vaskonti написа:dreben23 написа:И аз ще го видя, мерси, Васко!

Имаше няква велика Банши едно време, ама не помня отде съм я чувал (може и от няква анимация дето брата е гледал да съм я чувал

), филмчето за вещици ли е?
Царуването го изгледах първия сезон, чакам октомври втория, че изведнъж стана супер интересно. Тия крале нямат никакви сантименти, като закопнее за престола някой просто пречуква роднината си краля и е готов.

Ама лудите, макар и крале, никой ги не ще!

Няма вещици, поне от класическите
Това от анимацията е друго, там Банши е някакъв дух ли, джин ли, нещо такова и като се развика и трепе хора. Нещо такова беше, май е някаква японска легенда. Нещо като караконджул.
Страшен е, точно по мой вкус!
Интересно ми е лирическият герой до кога ще успява да остане шериф. Но тъпото е, че предшественикът му е бил някъв асоциален тип и никой май не е познавал истинския шериф- това е малко недоизпипано, ама предполагам някой дето го е познавал ще се появи в някоя от сериите и на нашият човек ще му се наложи да го заравя.

Къв е тоя шериф, никой да не го знае, само тоз Проктър ли го е познавал? Нема логика нещо.
Като изключим тоя пропуск филмчето е мега добро, с добри ефекти понякога и всичко за ценителите на добро кино.
Мисля да почна да гледам и още два сериала, паралелно с Банши, "Еxtant"с Холи Бери и The strain, ама още не съм ги започвал да си кажа мнението, ако има някой наблюдения, да сподели. Легенди (прилича ми на мъжкия вариант на "Наричана още" )също ми харесва и ще се следи, Шон Бийн го харесвам като актьор, ама сигурно и той го е позакъсал щом се е ориентирал към сериалите, предполагам същото се отнася и за Холи Бери, макар че в днешно време харчат много повече пари за направата на сериал, отколкото за някоя Холивудска продукция. Те затова едно след друго излизат кой от кой по-добри сериали, нека има, ще ги зяпаме.