2014 14:09

Аз от Бероето, мисля, че финансовата криза ви се отразява добре. Хем останаха почти само българчета в Ботев, хем сте и напред в класирането... поздрав

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 31 авг 2014 15:48

[center]Сбогувахме се с Вандер[/center]

Изображение

"Ботев" и бразилският футболист Вандер Виейра се разделиха по взаимно съгласие. Клубът и играчът се съгласиха да прекратят трудовите си взаимоотношения по взаимоизгодни условия за двете страни.

Вандер Виейра премина в Ботев през лятото на 2012 година. За трите си сезона с "жълто-черния" екип бразилецът изигра 63 мача, в които реализира 9 попадения.

Източник:
официален сайт на ПФК Ботев Пловдив, http://botevplovdiv.bg/Vander-Vieira-ve ... -2681.html

Според инфо на PlovdivDerby.com, Виера вече има и нов отбор. Става въпрос за кипърския АЕК Ларнака, с които бразилецът е подписал за 2 години. Аз лично харесвам духа, с който гореше в играта, докато носеше "жълто-черната" фланелка, въпреки че често твореше и уникални глупости. Затова мога само да му пожелая само успех оттук-нататък, знам, че ще носи "Ботев" в сърцето си, както и доста от нас ще го помнят с добро. Успех, Вандер :!:
Последна промяна от Ботевъ Пловдивски на 02 сеп 2014 13:12, променено общо 1 път.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 01 сеп 2014 09:33

Най-добре! Няма да ми липсва. Играч с уникални технически качества и уникален лигоч. В момента не се вписва по никакъв начин, а и се видя, че вече няма и желанието.
Жалко само, че не успяхме да измъкнем някое евро от унгарците.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 02 сеп 2014 20:45

Часове преди да затвори трансферния прозорец Вандер Виейра подписа договор с АЕК Ларнака за 2 години, разбра репортер на PlovdivNews.bg. Макар и с няколко опита той е успял да издържи физическия тест.
Както вече първи писахме в събота Вандер разтрогна с Ботев и в неделя отпътува за Кипър.
Изображение
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 06 сеп 2014 18:54

[center]Подписахме за 3 години с юношеския национал Наско Милев[/center]

Изображение

Юношеският национал на България U19 - Наско Милев, подписа първия си професионален договор с Ботев. Нападателят се обвърза с "жълто-черния" клуб за срок от 3 години.

Наско Милев е роден на 18 юли 1996 година в Пловдив. Преди да премине в "жълто-черната" школа, Милев е играл за юношеските формации на Спартак (Пловдив) и испанския тим Премия. През изминалия сезон Наско Милев бе неизменна част от състава на Ботев U19 в Елитната юношеска група до 19 години, като записа 25 мача, в които отбеляза 13 попадения.

През последния месец Наско на няколко пъти получи адмирации за проявите си на терена от Велислав Вуцов, който го включи в подготовката на първия отбор и е настоял пред ръководството на клуба да обвърже за по-дълъг период от време острието със силен ляв крак.

Източник: официален сайт на ПФК Ботев Пловдив, http://botevplovdiv.bg/Botev-podpisa-s- ... -2687.html
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 08 сеп 2014 11:11

[center]Утре подписваме 3-годишен договор и с Вальо Томов[/center]

[center]Изображение[/center]

Първи професионален договор с Ботев ще подпише Валентин Томов, научи репортер на PlovdivNews. Това ще стане във вторник, когато изпълнителният директор Тервел Златев се връща от Грузия, където е в ролята си на делегат на УЕФА. Добрите игри на халфа ще бъдат възнаградени с контракт за срок от 3 години.

Атакуващият полузащитник е смятан за един от най-големите таланти в последните години в ДЮШ на канарчетата. Той е неизменна част и от националните формации на България в неговата възраст. През изминалия шампионат в Елитна юношеска група до 19 години - 2013/2014, Томов има записани 29 мача (всичките като титуляр), в които е отбелязал 9 попадения. През тази година Валентин е част от U21 на канарчетата, където е записал 4 участия отново като титуляр. През последните няколко седмици младокът тренира с мъжкия отбор на Ботев Пловдив.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Bate_Mitko
Контакти:

Мнениеот Bate_Mitko » 08 сеп 2014 23:36

Най-после сагата свърши, Феребори Доре е преотстъпен на румънският Клуж с опция за закупуване! Още една добра сделка за клубът! :)
http://botevplovdiv.bg/%E2%80%9EBotev%E ... -2690.html
Ако не можеш да подкрепяш любимият отбор когато губи, не го подкрепяй и когато печели!
Бъди толерантен, битката е долу на терена!
Само БОТЕВ ПЛОВДИВ !

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 09 сеп 2014 10:45

На мен не ми е ясно как точно ще е преотстъпен при затворен трансферен прозорец в Румъния. Според мен нашите са разтрогнали по взаимно съгласие и са постигнали някаква външна договорка с Клуж. Иначе няма логика Клуж да го вземе и да не може да го картотекира.

П.С.
Посипвам си главата с пепел... :mrgreen: Оказва се, че трансферният джам е затворил едва вчера в Румъния, което обезсмисля коментара ми...
Иначе съм доволен, че тоя се разкара. Дано и клуба има изгода от сделката за в бъдеще.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 09 сеп 2014 11:04

В Румъния затвориха вчера трансферния прозорец. Нещата станаха в 12 без 5, както се казва. Всичко е точно така, както е описано в сайта. Пореден много силен ход на ръководството, което заслужава само адмирации за работата си, относно трансферната политика на клуба.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Върни се в “Ботев”