Лудогорец в групите на Шампионска лига

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Re: За антиЛудогорците

Мнениеот 1Neutralen » 07 сеп 2014 17:54

subzero написа:
1Neutralen написа:
subzero написа:
1Neutralen написа:Много се смях на тази творба. Псевдо феновете на Армията са там точно заради Металург Донецк. Да не мислиш че стадиона ще се напълни за мач с Калиакра Каварна (нищо против този отбор)? :)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
И тва от фен,чийто отбор има 5 фена на мач от А група.

Ти пък знаеш ли какво е футбол, или само мехурчета правиш? :)

:mrgreen: :mrgreen:
Днеска си много забавен .
[offtopic]Даваха Домуса и Алекси по едно и също време по две различни телевизии. Искрено съжалявам феновете на Лудогорец. Не са успели да гледам и двамата. ;)[/offtopic]

А ти направо може да се запишеш за Комиците. :mrgreen:

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 07 сеп 2014 17:55

1Neutralen написа:
BRF написа:
1Neutralen написа:
BRF написа:
1Neutralen написа:
angelofdeath написа:На Армията след малко започва празник и се надявам да дойдат доста хора. Аз тръгвам след 5 минути, времето е хубаво, билетите не са толкова скъпи и никой, особенно феновете от София нямат извинение за отсъствието си. Мача с Металург не е важен, все пак е контрола. Важно е, колко пари ще се акомулират и как ще се използват те след това. Купих си акции и сега ще дам 10 лева да А сектор, но не мога повече. Сигурен съм, че има хора, които ще се изръсят и повече и то не заради фланелки и топки, а за ЦСКА. Човек може да смени държавата, града, приятелите, работата и жена си дори, но любимия отбор остава завинаги. И това се отнася за всички: бедни и богати. Всеки ще даде своята дан за ЦСКА. Какво ще стане, като теглим чертата не знам? Дори и един лев да се събере, ще се знае, че той е от сърце! Затова макар да сме в лошо състояние в момента, ЦСКА си остава гранд, защото има хора, които ще отделят от оскъдния си залък, само и само да подпомогнат отбора. Това е любов изграждана с години и тимове, като Лудогорец и Литекс никога няма да я имат. Прекалено са малки, дори да влезнат по-сто пъти в Лигата! Нашето време също ще дойде, колкото и години да чакаме и пак ще играем с големите и то не олимпийски принцип, а като с равни. Такава е маята от, която е замесен ЦСКА! Винаги да се борим със силните и по-тях да се сверяваме. Пък, когато някой друг отбор победи Ливърпул, Байерн, Леверкузен, Парма, Ювентус и Шахтьор, значи е пробвал да ни догони. С история от 5-10 години не става!

Много се смях на тази творба. Псевдо феновете на Армията са там точно заради Металург Донецк. Да не мислиш че стадиона ще се напълни за мач с Калиакра Каварна (нищо против този отбор)? :)

Иска ти се :lol: !

Какво ми се иска? Това са факти мой човек. Свали розовите очила, по-добре ще ти стане. Ти там си далеч от футболната игра, и не знаеш как стоят нещата по стадионите.

Точно пък на мен тия да ги приказваш :lol:

Ок, чакай да ти дам още факти. Ти ще гледаш Металург Донецк по интернет, с ниско качество на картината. На другия полюс са феновете на Лудогорец, които ще могат да гледат Лудогорец как се надиграва с Реал Мадрид, Ливърпул и Базел на препълнен стадион. ;)

Точната дума е друга, но ако ч напиша ще ме баннат :lol:

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 07 сеп 2014 17:56

ronnie написа:
1Neutralen написа:
subzero написа:
1Neutralen написа:Много се смях на тази творба. Псевдо феновете на Армията са там точно заради Металург Донецк. Да не мислиш че стадиона ще се напълни за мач с Калиакра Каварна (нищо против този отбор)? :)

Аз ли полудявам или това е написано от "фен" на кирчовото отборче :o

Ас съм горд че съм фен на велик отбор като Лудогорец, а не на някакъв червен мутант. ;) Дерзай.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 07 сеп 2014 17:57

1Neutralen написа:

Ок, чакай да ти дам още факти. Ти ще гледаш Металург Донецк по интернет, с ниско качество на картината. На другия полюс са феновете на Лудогорец, които ще могат да гледат Лудогорец как се надиграва с Реал Мадрид, Ливърпул и Базел на препълнен стадион. ;)

И......
Тук до колкото те разбирам,нямаш намерение да се разкарваш до стадиона да гледаш ШЛ!
А пък аз ще гледам с повече страст контрола на ЦСКА с който и да е,отколкото ти с Реал Мадрид!
Само да ти кажа,че ти на където отиваш,аз от там се връщам!Мачове на ЦСКА с Ливърпул и Базел съм гледал,с Реал не съм,но съм гледал Атлетико,както и Милан,Рома,Фулъм,Блекбълн........да не отегчавам хората!Всичко това на стадиона !

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 07 сеп 2014 18:03

Аа и да не забравите да ни дойдете пак на мачовете

Еми ако пак дават кренвирши :roll:

kirogela
Контакти:

Мнениеот kirogela » 07 сеп 2014 18:04

1Neutralen написа:
ronnie написа:
1Neutralen написа:
subzero написа:

Ас съм горд че съм фен на велик отбор като Лудогорец, а не на някакъв червен мутант. ;) Дерзай.

#izpadamvdalboksan
https://www.google.bg/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&docid=PZSg3vGDlP75NM&tbnid=8AXCTAB47wDcMM:&ved=0CAUQjRw&url=http%3A%2F%2Fwww.kellyyang.edu.hk%2Fthe-value-of-shock%2F&ei=7XIMVKLUFcOCOOC6gcgL&bvm=bv.74649129,d.bGQ&psig=AFQjCNGnrdwgpRYyI_wdBdd1T5d36pHufQ&ust=1410188317343636
Фен на Левски на 24.09.2014г. :
N3-BUL написа:Мъките тепърва започват, ние набираме скорост а розовките тепърва ще търпят провал след провал

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 07 сеп 2014 18:12

Явно за феновете на ЦСКА, друг отбор освен Лудогорец няма. Нормално, те много добре осъснават че само Лудогорец би им донесъл радост. 8-)

kirogela
Контакти:

Мнениеот kirogela » 07 сеп 2014 18:16

1Neutralen написа:Явно за феновете на ЦСКА, друг отбор освен Лудогорец няма. Нормално, те много добре осъснават че само Лудогорец би им донесъл радост. 8-)

Пич, спри да се излагаш, че днес си тръгнал да чупиш тъпомера.
Фен на Левски на 24.09.2014г. :
N3-BUL написа:Мъките тепърва започват, ние набираме скорост а розовките тепърва ще търпят провал след провал

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 07 сеп 2014 18:16

Карамел Му написа:О,забавния в случая си ти.И за да стане още по -забавно ,драсни няколко реда на тия тъпаци от Реал и им обясни ,как титлите им от Европа са с различна стойност,и направо да изхвърлят деветте и да си оставят само последната.Толкова ли не можеш да впрегнеш,че това е едно и също състезание,само името и регламента са променени,но всъщност най-важното за един турнир е крайната цел.Както А група претърпя неколкократно смяна на името си и регламента ,но крайната цел е излъчване на шампион на България.Та, по твойта логика ,ако станете шампиони тая година ,ще ви е за пръв път в исторически план,щото видиш ли миналата година се смени регламента и броя на участниците.Ама ти знаеш,че няма как да ви се случи :) и за това си ербап!

Карамел, верно ли си толкова тъп, че не правиш разлика между КЕШ и ШЛ? Къде е 1/2 финал след 6-8 мача 3-4 противника и къде са само толкова до групите, а отделно още 10 мача и 5-6 противника? Никой не казва, че ЦСКА не са стигали 1/2 финали, но в КЕШ, не в ШЛ и това е разликата, която вие не можете да приемете. Никога не сте били в ШЛ и нямате записано нещо повече от финален плейоф за влизане в нея. ФАКТ.
Ако ми покажеш доказателство, че ЦСКА има 1/2 финал в ШЛ "не в КЕШ" ще го приема, иначе не виждам нищо повече от факта, който дадох! 8-)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Aramous
Контакти:

Мнениеот Aramous » 07 сеп 2014 18:21

1Neutralen написа:
ronnie написа:
1Neutralen написа:
subzero написа:

Леле..ти ме хвърли не в тъч,а на друга планета!!!!Кой е най-великия тим в България!?!?!ЦСКА!!!!
Вие сте отбор на 3 години със страхотната възможност да играят с Реал Мадрид и Ливърпуул,но докато ни стигнете има още тонове хляб да изядете,"грамотнико"
Аз се пише със "з" ненормалник! ;) :shock:

Върни се в “Лудогорец”