Първо, от едно полувреме няма как да знаеш става или не става. Но "капацитет" като Гонзо явно ги разбира тия работи и то повече от Херо, очевидно. Шаешу незнам въобще къде го намесвате тук. Тва е футболист, който струва към момента милиони и въобще какво го завъртяхте в тая тема. Питай някой от Черноморец за Жужу и те ще ти кажат кой им беше човека-отбор Жужу или Шаешу.
Сравнения между двамата въобще не трябва да става. Различни футболисти бяха. Единственото, за което много съжаляваме е, че нямахме честта да ги видим в игра заедно, но е факт, че и двамата ( Жужу през есента, а Шаешу през пролетта ) бяха футболисти, които даваха класа на отбора ни. Разбира се, тогава имахме и играчи, като Асис и Боли без които със сигурност нямаше да бъдем толкова успешен отбор преди 2-3 години. Шаешу е друга величина - оказа се, че този играч съвсем случайно и като шестица от тото-то е попаднал в България. Докара го неговия мениджър, който бе в близки дела с човек от тогавашната управа на клуба ни. Това лято Шаешу беше искан от Селтик, Марсилия и Галатасарай. Както разбрахме по ред причини ( в това число и религиозни - мюсюлманин е ) Шаешу е предпочел да остане в сегашния си клуб. Ние го взехме от Нанси ( отборът беше в Лига 1 тогава ).Страхотно весело и земно момче. Футболист, който играеше с усмивка и изпитваше видим кеф от играта. ФУТБОЛИСТ, който на фона от спомените ми, как се хранеше от раздадената му книжна торбичката със суха храна за из път ( на връщане от София след мача с вас през април 2012 - 2:2) и как ни се радваше и прегръщаше ( по стар обичай се срещаме с футбалерите нейде по магистралата след всяко гостуване) се чудя въобще, какво прави това момче тук. Та той обичаше футбола повече и от нас. Дори идваше да поддържа и баскетболния ни Черноморец докато останалите БГ палячовци бяха по дискотеките в същото това време...Продължението го знаете. Труда и човещината се връщат подобаващо. За това и аз му следя кариерата, а снимката, която той поиска да си направи с щерка ми е в портретна рамка. Късметлиите в случая бяхме ние - феновете. Ето го де:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=yyo_uSvxOv8[/youtube]
ЖУЖУ: По-важния за вас в случая. Недоумявам, ако с лека ръка го освободите. На Жужу му трябваше малко време и в Бургас. Усети ли любовта на публиката - тревата ще изяде. Аз лично бих се радвал да заиграе отново в България. Чета, че бил натежал...Аз слаб не го помня, дори от снимките в контролата с Враца ми изглежда по-втален от времето прекарано в Бургас. Въпреки това смея да твърдя, че килограмите са му най-малкия проблем - повратлив и много стабилен с топка в краката, пълно перде пред гола. Има навик да си опъва шортите надолу и когато направи това движение - значи вече гори в играта. Ако вчера не сте видяли този му навик, значи не се е запалил достатъчно в този мач ...и Гонзо най-вероятно ще сгреши.