Понеже, всички знаем, от дълги години постъпателна общинска политика убива спорта и всичко спортно в Хасково, иска ми се да съберем феновете информация за всички знаменити играчи на Хасково, а после и да ги добавим към страницата в Уикипедия.
Може да добавяте всичко - имена, мачове, голове, всичко.
На прима виста се сещам за най-голямата ни легенда - Костадин Латинов. Той има 449 мача за клуба, което е рекорд, и доста голове(над 160). Сещам се и за Йордан Кичеков.
Легенди на клуба:
Костадин Латинов - играл в Хасково 1968-1983 - 15 сезона, 449 мача, над 160 гола за Хасково
Йордан Кичеков - играл в Хасково 1968-1970, 1976-1984 - 10 сезона; Само за А група: 96 мача и 10 гола за Хасково
Георги Куманов - играл в Хасково 1989-1995, 1996-1998 - 8 сезона, 224 мача и 77 гола за Хасково
Димчо Марков - играл в Хасково 1983-1991, 1997-2001 - 12 сезона за Хасково
Стамен Белчев - играл в Хасково 1988-1994, 1997-2000, 2001(пр.)-2002 - 10,5 сезона, 255 мача, 83 гола за Хасково
Известни играчи и легенди на ФК Хасково
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- kartacha_hs
- Контакти:
Известни играчи и легенди на ФК Хасково
Последна промяна от kartacha_hs на 08 сеп 2014 18:39, променено общо 3 пъти.
Re: Известни играчи и легенди на ФК Хасково
Абсолютно нормално е че тези имена абсолютно нищо не ми говорят.
Асково има легенди?
wolf написа:Асково има легенди?
Да,Мъри Стоилов.

sandi74 написа:Абсолютно нормално е че тези имена абсолютно нищо не ми говорят.
Йордан Кичеков е играл и в пловдивските Ботев и Локомотив.Той вкара два гола в дербито през 1973г. за Локомотив при победата с 7:3 срещу Ботев.
Последна промяна от kiselec на 07 сеп 2014 19:06, променено общо 1 път.
有普罗夫迪夫球迷
kartacha_hs написа:Понеже, всички знаем, от дълги години постъпателна общинска политика убива спорта и всичко спортно в Хасково, иска ми се да съберем феновете информация за всички знаменити играчи на Хасково, а после и да ги добавим към страницата в Уикипедия.
Може да добавяте всичко - имена, мачове, голове, всичко.
На прима виста се сещам за най-голямата ни легенда - Костадин Латинов. Той има 449 мача за клуба, което е рекорд, и доста голове(над 160). Сещам се и за Йордан Кичеков.
Легенди на клуба:
Костадин Латинов - играл в Хасково 1968-1983 - 449 мача, над 160 гола
Йордан Кичеков - играл в Хасково 1968-1970, 1976-1984 - 96 мача и 10 гола за Хасково, но само в "А" група
Пич хубава тема си спретнал,дано останеш доволен,но като гледам пак тъпаците изпълзяха.
Никъде не виждам СТАНКО, най-известния фен на ФК Хасково.
Наско Сираков 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
kiselec написа:sandi74 написа:Абсолютно нормално е че тези имена абсолютно нищо не ми говорят.
Йордан Кичеков е играл и в пловдивските Ботев и Локомотив.Той вкара два гола в дербито през 1973г. за Локомотив при победата с 7:3 срещу Ботев.
Латинов пък е от Локомотив София, но кажи-речи цялата му кариера е минала в Хасково.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
има о6те много-Т.Апостолов-джу4а,М.Николов-барсалата,Т.Янев,Ст.Димов,С.Георгиев-4опара,К.Костов,Д.Марков.Ст.Стоилов .Реджебов-4урката и много други.В Агрупа бяха много добри.6тастлив сам ,4е бях юноша на ФК ,Хасково
Върни се в “Футбол - България”