СП: България - Русия - 2:3

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: СП: България - Русия

Мнениеот Udoji90 » 07 сеп 2014 23:56

Ами, това беше. То си личеше накъде отиват нещата. На фона на предварителните си очаквания и контузията на Йосифов може би лично аз не съм чак толкова недоволен. Точно заради тази травма обаче ме е яд, защото с Виктор според мен имахме шансове дори да вземем мача. Все пак тази точица ни доближава малко до Германия и ни изравнява с Канада и може да се окаже решаваща в даден момент. Ако играем като днес, имаме шансове. Дано Гоцев да успее подобаващо да замени Йосифов в оставащите мачове.
Последна промяна от Udoji90 на 07 сеп 2014 23:58, променено общо 3 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

dido1302
Контакти:

Мнениеот dido1302 » 07 сеп 2014 23:56

Класирането ли ще се промени :?: Други отбори ли ще срещнем

ТИ май между другото си влязъл във форум за волейбол. Следи си силното ЦСКА по-добре. Явно толкова и те интересува волейбола.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 07 сеп 2014 23:57

Хубава работа, ама българска...

Потребителски аватар
Federer91
Контакти:

Мнениеот Federer91 » 07 сеп 2014 23:57

Браво за играта, оптимист съм за следващата група. Просто в такъв мач няма как да спечелиш след като ти правят 20 аса. И не беше само Мусерски, всичките им се изредиха. Съдиите също им удариха едно рамо. Как Пламен не удоши на игрището втория съдия и се сдържа.

whitebear
Контакти:

Мнениеот whitebear » 07 сеп 2014 23:57

cska-632 написа:
ros написа:
cska-632 написа:И какво му е важното на този двубой като всичко е ясно преди него :?:

След като питаш значи няма нужда да ти се обяснява. Просто не се интересуваш от волейбол

Класирането ли ще се промени :?: Други отбори ли ще срещнем :?:

Първите четири от нашата група се събират с четири от друга група. И играем само с четирите от другата група, като насточщите резултати се броят. Т.е. мачовете срещу Русия, Канада и Китай, където имаме общо 5 точки. Т.е. Започваме втората фаза на турнира с 5 точки, Руснаците с 8, Канадците с 5, а Китайците с 0. По същия начин от другата група влизат отбори с някакви точки.Във втората група(фаза) първият се класира директно на полуфинали, а вторите и третите играят помежду си.
Последна промяна от whitebear на 08 сеп 2014 00:00, променено общо 1 път.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 сеп 2014 23:58

Ами, неприятно е, но така е в спорта.

Важното е, че нашите показаха възможности.
Имаме база на която да стъпим в следващият етап.
Ако изпълняваме подобен сервис, имаме такъв подход и нагласа, както тази вечер, няма да имаме проблеми срещу Германия, Куба и Финландия.

А Русия в няколко периода се пропукаха сериозно на посрещане днес.
С подобно представяне на този важен елемент, ще имат проблеми по-нататък.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
paro24
Контакти:

Мнениеот paro24 » 07 сеп 2014 23:58

sin4ec написа:Сори, но щом не можахме да се възползваме днес, значи не сме за там...

Не се знае, Финландия и Германия са по-слаби от Русия, ако играем така ще се класираме за първите 6.
Само Цецо ме разочарова не може да бие сервис и това си е.
Последна промяна от paro24 на 07 сеп 2014 23:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 07 сеп 2014 23:58

cska-632 написа:
ros написа:
cska-632 написа:И какво му е важното на този двубой като всичко е ясно преди него :?:

След като питаш значи няма нужда да ти се обяснява. Просто не се интересуваш от волейбол

Класирането ли ще се промени :?: Други отбори ли ще срещнем :?:

Всяка точко в повече ще е бонус в следващата фаза, защото се натрупват с предстоящите мачове... И да - сега като обединят двете групи ще сме с една точка по-малко, което накрая оже да се окаже фатално
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 07 сеп 2014 23:58

Мачът показа, че националният ни отбор е жив.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 07 сеп 2014 23:59

Майната ви на всички хейтъри,изчезвайте :evil: Браво,момчета,доволен съм,бяхме равностойни като изключим третия гейм.Руснаците оправиха посрещането,а ние бяхме без център,а срещу Русия това е най-пагубно.Нищо,дано с Бразилия направим подобен мач ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Върни се в “Световно първенство по волейбол”