Лудогорец в групите на Шампионска лига

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

bub
Контакти:

Re: За антиЛудогорците

Мнениеот bub » 07 сеп 2014 14:10

авторът на темата е трол на заплата, а вие му се връзвате

Карамел Му
Контакти:

Мнениеот Карамел Му » 07 сеп 2014 14:10

pomiqr180 написа:Друго си е да ядеш хот-дог на стадиона.
Първо помечтай ЦСКА да може да отстрани Торпедо, Мура или Зимбру, после лети из облаците.

ХОТ -ДОГ! :?: Къде ти продават хот-дог насипно.В едната ръка кренвирш,в другата нахапана филия.А къде ти слагат горчицата оставям на въображението ти.Хот-дог хахахха
30.05.2016г
Г.Иванов-Гонзо пред медиите:
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 сеп 2014 14:12

Кви антилудогорци, бе? За гостуването на Герена кво е менюто, трябва вече да се знае. Шкембе чорба с двойка шишчета, или кюфтета по чирпански с малеби?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 07 сеп 2014 14:15

pomiqr180 написа:
GOLEADOR написа:
pomiqr180 написа:От 30 години ЦСКА не е отстранявал краля. Бил ли си жив да го видиш, че си толкова възторжен?

Виждал съм краля повален в краката на армейците.И знам,че ако пак срещнем краля ще го бием.Където и да е.В София или в "палата" му!А виж кренвирша даже не смее да мечтае за това.Жалка картинка,но аз друго не съм и очаквал.
Изображение

На колко години си

Достатъчно за да присъствам на полуфинален мач от ЕКТ между ЦСКА и Барселона.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

pomiqr180

Мнениеот pomiqr180 » 07 сеп 2014 14:17

MagicMoments написа:100% автора на темата е един от тия дето ходят с безплатни билети на Софията,хапне кренвирш,ако Лудогорец бие седи да гледа мач,ама ако пада като срещу Базел или Валенсия на полувремето се изнасят.Това не са футболни фенове,това са хора,които хал хабер си нямат представа от футбол и ходят на мачовете,просто за да намажат нещо аванта и да се тагне,че е на Софията.

Друго си е на 100-годишния юбилей да раздават безплатни билети, ядене, пиене и пак да не напълнеш стадиона.

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 07 сеп 2014 14:18

GOLEADOR написа:
pomiqr180 написа:
GOLEADOR написа:
pomiqr180 написа:От 30 години ЦСКА не е отстранявал краля. Бил ли си жив да го видиш, че си толкова възторжен?

Виждал съм краля повален в краката на армейците.И знам,че ако пак срещнем краля ще го бием.Където и да е.В София или в "палата" му!А виж кренвирша даже не смее да мечтае за това.Жалка картинка,но аз друго не съм и очаквал.
Изображение

На колко години си

А колко години минаха от тогава?

Потребителски аватар
Перловски

Мнениеот Перловски » 07 сеп 2014 14:22

avg написа:.......... ало събОдете се! ..................
...........ало събОдете се! .........
........... ало събОдете се! .........

Ало, Уграмоти се ! :lol:
Знам ,че ви е трудно да пишете в български форум, заради правилата да се пише на български, но докато свикнете, вече няма да ви трябва. :mrgreen:
Всички вече започват да ви презират заради такива изцепки ,като тази тема.
1957г.Унгарската революция е в кръв.Цска - Вашаш.В София - 2:1, В Унгария водят с 1:0 до 34-та мин. Вашаш вкарва 6 гола и се класира. На трибуната военното аташе на СССР си хвърля гневно фуражката на земята и крещи : Вот такие ЕВРОИДИОТЬI !!!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 07 сеп 2014 14:24

pomiqr180 написа:
GOLEADOR написа:
pomiqr180 написа:
GOLEADOR написа:

Изображение

На колко години си

Аха, но си виждал повален краля от ЦСКА :-D Този полуфинал е последния с безплатните играчи.

Краля бе повален през 2005 на "Анфийлд".Но това е традиция за ЦСКА,не за първи път побеждаваме актуалния европейски шампион на собствения му стадион.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Карамел Му
Контакти:

Мнениеот Карамел Му » 07 сеп 2014 14:31

pomiqr180 написа:
Карамел Му написа:
pomiqr180 написа:Друго си е да ядеш хот-дог на стадиона.
Първо помечтай ЦСКА да може да отстрани Торпедо, Мура или Зимбру, после лети из облаците.

ХОТ -ДОГ! :?: Къде ти продават хот-дог насипно.В едната ръка кренвирш,в другата нахапана филия.А къде ти слагат горчицата оставям на въображението ти.Хот-дог хахахха

Явно си тъп. Къде съм написал, че са яли хот-дог? Все пак някои хора още не са се американизирали и си ядат по български.

Не ядат по български,а по ганьовски!На мача с Реал си донесете пача с хрян и праз,намаайте се едно уубаво,та като викнете "има лье лудогорцье" на съдията да му залюти на очите,току не види поредния гол във вратата ви. :mrgreen:
30.05.2016г
Г.Иванов-Гонзо пред медиите:
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"

pomiqr180

Мнениеот pomiqr180 » 07 сеп 2014 14:35

Как е бил повален като продължи напред с втория си състав, а в София след мача направиха тренировка, защото не са се изпотили?

Върни се в “Лудогорец”