Цени на билетите на мачовете на Лудогорец в Шампионска лига

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Re: Битка за билетите на Лудогорец - Реал М

Мнениеот JACKO » 05 сеп 2014 13:15

Betchualeng Arnaikem написа:
JACKO написа:Не съм и богат - беден съм, но жената си прежали заплатата, под чехъл съм, кво да правя!

А, ти си късметлия. Жена ти явно приема това твое увлечение и дори ти съдейства.

Ааа приярелю, това не е увлечение...Това е любов.Обичам си Женичката - казва че имаме две(2) деца.

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Re: Цени на билетите на мачовете на Лудогорец в Шампионска лига

Мнениеот JACKO » 05 сеп 2014 13:18

Betchualeng Arnaikem написа:
k20dan4o написа:Иначе обобщено мога да кажа че повечето негативни мнения относно цените на билетите /най-вече от фенове на ЦСКА/ са израз най-вече на завист и си дават сметка че такава финансова инжекция за Лудогорец ще ги бетонира като водещ отбор за години напред. Най-елементарната сметка показва че само за мача с Реал при посещаемост от 40 000 души по средна цена на билета 90 лв, прави около 3 600 000 лв приходи /ако не се лъжа цесекарите очакваха приблизително толкова от акциите/. Само от един мач. И още толкова от Ливърпул. И наполовина да е от Базел. Е вярно че ще има и доста разходи за пригодяването на стадиона, но все пак прихода е сериозен. А забравих - има и едни 8,6 млн евро от УЕФА които ще преведат догодина, и някой друг лев от ТВ права, ама не много.

Всъщност тук идва въпроса за какво ще се изхарчат парите, които останат чисто след разходите по стадиона, организацията за мачовете и премиите. От направени с горчивина наблюдения знам, че едно е да се преведат тези пари на отбора, друго е да бъдат използвани разумно. Наистина, Домусчиев опитва да оперира с отбора като с фирма, тоест да използва рационално приходите.. но реално погледнато аз не виждам напредък при Лудогорец след онези няколко милиона приход от миналата година. Нито като игра, нито като футболисти, които засега да са доказали, че са класа над тези от миналия сезон. Така че.. не бързайте и изчакайте.

Инвестиция в школата(перспектива) - това говори много.

uppercut
Контакти:

Мнениеот uppercut » 05 сеп 2014 23:01

BULTRA-100 написа : Твърдо зад Н.Бареков който обича Ботев трябва да го подкрепи !
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28

realnoncho
Контакти:

Мнениеот realnoncho » 06 сеп 2014 20:04

Добре де, много се отнесохте.

Ако вярно остане това, че сектор А ще е затворен за мача Реал като наказание от УЕФА ще трябва да се правят нови сметки...
Фотография @ http://www.NonchoILiev.com

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 07 сеп 2014 23:21

ОТ сектор А доста загуби Лц, но иначе наистина няма стигане без сериозни инвеститори в другите отбори...

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 08 сеп 2014 01:26

Дано не звучи по габровски, обаче тези цени би трябвало да са само за фенове на Лудогорец. Останалите зрители би трябвало да плащат само наполовина, понеже ще гледат само единия отбор. :lol:
...

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 08 сеп 2014 10:14

Foreigner написа:Дано не звучи по габровски, обаче тези цени би трябвало да са само за фенове на Лудогорец. Останалите зрители би трябвало да плащат само наполовина, понеже ще гледат само единия отбор. :lol:

Всъщност ще е обратното! За нас на половина, но е негласно...
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
suni

Истерия за билети за мач на Лудогорец

Мнениеот suni » 19 сеп 2014 14:29

Истерията за билети за мача на Лудогорец с Реал (Мадрид) вече започна. България направо е полудяла по големия мач, който е на 1 октомври от 21.45 часа.

Разградският клуб стартира в 10 часа утре продажбата на пропуските, а заявките за желаещите да бъдат на стадион "Васил Левски" са безкрайни, макар първоначално мнозина да твърдяха, че цените са високи.

Както вече стана ясно, от утре ще се продават само пакетни билети за трите домакинства от Група "B" на Шампионската лига - срещу Кристиано Роналдо и компания, Базел и Ливърпул.

Очакванията са още в ранни зори в събота да се извият опашки пред касите на Националния стадион "Васил Левски".

Ужассс,.. останахме без билети!.. И кво ше праим сега? :(
Оставка !
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Истерия за билети за мач на Лудогорец

Мнениеот CSKA 78 » 19 сеп 2014 14:54

Браво! Еуфорията е голяма,както за мачовете на "Левски" в ШЛ! Но всяко чудо за три дни,след това остава само статистиката от резултатите! :lol: :mrgreen:
Последна промяна от CSKA 78 на 19 сеп 2014 14:59, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Истерия за билети за мач на Лудогорец

Мнениеот ЕМИЛ » 19 сеп 2014 15:19

ralka_levskarka написа:Аз още се чудя дали да ходя, ама май трябва да побързам с мисленето 8-)

На кой от двата отбора си фенка , че желаеш да присъстваш ?

Върни се в “Лудогорец”