Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
santiliana написа:е нЕма такива некадърници, каквито има в ЛЕВСКИ! Честно! Нямам нерви вече да ги анализирам и коментирам. Срам и резил за името и историята на този велик български клуб е цялото му управление и менажиране...
santiliana написа:е нЕма такива некадърници, каквито има в ЛЕВСКИ! Честно! Нямам нерви вече да ги анализирам и коментирам. Срам и резил за името и историята на този велик български клуб е цялото му управление и менажиране...
Хески е свободен, а може и Хълк да викнем на проби... Ебати убитаците са на Тодорини кукли...
Кашчей написа:santiliana написа:е нЕма такива некадърници, каквито има в ЛЕВСКИ! Честно! Нямам нерви вече да ги анализирам и коментирам. Срам и резил за името и историята на този велик български клуб е цялото му управление и менажиране...
Хески е свободен, а може и Хълк да викнем на проби... Ебати убитаците са на Тодорини кукли...
Това, Тодорини кукли, да не иде от факта, че Тодор е като кукловод в "Левски" и си играе с различни марионетки![]()
TristaNNN написа:Ей Богу, лесно нЕма![]()
-------------------------------------------------------------------
Левски няма да подпише договор, днес и в близките дни, с Наджиб Амари, защото той има да оправя документи с румънския му тим от Клуж, научи Дарик радио.
Наджиб впечатли в едното полувреме, в което игра срещу Ботев Враца и очакванията бяха още днес да подпише с Левски. Той изгледа във видимо добро настроение второто полувреме на мача , а мениджърът му бе сигурен,че ще се стигне до споразумение със "сините” и в началото на тази седмица ще се стигне до подписване на договор.
Амари за последно е играл в румънския ЧФР Клуж, където не си е получавал редовно заплатата и според мениджъра му е в процес на прекратяване на договора с румънците. Когато това стане факт, то може да се подпише и контракт и с Левски.
От Левски нямат намерение да ангажират друг от игралите срещу Ботев Враца – Жужу и Алар.
ГОНГ
Потребители, разглеждащи този форум: drvasko98 и 17 госта