avg написа: Мисля, че показаха, че са единствения клубен отбор в България, който ни е радвал и ни е докарвал толкова приятни емоции...
1Neutralen написа:Ас съм горд че съм фен на велик отбор като Лудогорец, а не на някакъв червен мутант.

Дерзай.
Само от тези два цитата човек може да си направи изводи колко несъстоятелна е тази тема.
За първия смешник: много преди изобщо да е замислен вашия зелен проект,са ни радвали и клубни отбори,че и националния...или си толкова тъп,за да мислиш,че футбола в България започва с вашата поява...Както се казва футбол е имало и ще има,но вас не знам дали ще ви има.
За втория смешник: хубаво е че си горд,хубаво е че си фен,но другото са селски комплекси...ако разбираше от футбол щеше да знаеш,че един отбор е велик когато има история - Лудогорец ще почака...
Винаги съм подкрепял Лудогорец и се радвам искрено на успехите им,но тези форумни изпълнения не носят полза на отбора - скачате на наистина
велики отбори като ЦСКА и Левски - това показва колко сте комплексирани,а и настройвате половин България срещу вас(ако прибавим Ботев и Локо Пд направо се изнасяйте от страната).
И друг път съм го казвал: радвайте се на отбора си и на успехите му,но не се сравнявайте с Левски и ЦСКА - много несъстоятелно е....срещу тях да тичате,пак не може да ги стигнете.