Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот gzagorov » 07 сеп 2014 13:29

Sinite ot Sofia написа:
blue atak написа:За Жагурта Хамрун –Жужу ще се реши по-късно, тъй като офанзивният играч е поискал по-висока заплата, която от Левски не могат да му дадат. По-голяма обаче е вероятността той да бъде освободен. ;)

Което доказва тезата ми, че специално за този футболист причината е финансова!

Въпросът е кога я е поискал тази заплата и не е ли имало разговори относно финансовите условия още преди контролата. Възможно е, разбира се, и футболистът да по поискал повечко пари след като е видял дереджето на "Левски". Един вид - вредни.
Другите варианти, както вече беше споменато, говорят (за пореден път) за аматьорщината в този клуб. Ами защо тогава не извикат Роналдо на проби за една-две контроли и после най-шокиращо да заявят, че няма пари за заплатата му.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 07 сеп 2014 13:34

Sinite ot Sofia написа:
blue atak написа:За Жагурта Хамрун –Жужу ще се реши по-късно, тъй като офанзивният играч е поискал по-висока заплата, която от Левски не могат да му дадат. По-голяма обаче е вероятността той да бъде освободен. ;)

А защо така безрезервно вярваш какво казват от клуба. Да изброявам ли нещата от последните години които казваха и после се оказваха лъжи? Както и казах, с Жужу номера, че не ставал за Левски няма как да мине, защото сме го гледали и знам що за футболист е. Ще е най-големия автогол който може да си вкарат ако го кажат и за това използват другото дежурно оправдание, че иска много пари и не можем да му ги дадем. Ако е наистина това в което се съмнявам много, защо не го попитаха предварително каква горе долу заплата би искал и да се знае дали има смисъл да идва, да се губи време и от двете страни за човек който няма да го вземеш на работа. Кой би отишъл да го пробват някъде на работа, каквато и било и после да разбере че там не могат да му платят парите които иска. Всеки би питал първо това. Труда е стока която всеки човек продава срещу заплащане. Ти би ли отишъл в някаква фирма и да поработиш някои друг час и после да ти кажат, еми имаме за теб 200 лв, съгласен ли си?

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 07 сеп 2014 14:02

Player написа:
Sinite ot Sofia написа:

А защо така безрезервно вярваш какво казват от клуба. Да изброявам ли нещата от последните години които казваха и после се оказваха лъжи? Както и казах, с Жужу номера, че не ставал за Левски няма как да мине, защото сме го гледали и знам що за футболист е. Ще е най-големия автогол който може да си вкарат ако го кажат и за това използват другото дежурно оправдание, че иска много пари и не можем да му ги дадем. Ако е наистина това в което се съмнявам много, защо не го попитаха предварително каква горе долу заплата би искал и да се знае дали има смисъл да идва, да се губи време и от двете страни за човек който няма да го вземеш на работа. Кой би отишъл да го пробват някъде на работа, каквато и било и после да разбере че там не могат да му платят парите които иска. Всеки би питал първо това. Труда е стока която всеки човек продава срещу заплащане. Ти би ли отишъл в някаква фирма и да поработиш някои друг час и после да ти кажат, еми имаме за теб 200 лв, съгласен ли си?

Да съм казал, че е нормално това, което става? Идиотско звучи, но явно е факт.. напълно възможно е да са се разбрали за някаква примерна, нефиксирана сума и след това Жужу и агентът му да са поискали отгоре за да подпише. Не го изключвай този вариант. Няма как причината да е, че Жужу не става.. момчето си играе и дори да не е на върха на формата си няма да му трябва много време за да я повиши. И в това състояние е класа над доста от сегашните ни "звезди", а и все пак идва заради Херо, който е напълно наясно какво може! И все пак няма нищо официално като новина. Всичко е възможно в този клуб с това управление.. аз не се учудвам вече на нищо, но едно знам - на следващия мач (след този със Славия) отново ще дера гърло за Левски, защото той не е батков или Гонзо.. задължени сме!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 сеп 2014 16:35

Херо вчера бил ли е на вчерашната контрола?

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 07 сеп 2014 16:38

Бъдещият наставник на Левски Димитър Димитров не скри симпатиите си към дошлия на проби в Левски Жужу, призна пред ***.eu Херо.

Алжирецът игра за малко в контролата с Ботев Враца в събота, но не се вписа особено добре в общия фон на отбора. Това обаче не е повлияло на Херо, който е убеден, че той е по-класен играч както от Амари, така и от Педро, които също като Жужу играе на фланга. Жужу е леко напълнял, но е само на 25 години и има огромен потенциал, който вече успя да докаже в България - той предизвика фурор преди 2, 5 г в "А" група с екипа на Черноморец, а по-късно премина в турския Карабюкспор, за който има около 50 мача.

"Жужу за мен е по-класния футболист в сравнение с Амари, въпреки че подобно сравнение е малко произволно, тъй като Амари не е типично крило, а силата му е повече като втори нападател в центъра. Жужу е и класен голаджия, при мен за един полусезон вкара 11 гола и го продадохме в Турция за близо 700 000 лв.
Спънка за трансфера на Жужу в Левски може да бъдат високите му финансови изисквания, той ще иска възможно най-високата заплата за чужденец, дори над тавана на "Герена", който е 8000 евро. Качествата му си струват, инвестицията в него е добро решение, убеден бил специалиста, който виждал в него качествен изпълнител за бъдещите си планове.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 сеп 2014 16:48

terata написа:
konvoec написа:
terata написа:Жужу е доста класен играч и трябва да си голям тъпанар да не го вземеш и то без пари...или просто да носиш прякор на герой от Мъпет шоу. Но както казах и преди, Гонзо и с пари и без пари селекция не може да направи. Друго си е да се обгражда със своите дружки. Некой спомена, че Жужу не бил във форма. Може, само да ми напомните обаче взетите това лято Сърмов, Педро, Кунчев, Домо в неква "бЕсна" форма ли бяха като ги взехме? Сигурно съм пропуснал момента, в който Сърмов се е изявявал като Шави в халфовата линия на Ботев, Педро е бродирал по крилото, като същински Робен, а Кунчев е плонжирал на вратата на Черноморец досущ като Нойер.

Окей, но това не значи да продължаваме да вземаме играчи, които няма да ни вършат работа. Ако го вземем за 1/2 година или за 1, и той не може да влезе няколко месеца във форма, защо ни е? Да го рехабилитираме? От всички в Черноморец по онова време, Шаешу беше доста над останалите и бих казал, че си заслужава. Струва пари и тук няма да дойде. За трансферната политика иначе е ясно, че е трагедия....

Първо, от едно полувреме няма как да знаеш става или не става. Но "капацитет" като Гонзо явно ги разбира тия работи и то повече от Херо, очевидно. Шаешу незнам въобще къде го намесвате тук. Тва е футболист, който струва към момента милиони и въобще какво го завъртяхте в тая тема. Питай някой от Черноморец за Жужу и те ще ти кажат кой им беше човека-отбор Жужу или Шаешу. ;) Както и да е... а да, спомена и Бру... ами бате, тоя ся рита в Ипсуич, а Силва в Серия А...та де да знам, явно не са чак толкоз некадърни, нали? Въпроса опира и до друго - хем нямаме пари, хем пускаме по-качествените футболисти (под по-качествени разбирай такива с нелоша визитка, примерно кат Божи, кат Жоао Силва и т.н.) да си ходят ей така, че даже и на някои плащаме и компенсации. Ама сигурно Гонзо се търкаля у кинти в Левски, та други не му трябват. Оня Раев и той така... абе само тъпанари са се събрали в тоя клуб!!!

Виж камъкът си тежи на мястото и мога да ти дам доста примери свързани с Левски. За останалото съм съгласен с теб, ако някой с причина визитка не пасне на отбора по една или друга причина и стане излишен поне като се освобождаваме от него да е с някаква поне минимална печалба, а не като свободни агенти при това с плащане и на компенсации.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 сеп 2014 16:53

Betchualeng Arnaikem написа:
Player написа:След като си искал и взел Кевин Бру и после да се откажеш от Жужу е много странно. Този поне сме го гледали и го знаем какво може. Да беше някои които е дошъл от някъде на проби и да кажат че не става, може да мине, но в този случай не може.

Виж сега, Жужу не пасва на сегашното лице на отбора, защото уцелва топката поне 1 път от три опита и за разлика от Бру може да се окаже, че може да центрира. Освен това има вероятност ако Жужу застане до някое дърво разликата в скоростта им да е очевидна, което също не отговаря на сегашния стандарт в отбора. А ако се окаже, че и не обича да се налива с алкохол направо да се чуди човек защо си е правил труда да идва до София.

Грозна ирония, ама понякога ми се струва че наистина искат да съберат гора дървета на Герена, като е желателно да си падат по чашката. Честно казано не вярвам, че всичко това е дело на некадърност. Никой не е такъв идиот. В краен случай ако не разбира човек си намира 1-2 помощника, които са по-умни от него и зад кулисите му вършат работата....

Виж те тези ако умееха да пият можехме и да ги поздравим, отборът от 90-те пиеха много, героите от САЩ също, отборът от началото на века(2000-2002) с Гонзо, също не си падаха режимлии пиеха до скъсване, да не пиша на колко водки е пазил успешно Гошо Петков.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 07 сеп 2014 16:55

Критериите ви за съвременен футбол са без коментар.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 07 сеп 2014 17:57

Първо, от едно полувреме няма как да знаеш става или не става. Но "капацитет" като Гонзо явно ги разбира тия работи и то повече от Херо, очевидно. Шаешу незнам въобще къде го намесвате тук. Тва е футболист, който струва към момента милиони и въобще какво го завъртяхте в тая тема. Питай някой от Черноморец за Жужу и те ще ти кажат кой им беше човека-отбор Жужу или Шаешу. ;)

Сравнения между двамата въобще не трябва да става. Различни футболисти бяха. Единственото, за което много съжаляваме е, че нямахме честта да ги видим в игра заедно, но е факт, че и двамата ( Жужу през есента, а Шаешу през пролетта ) бяха футболисти, които даваха класа на отбора ни. Разбира се, тогава имахме и играчи, като Асис и Боли без които със сигурност нямаше да бъдем толкова успешен отбор преди 2-3 години. Шаешу е друга величина - оказа се, че този играч съвсем случайно и като шестица от тото-то е попаднал в България. Докара го неговия мениджър, който бе в близки дела с човек от тогавашната управа на клуба ни. Това лято Шаешу беше искан от Селтик, Марсилия и Галатасарай. Както разбрахме по ред причини ( в това число и религиозни - мюсюлманин е ) Шаешу е предпочел да остане в сегашния си клуб. Ние го взехме от Нанси ( отборът беше в Лига 1 тогава ).Страхотно весело и земно момче. Футболист, който играеше с усмивка и изпитваше видим кеф от играта. ФУТБОЛИСТ, който на фона от спомените ми, как се хранеше от раздадената му книжна торбичката със суха храна за из път ( на връщане от София след мача с вас през април 2012 - 2:2) и как ни се радваше и прегръщаше ( по стар обичай се срещаме с футбалерите нейде по магистралата след всяко гостуване) се чудя въобще, какво прави това момче тук. Та той обичаше футбола повече и от нас. Дори идваше да поддържа и баскетболния ни Черноморец докато останалите БГ палячовци бяха по дискотеките в същото това време...Продължението го знаете. Труда и човещината се връщат подобаващо. За това и аз му следя кариерата, а снимката, която той поиска да си направи с щерка ми е в портретна рамка. Късметлиите в случая бяхме ние - феновете. Ето го де:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=yyo_uSvxOv8[/youtube]
ЖУЖУ: По-важния за вас в случая. Недоумявам, ако с лека ръка го освободите. На Жужу му трябваше малко време и в Бургас. Усети ли любовта на публиката - тревата ще изяде. Аз лично бих се радвал да заиграе отново в България. Чета, че бил натежал...Аз слаб не го помня, дори от снимките в контролата с Враца ми изглежда по-втален от времето прекарано в Бургас. Въпреки това смея да твърдя, че килограмите са му най-малкия проблем - повратлив и много стабилен с топка в краката, пълно перде пред гола. Има навик да си опъва шортите надолу и когато направи това движение - значи вече гори в играта. Ако вчера не сте видяли този му навик, значи не се е запалил достатъчно в този мач ...и Гонзо най-вероятно ще сгреши. :P
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 07 сеп 2014 18:32

Може би факта,че не дърпа шортите надолу е натежал :lol:
Изображение

Върни се в “Левски”