Ботев Пд - Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Канар1975
Контакти:

Re: тема за мач: Ботев Пд - Лудогорец

Мнениеот Канар1975 » 07 сеп 2014 19:32

Бай Иван написа:
Thurman Murman написа:Дай видео от поредната измислена дузпа за гнусния отбор.

Ако беше вкарана дузпата, можеше да имате право за негодуване! Самият факт, че такава измислена дузпа бе дадена, показа един прекрасен театър между съдията, "Лудогорец" и "Берое", а именно - съдията даде дузпа, която нито "Берое" оспориха, нито "Лудогорец" искаха и затова тя не бе вкарана.

Не виждам какво толкова се вълнувате още! :)

Дузпата - едно на ръка. Но, айде, да кажем, Господ си каза думата и наказа съдийското подпиране. Но в мача си имаше спестени картони за Лудогорец и подпирането си беше очевидно през цялото време.
А че Берое можеха да ви отнесат с 2 гола разлика, си е самата истина, и затова, че не успяха - са виновни чернилките им.

Както и да е. Идеята беше да припомня, че Лудогорец съвсем не е толкова велик и вечно побеждаващ отбор и е съвсем нормално да бъде унизен от доста по-непретенциозни съперници. Дали причината е подценяване или просто толкова си могат в конкретния мач - е друг въпрос

Ludogorets__forever

Мнениеот Ludogorets__forever » 07 сеп 2014 19:58

Аз съм напълно убеден, че темата е валидна и редовна от формална гледна точка, защото в правилата няма установена форма за пускане на теми за срещи.

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 07 сеп 2014 20:15

Чернилки!?!? Расист! :oops:
По темата: Този мач ще го изиграем без мърдосване, няма за къде да се пазим, изоставаме в класирането и предвид това къде играе ЦСКА шансът при наша победа да стопим част от разликата е напълно реален. Още на полувремето ще сме отказали жълтите...
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
BAT UGOR
Контакти:

Мнениеот BAT UGOR » 07 сеп 2014 20:18

Знам че в Пловдив трудно ще стане Делегата на срещата час и половина преди нея да се разхожда с фланелка " Аз обичам Лудогорец" ама си отваряйте очите де. :shock:
През 1875г. Стара Загора има 4 419 дома с 25 550 жители и е най-големият град на територията на днешна България ,до 21 юли 1877г. когато Сюлейман паша (Соломон Леви Явиш ) изкла и изгори над 14 000 българи и унищожава Стара Загора.

Потребителски аватар
kikooo1912
Контакти:

Мнениеот kikooo1912 » 07 сеп 2014 20:22

Бай Иван написа:
Thurman Murman написа:Дай видео от поредната измислена дузпа за гнусния отбор.

Ако беше вкарана дузпата, можеше да имате право за негодуване! Самият факт, че такава измислена дузпа бе дадена, показа един прекрасен театър между съдията, "Лудогорец" и "Берое", а именно - съдията даде дузпа, която нито "Берое" оспориха, нито "Лудогорец" искаха и затова тя не бе вкарана.

Не виждам какво толкова се вълнувате още! :)

Леле колко си прост!

Потребителски аватар
Red_Teror
Контакти:

Мнениеот Red_Teror » 07 сеп 2014 20:32

Така мисля, че мача е 1:2 за Лудогорец... :lol:
Съдията ще направи гаф ще има дузпа за Лудогорец поне 4-5 жълти картона за Ботев + 1 червен... :lol:
Вили ще е бесен даже сценария го знам ... дано не стане ама... :|
Последна промяна от Red_Teror на 07 сеп 2014 21:00, променено общо 1 път.
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
Бай Иван
Контакти:

Мнениеот Бай Иван » 07 сеп 2014 20:35

kikooo1912 написа:Леле колко си прост!

Леле, колко си директен! Ама като ти гледам аватара, си от тези "бултраси" - "улстраси", които ходят по стадионите да палят, да крещят, да псуват и да хвърлят каквото им падне и по когото им падне. С други думи - маймунските фенове на "Ботевъ".

И защо да съм прост? Че гледам обективно на мачовете ли? "Лудогорец" ще паднат с гръм и трясък, това е въпрос на време. Но дотогава, феновете на "Ботевъ" и "ЦСКА" само ще контрират и репликират в темите и няма да пишат грам смислено и вярно нещо! :)
Срамота е да слагате подписи, които заемат повече място от коментара Ви!

Потребителски аватар
kikooo1912
Контакти:

Мнениеот kikooo1912 » 07 сеп 2014 20:42

Бай Иван написа:
kikooo1912 написа:Леле колко си прост!

Леле, колко си директен! Ама като ти гледам аватара, си от тези "бултраси" - "улстраси", които ходят по стадионите да палят, да крещят, да псуват и да хвърлят каквото им падне и по когото им падне. С други думи - маймунските фенове на "Ботевъ".

И защо да съм прост? Че гледам обективно на мачовете ли? "Лудогорец" ще паднат с гръм и трясък, това е въпрос на време. Но дотогава, феновете на "Ботевъ" и "ЦСКА" само ще контрират и репликират в темите и няма да пишат грам смислено и вярно нещо! :)

След като си съставяш мнение за някой по аватара му, значи си по-прост от колкото си мислех

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 07 сеп 2014 22:28

mozart написа:Чернилки!?!? Расист! :oops:
По темата: Този мач ще го изиграем без мърдосване, няма за къде да се пазим, изоставаме в класирането и предвид това къде играе ЦСКА шансът при наша победа да стопим част от разликата е напълно реален. Още на полувремето ще сме отказали жълтите...

Еее ти на черното,бяло ли му викаш, бре?
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Върни се в “Лудогорец”