W84me написа:Гаджев ще е единствения футболист на терена, няма особено значение другата част от съства, всеса един дол куци коне...
Той единствен май играе редовно в отбора си въпреки дюдюканията на някои пишлемета от агитката.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
W84me написа:Гаджев ще е единствения футболист на терена, няма особено значение другата част от съства, всеса един дол куци коне...
NOMER14 написа:От коментарите до тук се насажда мнението, че ще бием. Добре, а идея кой ще вкара гола или ще е автогол?
vasilev14 написа:Ето какъв трябва да е съставът според мен:
Стоянов
Й.Христов А.Александров Бодуров Минев
Манолев Славчев Дяков М.Александров
Миланов
Гълъбинов
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Гаджев ще е титуляр.
pafkata написа:vasilev14 написа:Ето какъв трябва да е съставът според мен:
Стоянов
Миланов
Гълъбинов
Изглежда добре, ама имам някакви съмнения, че ще пусне Апата вместо Христов. Дано греша.
matador1 написа:
Аз ако бях щях да извикам и оня турчин Исмаил Иса, бето замина за Молдова. Тия пичове Славчев и Бодуров май скоро не са играли много, много.
Националният селекционер Любослав Пенев коментира пред журналистите многото проблеми с контузени футболисти преди утрешната среща с Азербайджан. Последният проблем, за който потвърди е отсъствието на Емил Гъргоров, който не е успял да се възстанови от травмата и ще пропусне старта на квалификациите утре.
vasilev14 написа:Ето какъв трябва да е съставът според мен:
Стоянов
Миланов
Гълъбинов
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта